Zdravim, chcel by som si v najblizsej dobe aktivovat tuto doplnkovu sluzbu ako je napisane v nazve temy. No mam nejake nejasnosti alebo skor nevedomosti kolko take surfovanie po internete a chatovanie stoji. Vie mi niekto poradit? Povedzme ze by som ten net pouzival tak polhodinu-hodinu za cely den. Obycajne browsovanie po strankach so zapnutym Fringom ako chat programom. Pouzival by som Operu 10 mobile (beta), velmi sa mi paci to pouzivatelske rozhranie, velke ikony logicky usporiadane a ziadne zbytocne funkcie navyse. Ale k teme, bude mi stacit 1GB dat na mesiac? Ten internet by som asi vyuzival aj k notebooku tak, ze by som prepojil mobil a notebook cez bluetooth a fachcil by net na notebooku (vyhodne hlavne na chatu), no to by bolo len obcas, pretoze doma mame wifinu. cize len keby som bol mimo. Lenze, hned ako to napojim na notas tak to zerie urcite viacej, bojim sa aby som ten limit nepresvihol. Da sa to potom niekde kontrolovat ako spotreba? Bude mi to ukazovat na webe orange ako aj teraz spotrebu pri pausali?
Dalsia vec, ako je to v zahranici? Tam mi je ten internet asi tak prd platny nie? Myslim cesku republiku (ceske budejovice - juh CR)
Keby mi napadli este nejake otazky, tak doplnim. Budem reagovat na kazdu odpoved, ak vobec niekto odpovie

Dufam, ze sa tu najde zopar ludi, ktori tuto sluzbu bud uz maju alebo sa do toho aspon rozumeju

Dik