I/K: Case z plexi
I/K: Case z plexi
kúpim nejakú case vyrobenú z plexiskla a rozmerovo nech je niekde medzi midi a big towerom , môže byť aj home-made a cena nech je do tých 60€ alebo podľa ponuky , najlepšie niekto z východu , kupujem aj inde a vyhradzujem si právo nekúpiť
-
MoRk4
Light Star
Re: I/K: Case z plexi
Chceš skrinku vyrobenú z plexiskla ? WTF ? Nechceš Case vyrobenú z plechu z plexisklom ?
MoRk4 napísal:Chceš skrinku vyrobenú z plexiskla ? WTF ? Nechceš Case vyrobenú z plechu z plexisklom ?
Sorry za OT ale ty si nikdy nevidel case vyrobenú z plexiskla ?
áno hľadám niečo takéto , keby som chcel iba bočnicu z plexiskla tak si ju urobím aj sám
... ja hľadám celú case z plexi
-
MoRk4
Light Star
hej videl, dal som do googlu hľadať obrázky a našlo mi jeden, tento !<j3RrY> napísal:
Sorry za OT ale ty si nikdy nevidel case vyrobenú z plexiskla ?
len škoda že "POLOŽKA NEDOSTUPNÁ"
... takže nemá niekto na predaj?
Ta ista co hore, ale tuna by si ju mal do tyzdna mat: http://www.alza.sk/asus-middletower-tra ... d60146.htm
no áno práve som ju tam našiel ale stojí 86€
a môj cenový strop je 60€ ... to fakt nikto nemá doma na predaj case z plexi?
hh divil by som sa keby vobec niekto taku nechutnu skrinu mal doma 
// vsetko co je vysvietene ako vianocny stromcek (mimo vianoc), je nielenze gyc, ale este aj desne neprakticke - najma v noci. Plus do minusov dokonale nahrava fakt, ze vnutro PC naozaj nie je nicim pekne (co sa napr o Mac Pro povedat neda) a to uz ci usporiadas kable alebo nie - pokial nie si zrovna plosako/kablo/neono-fil, rovnako ako aj absolutne ziadne odvadzanie tepla, kedze plexi je izolant.
Co sa sklenikoveho efektu tyka - ako by som ti to. Je to nieco uplne ine. Sklenikovy efekt je postaveny na tom, ze vyzarovana slnecna energia vo forme svetla prenikne do vnutra sklenika cez priesvitne sklo, no tepelna energia, ktora vznikne premenou slnecnej energie pri dopade na nepriechodnu prekazku (zem, rastlina...), sa uz cez sklo von nedostane a tak vznika zahrievanie sklenika. Tym, ze v byte ti na PC predpokladam nedopadaju slnecne luce priamo na PC, tak tu sklenikovy efekt ako taky nehrozi. Ale v principe to prehrievanie bude tak ci onak, ako som uz spomenul vyssie - plexisklo velmi zle odvadza teplo, takze cele chladenie je postavene iba na dostatocnom vetrani skrine. Pouzitelne len pri lowendovych komponentoch, ktore skoro nehreju.
// vsetko co je vysvietene ako vianocny stromcek (mimo vianoc), je nielenze gyc, ale este aj desne neprakticke - najma v noci. Plus do minusov dokonale nahrava fakt, ze vnutro PC naozaj nie je nicim pekne (co sa napr o Mac Pro povedat neda) a to uz ci usporiadas kable alebo nie - pokial nie si zrovna plosako/kablo/neono-fil, rovnako ako aj absolutne ziadne odvadzanie tepla, kedze plexi je izolant.
Co sa sklenikoveho efektu tyka - ako by som ti to. Je to nieco uplne ine. Sklenikovy efekt je postaveny na tom, ze vyzarovana slnecna energia vo forme svetla prenikne do vnutra sklenika cez priesvitne sklo, no tepelna energia, ktora vznikne premenou slnecnej energie pri dopade na nepriechodnu prekazku (zem, rastlina...), sa uz cez sklo von nedostane a tak vznika zahrievanie sklenika. Tym, ze v byte ti na PC predpokladam nedopadaju slnecne luce priamo na PC, tak tu sklenikovy efekt ako taky nehrozi. Ale v principe to prehrievanie bude tak ci onak, ako som uz spomenul vyssie - plexisklo velmi zle odvadza teplo, takze cele chladenie je postavene iba na dostatocnom vetrani skrine. Pouzitelne len pri lowendovych komponentoch, ktore skoro nehreju.
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Koci: ak máš krásne podsvietenú transparentnú skrinku, a v nej poriadok, tak je to v noci naozaj nádherné. Ale opýtam sa, nepôsobí to skleníkovým efektom? Resp. kedže je to zo skla, malo by to velmi pridávať na teple, alebo sa mýlim?
PLEXIskla..... mozno o malinko sa zvyši teplota ide o to ako maš vyriešene prudenie vzduchu v samotnej skrinke a na aku kratku vzdialenost, rychlo a efektivne dokažeš odviesť teplo od CPU a GPU
Koci: každý má svoj vlastný názor a ja ten tvoj rešpektujem , ALE
, tú bedňu nechcem na dlhodobé používanie (max 2 roky) a nehcem do nej dávať ani i7 965 a Crossfire popr. SLi takže s teplotami hádam problém nebude a každému sa páči niečo iné ... a ostatných poprosím písať iba vtedy ak majú nejakú doma a chcú ju predať ... ďakujem
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 14:18)
up
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 15:59)
up
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 14:09)
up
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 12:12)
up
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 16:37)
up
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 12:23)
up
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 14:18)
up
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 15:59)
up
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 14:09)
up
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 12:12)
up
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 16:37)
up
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 12:23)
up