Oznacenie predmetu vo videu

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Keco
Amateur
Amateur

Oznacenie predmetu vo videu

Príspevok od používateľa Keco »

Cafte...hladam a hladam, ale nenachadzam. Tak to skusim takto a tu: Spravil som video, kde hrac na baseballe odpali loptu, ale ta lopta vo vyske splyva s domom, cize ju nevidno, ale ked si to prehram, po malych usekoch, tak ju je slabo vidiet a chcel by som ju vo videu oznacit, ale netusim ako...stacilo by mi bohate ak by bola oznacena v kruzku, ale netusim vobec ako na to, a na nete som nenasiel ziaden navod na to...somebody help...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Oznacenie predmetu vo videu

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Akoze zabudni na to, ze by si tu loptu proste oznacil a tahal ju kde chces bez toho, aby ti na mieste od kial si ju "pickol" neostala diera... Je to ako s obrazkom. Ked chces nieco vyrezat. Pripadne to mozes duplikovat, cize to z obrazku vystihnes bez toho, aby si tam zanechal dieru. snad rozumies...
Takze podla mna by si sa mal pohrat s Adobe After Effect, najdi si na nete nejaku loptu baseballovu, skus ju uviest nejak do pohybu, pripadne ju vo Photoshope nejak uprav aby vyzerala akoby bola v lete a potom ju dropni to toho videa. Podla mna to nebude jednoduche. Jednoduchsie riesenie by osm videl v tom, ze by si nejak upravil jas, farba toho videa, cim by si tu loptu "vytiahol" z toho splivaveho pozadia...
Tiez sa da urobit nieco take, ze len urcitu oblast videa mozes zosvetlit, stmavit, prefarbit a nvm co vsetko.
Tiez je to cez adobe after effect. Sprava sa to ako maska vo Photoshope...

Tu si hladaj nejake "navody"
Na spodku mas nejake odkazy na stranky s tutorialmi
Keco
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Keco »

Ty cece, tak ze to bude az takto zlozite, to som necakal...ale o co tazsie, o to vacsia motivacia...oks diky
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Skús mrknúť aj do tejto témy na tie dva programy , možno nájdeš niečo pre inšpiráciu. Nejako dopodrobna som sa tým programom nevenoval. Tam išlo o iný problém , ale keby sa tam dala nejako nastaviť dráha letu a pridať nejaký z tých efektov namiesto loptičky ...
http://www.hojko.com/problem-s-avi-form ... 31137.html
Prílohy
mouse.swf
(506.46 KiB) 131 stiahnutí
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Lol leko to co si dal, ved jemu staci mat cerveny kruh okolo lopticky. Na to staci pouzit Sony Vegas, alebo uz spominany after effect, niekde okolo toho frejmu kde sa lotpicka "straca" tam prihodis ten kruh (kludne png/gif obrazok) do dalsieho layeru a trebars kazdych 10-30 frejmov (za predpokladu ze je to obycajny let lopticky, ziadne krkolomne zakruty a zmeny rychlosti) ho posunies zas tam kde sa lopticka presunula, cim sa vytvori plynuly effekt pohybu kruhu s loptickou. Nakoniec ked uz ju je zas vidno, mozes nechat kruh sa pomaly rozplynut, znizovanim jeho viditelnosti. Mozes dokonca velmi jednoducho stmavit vsetko naokolo, cize zrak sa sustredi na svetly kruh vo videu, kde je prave lopta, ide to pekne cez gradienty v sony vegas.
Prílohy
lol.wmv
otazka jednej minuty, ked sa s tym pohras aby to aj nejak vyzeralo, do 5 minut to mas
(261.56 KiB) 114 stiahnutí
Napísať odpoveď