zdravim, vzdy ked pridem domov zo skoly tak mi nejde internet cez router, musim ho zapojit napriamo tj. z modemu do PC ked mi nacita nejaky web prehodim to naspat do routra a uz ide net aj cez router a takto to musim opakovat kazdy den. Cim to je ?
Internet: swan
router: A-LINK WL 54AP3
modem D-LINK DSL 321
vopred dakujem
chyba v routri alebo v modeme?
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: chyba v routri alebo v modeme?
Nemal si moznost skusit pripojiť iný PC ? ja by som tam začal
internet nejde na ziadnom PC pokial to nenapojim napriamo a potom to dam naspat do routra a internet ide vsade, ale vzdy to spravi ked pridem zo skoly takze niekedy v noci tamu prepne.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ak si vsimnes ja tu mam tiez temu ohladom modemu a routru s internetom SWAN .. robil si neico aby ti to islo aspon cez router ? tzn. volal si im alebo si neico extra nastavoval v routri ? lebo mne to nechce vobec ist cez router
pozri si tuto temu, ak nemas cas tak si pozri aspon par posledych prispekov, tam som napisal ako som co nastavila ide mi to, ovsem s tymto problemom.
PS: nie nevolal som nikde, iba som napisal mail ci je to mozne spravit, odpisali mi, ze ano ale treba to spravne nakonfigurovat.
http://www.hojko.com/swan-a-router-t132783-30.html
EDIT: pomylil som sa, link som dal dole hadam si to pochopil, upravil som to asi 5 min po postnuti.
PS: nie nevolal som nikde, iba som napisal mail ci je to mozne spravit, odpisali mi, ze ano ale treba to spravne nakonfigurovat.
http://www.hojko.com/swan-a-router-t132783-30.html
EDIT: pomylil som sa, link som dal dole hadam si to pochopil, upravil som to asi 5 min po postnuti.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ved tu mas dokopy 3 prispevky co si mam pozret ? nikde si nic neopisoval ... nepomylil si sa nahodou a nemyslel si inu temu ?
sapler napísal:zdravim, vzdy ked pridem domov zo skoly tak mi nejde internet cez router, musim ho zapojit napriamo tj. z modemu do PC ked mi nacita nejaky web prehodim to naspat do routra a uz ide net aj cez router a takto to musim opakovat kazdy den. Cim to je ?
Internet: swan
router: A-LINK WL 54AP3
modem D-LINK DSL 321
vopred dakujem
skus routeru nastaviť MAC adresu tvojho PC
to som uz nastavil davno, budem si musiet pozicat nejaky iny router a vyskusat, inak to nevidim.