Čo nové by ste privítali na fóre?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
Nedavno som tu ja nieco podobne navrhoval, aj sa to viac-menej schvalilo, ale zatial nic.
nebolo to nahodou zamietnute s tym aby si z hojka ludia nespravili dalsi imageshack?
No keby sa to osetrilo s tym, ze by sa tie nahrate obrazky nedali linkovat z inych serverov, tak by to mohlo byt ok.
-
moosha
Darca
Hotlinky sa vyriesili cez .htaccess
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Sorry za OT , ale neviem kam to zaradiť.
Dostal som BAN na posielanie SS, a preto žiadan aby som ich opať mohol posielať, aspoň dočasne, čo sa potrebujem dohodnúť s moderátorom. Viem napádal som užívateĺov ktorým sa ospravedlňujem (okrem jedného on vie). Už som sa naučil ovládať. Ďakujem.
/// Yazzo nevieš o čo ide.
Aspoň dočasne iba s mod. ak sa dá a ak nie pls úpne ma zablokovať !!!!
PS: už som vychladol
!
Dostal som BAN na posielanie SS, a preto žiadan aby som ich opať mohol posielať, aspoň dočasne, čo sa potrebujem dohodnúť s moderátorom. Viem napádal som užívateĺov ktorým sa ospravedlňujem (okrem jedného on vie). Už som sa naučil ovládať. Ďakujem.
/// Yazzo nevieš o čo ide.
Aspoň dočasne iba s mod. ak sa dá a ak nie pls úpne ma zablokovať !!!!
PS: už som vychladol
Ako pises, chyboval si. Myslim, ze inej odpovede ako "vychladni a potom ti to mozno povolime" sa nedockas. Tvoja chyba, tvoje obmedzenie. 
-
audiotrack
VIP
toto tu je, pozri:Holubar napísal:Mam pocit, ze to uz niekto aj navrhoval, ale neviem, ako to dopadlo. Ide o pouzivanie img tagov v kombinacii s uploadom obrazkov na server hojko.com.
Je mozne nieco take zrealizovat? Plusom by bolo lepsie formatovanie prispevkov, kde by boli obrazky tam kde treba a nie na konci ako prilohy bez rizika, ze sa tie obrazky v buducnosti prestanu zobrazovat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent at mauris sit amet mi laoreet pellentesque non egestas velit. Duis at dictum ipsum. Quisque id diam lectus, placerat mattis dolor. Suspendisse lacus dolor, dapibus at convallis quis, fringilla vitae arcu. Donec molestie urna vitae velit gravida eleifend. Ut tincidunt congue quam, suscipit posuere neque volutpat sit amet. Donec a sem eros, at semper justo. Maecenas ut velit lectus. Quisque at odio ut ante gravida viverra. Nunc leo ante, imperdiet interdum luctus sed, consequat quis nibh. Pellentesque scelerisque elit ut purus sollicitudin non adipiscing sem consectetur.
Nullam eu sem non lectus rhoncus sodales. Pellentesque at mauris vel arcu vehicula euismod. Duis in placerat diam. Phasellus eu magna et magna adipiscing ullamcorper. Ut non erat diam. Vestibulum pharetra aliquet leo, vitae pellentesque arcu lacinia sit amet. Quisque aliquam malesuada felis, et interdum neque rhoncus sed. Donec vel velit velit, ut consectetur felis. Aliquam erat volutpat. Mauris porta imperdiet diam.
Nulla euismod elit in nunc venenatis tempus. Donec aliquet, risus quis consectetur tristique, eros tortor viverra massa, nec vulputate neque velit ac tellus. Mauris pellentesque dolor non odio auctor semper. Proin aliquet mollis diam, commodo ullamcorper metus rutrum vitae. Suspendisse congue facilisis libero, eu pretium magna tincidunt ut. Integer rhoncus consectetur tempor. Maecenas vitae elit eget risus congue commodo. Sed non erat at tellus pretium porttitor. Integer mattis felis eu dui venenatis rhoncus. Ut rhoncus blandit interdum. Nulla sollicitudin mauris at mauris viverra luctus. Suspendisse ut justo urna, at laoreet dolor. Ut a ligula sed lorem luctus congue vitae ac tellus. Aenean blandit eleifend placerat. Maecenas convallis mauris ac elit luctus congue vel ut mi. Proin lacinia varius tincidunt.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Chcem sa spýtať keď pošlem mail cez túto ikonku kde mám čakať odpoveď ? Príde mi to na mail čo som uverejnil pri registrácií ?
PS: Mám SS zablokované
// ˇano ide o teba , tak ICQ
PS: Mám SS zablokované
// ˇano ide o teba , tak ICQ
-
audiotrack
VIP
príde to príjemcovi na mail, a ak je príjemca ochotný ukázať ti svoj mail, tak ti môže odpovedať mailom. Stačí taká odpoveď? Mám ale pocit že je reč o mne, tak radšej cez icq
-
Holubar
Darca
Privital by som, aby boli funkcne tlacidla na karmu aj pri komentaroch, ktore pridavaju uzivatelia k blogom. Ako vidim tie ruze, co tam hadze jjj, tak mi tam chyba jedno tlacitko 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nemohli by sa zase zobrazovat meniny v zahlavi fora? pretoze som vdaka tomu stihol zablahozelat mnohym ludom. diky
-
Soviet
Darca
http://www.hojko.com/post1339476.html#p1339476zelovoc napísal:nemohli by sa zase zobrazovat meniny v zahlavi fora? pretoze som vdaka tomu stihol zablahozelat mnohym ludom. diky
Ja som tu síce nová .Máte tu aj voľnú debatu viem pokec je inde .Ale ako nechat na pár dni sa asi nič nestane .AKO nap. ja som dnes bol tam a tam .....Ja som bola v kadernictve a mesto žltej som hrdzavá . Ako tu sa aj zasmejete na tom a ste taký uvolnený .Nič som tu nenašla. Volná diskusia o čom chcú nech napíšu . Je to tu také moc tvrdé ,nie je to uvolnené ale dusné .
Nie. Je to viac uzavrete.Napr. ja napisem dnes mam uzasny den , lebo ...... A NAPR. KATKA napise .... ale viac o sebe toto je akoby vsetko zhrnute v jednom 30 ludi a kazdy napise svoje aby viac medzi sebou kecali ... TAK to napisem ale zase admin. povie chod na pokec ved hej .Mam problem cisla mi idu hore a nie po pravej strane .Musim napisat o radu na inej teme.
Je to diskusne forum, ked si na tento system zvyknes, tak budes rada, ze je tu vsetko pekne poporiadku a nie je tu spam. Ked sa chces rozpisovat viac mimo nejakej konkretnej temy, tak je tu aj blog a pod nim volnejsie diskusie.
Ale uvazujem, ci na to vobec budes mat cas, pretoze hned po zablokovani nasej vestice Anabel si sa zaregistrovala ty z rovnakej dynamickej IP adresy a s nickom, aky si Anabel vybrala pre svoje webove stranky. Zeby mala predtuchu, ze ked tu ona skonci, tak sa tu zaregistruje niekto s takym menom?
Navyse ona chcela tiez len taku temu na pokecanie. Nesedi mi akurat to, ze ty uz pises ako clovek 
//myslel som ten prvy prispevok v tejto teme, druhy je uz viac podobny anabel
Ale uvazujem, ci na to vobec budes mat cas, pretoze hned po zablokovani nasej vestice Anabel si sa zaregistrovala ty z rovnakej dynamickej IP adresy a s nickom, aky si Anabel vybrala pre svoje webove stranky. Zeby mala predtuchu, ze ked tu ona skonci, tak sa tu zaregistruje niekto s takym menom?
//myslel som ten prvy prispevok v tejto teme, druhy je uz viac podobny anabel
no clovek ako clovek, tiez to bola riadna zlatanina slovenciny a niecoho ineho
Ale naucila sa prezmenu pouzivat bodky! Sice bodky su na zaciatku vety a nie na jej konci, vlastne celkovo su tam porozhadzovane tak nahodne, ale uz to na tej klavesnici nasla. Aky orgazmus sa nam dostavi, ked pride na fakt, ze ciarka je hned vedla? WUAAAA...
Mozno pod hrozbou odobratia obcianstva by sa posnazila viacej... Pockame si na jej dalsi nick, mozno budeme prijemne prekvapeni.
Maki - vystup z translatora mi pride zrozumitelnejsi a usporiadanejsi, nez hento
Mozno pod hrozbou odobratia obcianstva by sa posnazila viacej... Pockame si na jej dalsi nick, mozno budeme prijemne prekvapeni.
Maki - vystup z translatora mi pride zrozumitelnejsi a usporiadanejsi, nez hento
Neviem, ci sa to tu riesilo, nechcelo sa mi vsetko citat ale mam dve pripomienky, su to veci, ktore boli na starom fore.
1. Vyhladavanie v teme, nemyslim vyhladavnie klucovych slov, ale myslim to, ze ked ma tema 200 stran, da sa pekne najst 157. , 85. atd : ) dufam, ze rozumiete co som myslel.
2. Hladanie prispevkov od uzivatela v tej danej teme : )
1. Vyhladavanie v teme, nemyslim vyhladavnie klucovych slov, ale myslim to, ze ked ma tema 200 stran, da sa pekne najst 157. , 85. atd : ) dufam, ze rozumiete co som myslel.
2. Hladanie prispevkov od uzivatela v tej danej teme : )
2ka tu nie je a 1ka je hned vedla tlacidla Predchadzajuci 
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2010, 22:53)
Ja som myslel prvy bod z toho jeho zoznamu, tlacidlo "Chod na stranku", kde napises cislo stranky na ktoru chces prejst.
//Maki, rychlo mazes
//autoeditácia príspevku (02 Feb 2010, 22:53)
Ja som myslel prvy bod z toho jeho zoznamu, tlacidlo "Chod na stranku", kde napises cislo stranky na ktoru chces prejst.
//Maki, rychlo mazes