Program na naformátovanie disku
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Program na naformátovanie disku
Zdravím, mám taký menší problém, mám HDD rozdelený na miestny disk C a D, C slúži pre Windows a nejaké filmy a D pre všetko ostatné, lenže chcem nabehnúť na Windows 7 a naformátovať obe particie, lenže si nemám ako zálohovať dáta, dalo by sa to spraviť tak že by som nainštaloval windows 7 a pritom sformátoval disk C a potom by som si potrebné veci nahádzal do Cčka a cez nejaký program naformátoval Dčko? ďakujem za rady
Re: Program na naformátovanie disku
na C nainstalujes WIN7. pri tom sa C sformatuje. po instalacii skopirujes data z D na C. Potom kliknes na tetno pocitac vyberies disk D kliknes lavym tlacitkom a das format. Samozrejme instalovane programy na particii D nakopirovane na particiu C fungovat nebudu
-
DanielDevil
Addict
pravé tlačitko, o tejto možnosti viem len som ju ešte neskúšal, takže keď to funguje tak super, to mi je jasné, ide mi o uschovanie fotiek, hudby a pod., díky za radu
moja chyba
samozrejme ze prave
inak smiem vediet preco ti treba formatovat D ? a pozor aby si nemal na D viac dat ako bude kapacita C. no a samozrejme Win xp je ovela mensi. Win sedem po instalacii berie cez 10 GB
-
DanielDevil
Addict
pretože mám podozrenie že aj tam mám vírus
uvidím čo to spraví po naformátovaní C-čka...ja mám na C kapacitu 75 GB a to mi stačí na tú zálohu