Sponzoring
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sponzoring
farbu môžem darcom zmeniť, ak máte nejakú konkrétnu, nie je problém. Len nech sa dá odlíšiť 
-
lekoklatik
VIP
omfg budem sa citit trapne pri tych 5tich eckach...
Ved tak kto nebude chciet mat rank darcu tak ho mat nebude, ci?
-
Holubar
Darca
Nejaka minimalna ciastka mi pride zbytocna. Ved rank darca som v minulosti dostal za nejakych 200 sk... Tak by som mozno motivoval deti na lamkach. Ale tu by som ocakaval, ze nepojde ludom o ranky
-
lekoklatik
VIP
Zial, ludia su rozni. Ja len dufam ze sa vyhneme zalozeniu tem ako "preco som nedostal rank darca ked som na forum prispel". Chapes.
Ale tak uvidime ako to bude.
Snad sa podari vsetko tak jak ma.
Ale tak uvidime ako to bude.
Snad sa podari vsetko tak jak ma.
Rank a farebny nick si zasluzia vsetci, ktori prispeju, hoc aj tromi eurami. Nemaju vsetci peniaze na rozhadzovanie, najma ti mladi ci studenti, nezamestnani a pod.
-
audiotrack
VIP
samozrejme, kto ten rank nechce, nedostane ho. Takisto to funguje aj pri vip a iných hodnostiach, musí s tým človek súhlasiť aby mu bol pridelenýlekoklatik napísal:omfg budem sa citit trapne pri tych 5tich eckach...
![]()
jasne ze mi nejde o rank, len tu niekto spominal 50 eur , a to mi prislo trocha dost (ved 1500sk...) .
, samozrejme nam ide (teda aspon mne) oto aby nam hojko islo stale a aby nevypisoval ziadne errory 
-
Soviet
Darca
To som ja len napisal ako priklad
Neberte hned 50eur ako minimum..
To bol skorej priklad, len ze ci sa nieco planuje..Mne je tiez dany rank strnast..Hlavne nech je to tu pojazdne na co naj masine 
tak, ja mam este nejake vydavky, aj ked pri mojom veku su absolutne nepotrebne 
ale slovo dodrzim
ale slovo dodrzim
-
hojko
Site Admin
Rank darca dostanu vsetci, ktori sa rozhodnu prispiet, bez ohladu na sumu. Ak to niekto robi preto, aby bol inak odliseny a chce mat ten rank darca, hoci posle len euro, tak preco nie.
-
Traktorista
Guru
Stary server sa preda a peniaze z toho poputuje do noveho?
Zbierka bude aktualna az pokym nebude dost penazi predpokladam, to je celkom motivacia prispiet aj viac krat mensou sumou ako sa raz "vystavit "
Zbierka bude aktualna az pokym nebude dost penazi predpokladam, to je celkom motivacia prispiet aj viac krat mensou sumou ako sa raz "vystavit "
-
RATZINGER666
Darca
taktiez mam zaujem zucastnit sa zbierky, avsak v odpovedi som popri cislach uctu obdrzal aj informaciu o vyssiespomenutej hodnosti "darca", cim som bol milo prekvapeny, a zaujimalo by ma, ci ma tato hodnost nejaku funkciu alebo nejaku specialnu vlastnost oproti beznym hodnostiam, mozno by to dokazalo ludi motivovat, ak by popri specialnemu ranku dostali moznost sledovat napr. nejake statistiky apod.
zaujima ma aj skutocnost, ci budeme moct zistit aktualnu vysku vsetkych prispevkov do zbierky, bolo by zaujimave dennodenne sledovat pribudajuce korunky
zaujima ma aj skutocnost, ci budeme moct zistit aktualnu vysku vsetkych prispevkov do zbierky, bolo by zaujimave dennodenne sledovat pribudajuce korunky
-
audiotrack
VIP
nápad ukazovať aktuálne vyzbieranú sumu už padol medzi nami, no to by bolo zas ďalšie programovanie a na to rozhodne teraz nemám čas. Jedine že by sa hojkovi chcelo každý deň aktualizovať nejaký príspevok kde by to písal.
Darcovia majú navyše prístup do časti fóra ktorá je dostupná pre darcov + vip + cs adminov
Darcovia majú navyše prístup do časti fóra ktorá je dostupná pre darcov + vip + cs adminov
-
hojko
Site Admin
Teoreticky sa moze spravit este nejake to plus na karme, kedze niektorym na tom zalezi. Napriklad do 10 eur +100 karma bodov, do 20 eur +200 karma bodov a nad 20 eur napriklad +400 bodov. Nemame prakticky co ponuknut.
A ano, stary server sa preda, ale kedy to bude, tak tazko povedat. Niektore disky z neho sa mozu pouzit na zalohy, takze sa asi rozpreda na komponenty. A peniaze z predaja sa mozu pripadne odlozit na platbu serverovne alebo nieco ine. Je to vsetko este otazne, kedze sa zbierka pustila len dnes.
Ci sa bude niekde zobrazovat suma, tak neviem, pretoze to pravidelne sledovat sa mi nechce, chcel som to tak raz za dva dni zratat, ako ucet, tak aj PayPal, lenze prevody s cudzej banky trvaju par dni a tak robit prehlad po prvom dni by bolo zbytocne, no podla predbeznych sprav by sa mohlo zatial vybierat od uzivatelov zo 300 eur.
A ano, stary server sa preda, ale kedy to bude, tak tazko povedat. Niektore disky z neho sa mozu pouzit na zalohy, takze sa asi rozpreda na komponenty. A peniaze z predaja sa mozu pripadne odlozit na platbu serverovne alebo nieco ine. Je to vsetko este otazne, kedze sa zbierka pustila len dnes.
Ci sa bude niekde zobrazovat suma, tak neviem, pretoze to pravidelne sledovat sa mi nechce, chcel som to tak raz za dva dni zratat, ako ucet, tak aj PayPal, lenze prevody s cudzej banky trvaju par dni a tak robit prehlad po prvom dni by bolo zbytocne, no podla predbeznych sprav by sa mohlo zatial vybierat od uzivatelov zo 300 eur.
-
hakker
Darca
bude aj niekde uverejne kto a akou sumou prispel ci to bude anonymne?
-
typek61
Darca
ja prispejem tiez aj ked nebudem mat 2 mesiace RS ale co ved kazdy den tu chodim
a ta karma co tu hojko spomenul by bol celkom slusny napad 
-
Grim
Darca
...veru, veru....mne sa tiež rozžiarili očká 
-
hojko
Site Admin
hakker: Neviem, asi skor nie. Myslim, ze nie vsetci maju potrebu, aby sa o nich vedelo, akou sumou prispeli. Ak si to ale niekto bude ziadat, tak nie je problem.
-
hakker
Darca
otazka:
1, ked niekto prispeje viac krat povedzme tou sumou ktoru si uviedol ako priklad 20€ dostane za kazdym tych 20€ 400bodov karmy alebo len raz?
2, je stanoveny nejaky cas od kedy do kedy treba vyzbierat pozadovanu sumu
lebo mmnt musim cakat na prachy inak by som uz prispel
dakujem za odpoved
1, ked niekto prispeje viac krat povedzme tou sumou ktoru si uviedol ako priklad 20€ dostane za kazdym tych 20€ 400bodov karmy alebo len raz?
2, je stanoveny nejaky cas od kedy do kedy treba vyzbierat pozadovanu sumu
lebo mmnt musim cakat na prachy inak by som uz prispel
dakujem za odpoved
-
hojko
Site Admin
Tak sa zda, ze sa namet s karmou uchytil, hehe. No asi to nastavime tak, ze len raz sa zvysi, pretoze sa robi len jedna zbierka. Ta bude trvat tyzdnen, mozno dva, to by sa mala stihnut za to vyzbierat pozadovana suma a potom uz nevidim dovod na dalsie posielanie penazi, kedze server si uz na svoju prevadzku zarobi cez reklamu. Ale ak by mal niekto silou mocou zaujem prispiet, tak by to aj slo. V minulosti za posledne dva ci tri roky bolo niekolko ponuk na prispenie, ale az na jednu vynimku som vsetky odmietol, pretoze to nebolo potrebne.