Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pozrete si tento film s dabingom?

Ano
103
46%
Nie
75
33%
Aj s dabingom aj bez
46
21%

Celkom hlasov: 224

Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Avatar

Príspevok od používateľa Stoporko »

my sme sedeli sedadlo od kraja v druhom rade (počítané od plátna) a v pohode :) jediný problém v hlasnejšej hudbe
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

dneska sa dá v pohode cez internet objednať lístky, stačí ísť na ich stránku a preklikať sa. A ked chcete, lepšie miesta, tak samozrejme sa oplatí objednať vopred.
A ináč, rozdiel či sedíš úplne dole alebo na zlatom sedadle, je minimálny, film vidíš aj počuješ rovnako, a keď raz som bol dole, tak vôbec som nemusel naťahovať krk, proste no problem

a ked už avatar tak zarobil, predstavte si tú daň z príjmu, hehe štát sa poteší :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak Avatar sa stane najlepšie zarábajúcim filmom v histórii (pred prepočítaním inflácie) a predbehne aj tú hlúposť Titanic. Už sa stal Top Grossing filmom v zahraničnej Box Office (všetky štáty okrem USA). Od celosvetovej dominancie ho delí už len 7M USD, čo nazbiera bez problémov za jeden deň po celom svete (prípadne za dva). Ak to dokázal tromfnúť za 38 dní, tak hádam bude aj prvý krát prekonaná hranica 2G, stačí vzať do úvahy fakt, že napríklad taký IMAX je tuná furt vypredaný a Reald3D kiná ho dávajú ešte vždy 7x do dňa cez pracovný týždeň... http://www.boxofficemojo.com/alltime/world/
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

jak to ten Cameron len robi :)
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

MP4-24 : Nuz, ked mas velmi dobry rozpocet tak si mozes zaplatit kvalitne efekty a reklamu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aj Superman stál 270M USD a nezarobil skoro 2 miliardy po celom svete...
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

seth82 : Tak samozrejme nie kazdy vie ako nato. Na ten film som sa dost tesil, ten megahype sa nedal prehliadnut. Je to dobry film ale pribeh brzdi ostatok. Cameron vedel kedysi po pribehovej stranke natocit aj lepsie kusky. Kazdopadne ale dokaze ohromit vizualnymi efektami. Ako to bolo aj pri Terminator 2. Po jeho vydani nastal boom v oblasti pouzivania 3d grafiky vo filmoch.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Cameron strieda Camerona a Titanic sa definitivne potopil na 2 miesto :) Takze cakame na pokracovanie ktore bude minimalne tak dobre...
fox111fox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa fox111fox »

Bol som na Avatar 2 krat. 1 krat v Zline v 3d kine a ceskom dabingu. Potom v trencine v 3d a slovenkom dabingu. Ach boze ten nas dabing mi z filmu urobil rozpravku. Cesky znel tak filmovejsie. A cosa tyka 3d kvality: V zline super. Ale v trencine boli niektore rychle zabery rozmazane aj ked mali byt ostre, takze nic moc. Mimochodom v Zline som prvykrat v zivote pocul na kocni filmu aj tleskot. V trencine som sa nevedel dockat kedy ta hovadina skonci. Proste druha polovica filmu nema ziadny dej. Vsetko sa dalo dopredu cakat. A aj to prislo. Ale prva polovica, klobuk dole super.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Práve som sa vrátil z 3D verzie (Aupark), výborný film. Z 3D som nemal žiadne bolesti hlavy, ani nič podobné. Ani s dioptrickými okuliarmi nebol problém. Film spočiatku nevyzeral až tak dobre, ale druhá polovica a hlavne koniec to zachránil a zanechal vo mne veľké dojmy. Príbeh bol tiež veľmi dobrý, možno nebol primárny, no bol veľmi dobre spracovaný, efekty samozrejme perfektné to som aj čakal. Príbeh ma príjemne prekvapil. 9/10
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

no tak práve som dopozeral Avatar a som z toho úplne :-o
je to najlepší film aký som kedy videl, proste príbeh, nápad, spracovanie, efekty už teraz sa teším na pokračovanie
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vytvor si jednoducho svojho avatara :) http://www.kinema.sk/news.asp?id=5538
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Mate tip kde je najblizsie Imax (s imax platnom s adekvatnou velkostou) kde sa da Avatar vidiet v 3D a po anglicky? Budapest je zatial pase, Praha cakam odpoved ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A IMAX vo Viedni nemá premietanie v pôvodnom znení?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No toto za a neviem a za b to je imax fake. Hento je obyc kino s imax logom, platno ma len nieco okolo 170 metrov stvorcovych, na porovnanie ma napr. prazsky imax 500 metrov stvorcovych.

Rakusania ale dabuju vsetko co existuje a vo Viedni byva tak akurat jedno jedine kino co vysiela filmy v originalnom zneni. Ono nemecky viem a mozno by som to prezil, aj ked by som si to fakt velmi rad pozrel v originale, ale je to ako v normalnom kine a to som uz videl u nas. Mam chut ale proste full experience v imaxe co sa urcite nebude dat porovnat.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pokial viem vieden ma imax a aj originalne znenie - kamos sa tam chystal, ci nakoniec aj bol ti ale uz nepoviem
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie nema. Vieden mala imax, uz nema. Jedine kino s nazvom imax v Rakusku je vo Viedni v Apollo kine s vyssie uvedenym platnom a potom este nieco podobne v Grazi kde je platno vo velkosti 72 metrov stvorcovych. Ani jedno nieje to co hladam, to je proste nova politika pouzivat logo imaxu aj v obyc kinach, ja chcem ale klasicky obrovsky imax :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kdesi som tu uz pisal, ze zazitok z IMAXu (prazskeho) je skoro uplne rovnaky ako z normalneho 3D kina na Slovensku (CINEMAX KE). IMAX ma akurat vyssie platno, inak to bolo rovnake, zbytocne budes davat peniaze za cestu :) Navyse cesky dabing je podla mna horsi ako slovensky. I see you prelozili ako "zřím tě", co nakoniec vyvolava uplne iny dojem ako je myslene v originali, slovaci sa v tomto drzali originalu. Navyse si nemyslim, ze Avatar je film, kde by si originalnym znenim ziskal nejaku velku cast zazitku navyse (zvlast ked tu bol SK dabing podla mna na vysokej urovni). Skoda, ze nemame vyhladavanie vlastnych prispevkov v teme, dal by som ti linky na moje povodne dojmy, ale toto je take strucnejsie zhrnutie.
Napísať odpoveď