Rapidshare
Rapidshare
Má niekto skúsenosti s kúpou Premium účtu na tomto servery?? Potreboval by som poradiť ako je to s bankovým prevodom na ich účet ˇa či niesu za to nejaké poplatky ešte.
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rapidshare
ja mam rapida a kupujem ho cez www.cvaknito.sk
fíha to sa mi páči sú za to nejaké poplatky alebo niečo také??
alebo iný háčik?? 
Ak chceš platiť priamo rapidu na ich účet, tak tam si musíš prirátať nejaký poplatok za platbu do zahraničia. Niekedy to bolo rádovo aj 200-300sk a celá transakcia mohla trvať aj týždeň. Aj keď teraz po prijatí € by to už malo byť myslím iba s klasickými poplatkami (ak dobre pamätám).
Každopádne by som skôr doporučil nejakého oficiálneho slovenského alebo českého resellera.. platíš v podstate na slovenský účet, takže ak si vyberieš resellera s rovnakým bankovým účtom ako máš Ty, heslo môžeš mať aj do 2-3 hodín, ak budeš platiť na účet v inej slovenskej banke, heslo máš do 48hod.
Ja osobne používam český shareshop.cz, keďže v čase nákupu ako jediný mali v ponuke možnosť platby na účet v ČSOB. Ráno som zaplatil a večer som už ťahal z predĺženého konta.
http://rapidshare.com/resellers.html
Každopádne by som skôr doporučil nejakého oficiálneho slovenského alebo českého resellera.. platíš v podstate na slovenský účet, takže ak si vyberieš resellera s rovnakým bankovým účtom ako máš Ty, heslo môžeš mať aj do 2-3 hodín, ak budeš platiť na účet v inej slovenskej banke, heslo máš do 48hod.
Ja osobne používam český shareshop.cz, keďže v čase nákupu ako jediný mali v ponuke možnosť platby na účet v ČSOB. Ráno som zaplatil a večer som už ťahal z predĺženého konta.
http://rapidshare.com/resellers.html
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
nie ziadny hacik len zaplatis cez internet banking alebo ak chces poslu ti domov sek akonahle je vyplateny ucet aktivuju ti ho vsetko mas na stranke po slovensky aj telefonmi. Ja mam takto ucet asi 2 roky od nich