Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Niekde som videl, že Hugo Chaves povedal, že zemetrasenie na Haiti vyvolali Američania, aby ho mohli obsadiť. :D
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Hughito
Zatiaľ tu však od teba vidím len tvoje výmysly a fantazijné scenáre.
Ty používaš cudzie výmysly a fantazijne scenáre. To je určite lepšie však. Neviem čo by si tak odo mňa chcel?
Tu máš správu o nájdení nanotermitu.
Ehe, a vysvetlíš mi prečo prišla takáto správa 8 rokov po zrútení dvojičiek ? To si myslíš, že sa tak dlho analyzoval ten prach? :lol: Hlavne, že hneď v momente pádu dvojičiek ľudia ako ty kričali, že boli odpálené. Ale bolo si treba počkať 8 rokov pokiaľ niekto spraví analýzu. A niektoré tie čiastočky boli vraj viditeľné aj voľným okom (1mm). Tak to je naozaj lol.

Vraj tam toho mohlo byť až 100 ton. Vysvetlíš mi ako sa dá nepozorovane nanosiť 100 ton výbušnín do budovy? A to si myslíš, že vo WTC čakali na sabotérov obnažené oceľové nosníky na inštaláciu výbušnín. Videl si niekedy ako sa to robí niekde na discovery? Všimol si si tam koľko je tam kabeláže, príprav, navrtávania nosníkov, ich obnažovania aby sa dali rezať atď. ?

A vysvetli mi ešte jednu vec.. naozaj, a podotýkam je to len moja fantázia odpozorovaná práve teraz. Ak by tam ten nanotermit bol, s údajne extra nízkou zápalnou teplotou. Ako vysvetlíme, že budova sa začala rúcať presne v mieste nárazu lietadla? Nevznietil by sa už v tom mieste ten termit keď tam vybuchlo lietadlo a letecký benzín? Veď keby ho odpálili nižšie tak by to bolo snáď vidno nie? A navyše miesto nárazu lietadla by sa veľmi nedalo určiť dopredu všakže. Navyše tie lietadla narážali trošku vyšikmene, čo mi nesedí moc na umelú inteligenciu ktorá ich riadila. No pýtam sa, kto tu verí fantáziám?

Eruner
http://www.mojevideo.sk/video/2960/holo ... enose.html
tu je hologram použitý v priamom televíznom prenose. Asi si vtedy prespal dobu.
Pre Kristove nohy, ty si nedáš pokoj? Si s tým už otravný. Je to chu**** pochop! Totálna sprostosť.

K tomu tvojmu super extra videjku, ktoré by malo pomôcť obhájiť ten blud. Ti musím bohužiaľ povedať, že skôr priťažuje. Aspoň by si si prečítal popis pod videom.
.. Podľa Yellinovej ju snímalo 35 HD kamier z rozličných uhlov, ktoré boli navyše synchronizované s kamerami v hlavnom štúdiu snímajúcimi výsledný televízny obraz pre dosiahnutie potrebných synchronizovaných uhlov a perspektívy...

..obraz Yellinovej bol vkladaný len do výsledného televízneho vysielania a Blitzer tak pri rozhovore Yallinovú pravdepodobne nevidel...
Takže, dobu nikto neprespal, také hologramy si môžeš pozrieť aj v storočnom startreku. Holografická technológia zrejme určite jestvuje, ale ako vidíš je na ňu potreba milión blbostí a aj tak to vyzerá veľmi trápne. Projekciu dnes vedia vytvoriť ale naozaj v laboratórnych podmienkach, na jednom mieste na špecialnej podstave, ktorá obsahuje lasery ktoré sa navzájom nasvecujú z rôznych uhlov. Navyše ak by chceli robiť projekciu vo výške 400 metrov za denného svetla, ktorá sa akože hýbe a prichádza z diaľky ku mrakodrapom, a ešte nasimulovať ten výbuch atď atď... vlastne, kašlem na teba, toto je taká sprostosť, že už na to nebudem reagovať a strácať čas. Bez urážky. Ak veríš tomuto, tak isto sa bojíš ešte aj bubákov pod posteľov. A odpusť mi, že som na teba arogantný a zlý, ale naozaj je to taka volovina, že sa mi je ťažko zdržať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

slay :
Ty používaš cudzie výmysly a fantazijne scenáre. To je určite lepšie však. Neviem čo by si tak odo mňa chcel?
Áno, "cudzie výmysly a fantazijné scenáre", ktoré sú však podporené vedeckou komunitou.

Ja ti nevysvetlím prečo prišla takáto správa vtedy a vtedy. Dôležité je, že prišla a vôbec nechápem, prečo to tu napádaš. Asi si slabo čítal ten článok, lebo to vôbec nie je na úrovni nejakej podpriemernej úbohej konšpirácie, ale je tam zapojených 9 vedcov z celého sveta, ktorí išli z kožou na povrch. Či to im konšpirátori zaplatili, aby hovorili do telky hovadinky ? :roll:
Ich nález nanotermitu v prachu bol taktiež publikovaný ako peer review článok, čiže odborníkmi/vedeckou obcou schválený. Žeby konšpirácia pohltila aj celú vedeckú obec ?
Navyše celá tá štúdia má podľa mňa hodne ďaleko od nejakej fantazijnej predstavy, veď sa na to pozri.
To akože chceš tvrdiť, že si to vymysleli ? Alebo to tak všetko naschvál naaranžovali, zamotali, aby to tak vychádzalo ?
slay
Addict
Addict

hughito napísal:slay : Áno, "cudzie výmysly a fantazijné scenáre", ktoré sú však podporené vedeckou komunitou.

Ja ti nevysvetlím prečo prišla takáto správa vtedy a vtedy. Dôležité je, že prišla a vôbec nechápem, prečo to tu napádaš. Asi si slabo čítal ten článok, lebo to vôbec nie je na úrovni nejakej podpriemernej úbohej konšpirácie, ale je tam zapojených 9 vedcov z celého sveta, ktorí išli z kožou na povrch. Či to im konšpirátori zaplatili, aby hovorili do telky hovadinky ? :roll:
Ich nález nanotermitu v prachu bol taktiež publikovaný ako peer review článok, čiže odborníkmi/vedeckou obcou schválený. Žeby konšpirácia pohltila aj celú vedeckú obec ?
Navyše celá tá štúdia má podľa mňa hodne ďaleko od nejakej fantazijnej predstavy, veď sa na to pozri.
To akože chceš tvrdiť, že si to vymysleli ? Alebo to tak všetko naschvál naaranžovali, zamotali, aby to tak vychádzalo ?
No neodpovedal si na nič, ako sa dalo čakať. Tak vyvstáva otázka prečo si kladieš jednostranné otázky, prečo pochybuješ len o jednej strane?

Ten článok som čítal. Tých 9 vedcov bol tím. To je iné ako keby to robilo 9 nezávislých tímov. Poskytli strany a strany, neakého výskumu, grafov a neviem čo. Povedz mi ako sa také niečo dá spochybniť keby, že som vedec kolega? Neviem si predstaviť žiadne spochybnenie, lebo nikto nemôže dokázať, že skúmali naozaj prach z dvojičiek a že boli nezaujatí, a dokonca ani sami nevedia čo presne našli a len predpokladajú. A ak by si si čítal veci okolo toho tak by si zistil, že námietok vedeckej obce bolo dosť.

Keď si pozrieš to interview, tak ten vedec nevie odpovedať uspokojivo na otázky, prečo 8 rokov po dvojičkách. Nevie povedať ako by to dostali do budovy, ani ako to bolo zrealizované. Nevie ani prd. Ty mi neodpovieš prečo si milimetrové kusky termitu nikto nevšimol? Je to zlúčenina objavená ešte v roku 1893. 100 ton sa jej rozpráši po New Yorku a nikto si nič nevšimne. Po ôsmich rokoch príde nejaký gadžo a povie že sa rozhodol po 6 tich rokoch 2 roky z vedeckým tímom skúmať prach, ktorý bol dovtedy neviem kde. Skúma nejaké záhadné vzorky a príde na to, že tam niečo je, ale nevie čo.. odhadnú že nejaká super tajná vojenská trhavina. Neodpovedal si mi ani na jednu otázku, a v článkoch ku problematike som odpoveďe tiež nenašiel, a mám pripravených tisíc ďalších ak má toto byť pravdivá teória.

Všetko čo máte sú fantázie, podložené len vierou, že veci boli ako boli. Ja sa nesnažím dokázať ako to bolo, ale spochybniť tieto sprostosti. A je to viac než jednoduché. Záver je že nikto ešte neprišiel z dobrou teóriou. Na všetkých sa dá nájsť chýb viac než dosť. Preto nevidím dôvod veriť tejto. To už v New Yorku nemá nikto mikroskop? Alebo nevidí milimetrové sýto červené zrnká? To už si z milióna ľudí čo tam pracovali nikto nevšimol 100 ton výbušniny pod riťou?

Ako sa dá overiť dneska či tí vedci naozaj mali pravé vzorky? Veď ten termit musí byť úplne na všetkom v okolí, a na všetkom čo v tom okolí vtedy bolo. Prečo to nikto neoverí keď je k dispozícii celý výskum. Stačí minimum. Kuknúť a povedať áno. Ale prd. A vidím, že rád používaš " podporené vedeckou komunitou " lol.. to neviem čo má znamenať? Čo je vedecká komunita? Pár ľudí ktorí sú rovnako presvedčení o svojej pravde ako ty plus majú pred menom titul? Pfff prosím ťa. Koľko vedcov z celého sveta malo prístup ku vzorkám? A koľko prišlo záverov s výsledkom nanotermit?
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, máš pravdu, neodpovedám na tvoje otázky, lebo ich je asi sto v jednom príspevku, väčšina je nezmyselných, prípadne na ne jednoducho odpovedať neviem (prečo by som aj mal ? ) a hlavne, sú úplne irelevantné. Naozaj neviem, prečo im to trvalo tak dlho a či v New Yorku nemajú mikroskopy.
Ja sa spýtam teba 1 otázku : Myslíš si, že 9 vedcov si to celé vymyslelo, resp. sa nechali podplatiť nejakými konšpirátormi, alebo, aký iný motív malo ich (podľa teba fantazijné) konanie ?

Z nejakých dokumentov o dvojičkách si pamätám, že veľa zamestnancov rozprávalo o tom, že pred útokom sa uzatvárali celé poschodia WTC a bola počuť práca ťažkých strojov, takže asi tak sa tam dostalo tých 100 ton.

Áno, používam výraz podporené vedeckou komunitou, lebo ten ich článok bol peer review, neviem ako inak to napísať než tak, že je to proste odborníkmi schválený článok, teda nie je to žiadny bullshit.

Len tak na okraj, my sa tu bavíme o jednom nanotermite, ale tých dôkazov, nejasností a dôvodov je oveľa, oveľa viac.

A prosím ťa, nesnaž sa ma tu dávať do pozície nejakého šialeného konšpirátora, ktorý chce veriť vo všetko, čo má kolónku conspiracy. Môj názor na túto vec som tu jasne napísal, v 95 % som konšpiračným teóriám neverím, resp. ich väčšej (drvivej) časti.
O dvojičkách ma však ešte nič nepresvedčilo, že by to nemohlo byť tak, ako nám to prezentujú tie rôzne dokumenty a webstránky.

PS : Dúfam, že si uvedomuješ, že týmito svojimi tvrdeniami o tom, že všetko toto o čom sa tu bavíme, je vlastne nejakým spôsobom vymyslené a zmanipulované, vytváraš konšpiračnú teóriu v konšpiračnej teórii, ktorá je však omnoho bláznivejšia, ako tá pôvodná. :)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Sagittarius napísal:Niekde som videl, že Hugo Chaves povedal, že zemetrasenie na Haiti vyvolali Američania, aby ho mohli obsadiť. :D
Mno a je dost pravdepodobne, ze to tak je. Asi pred rokom som videl video s akymysi fialovymi oblakmi nad uzemim Ciny, ten oblak tam nehybne stal, a o hodinu na to bolo na tom mieste a v okoli silne zemetrasenie. Pokusim sa ho najst, ak najdem, hodim sem link.

A btw. v USA, najma v state Texas je mnoho zakladni s vysokofrekvencnymi radarmi, a dnes nie je ziadnou novinkou ze pocasie sa da ovplyvnovat pristrojmi (a to uz plati X rokov).

... a vseobecne k teoriam, ktore tu vacsina ludi nazyva tzv. konspiracne.... uz to ani konspiracne byt nemozu, pretoze sa tym v podstate uz ani netaja, ze nas chcu riadne zredukovat... vid George Guidstones - americka obdoba Stonehangu (vid.obrazky)
Prílohy
01.jpg
01.jpg (63.47 KiB) 2612 zobrazení
02.jpg
03.jpg
slay
Addict
Addict

Hughito, neodpovedal si, lebo nevieš odpoveď, nevedia ju ani tí vedci. To je jediný záver. Z dažďa pod odkvap. Moje otázky sú veľmi logické a prosté sú nutnou podmienkou uznania tejto možnosti. Predstava, že si tony milimetrových sýto červených kúskov termitu všimol až tím vedcov po ôsmich rokoch a nikto pred nimi je zvrátená. :) A že to ani nikto iní po nich nepotvrdzuje :D je ešte väčšia sprostosť. Oni vydali článok, a k tomu sa nedá nič povedať. Je to ako zápis historika. Overiť pravdivosť môže len ďalší tím vedcov. A môžu priniesť záver akoby ho písal iní historik. A hovor si čo chceš. Tí "vedci" povedali ľuďom to čo chceli počuť, prípad vyriešený. Ty máš svoju už odpoveď, môžeš byť spokojný, si zahojený. Debata je dokončená.

Ten chavez a zemetrasenie. To je na úrovni holografickej projekcie lietadiel vo WTC. :? Logicky aj keď uvážime science fiction možnosť, že američania majú supertajnú zbraň na zemetrasenia (Čo je podľa mňa strašný bullshit, lebo zemetrasenia majú svoje príčiny, a vyskytuju sa v ničivej sile len na určitých miestach zemskej kôry, kde sú tektonické zlomy, kde sa posdsúvajú pod seba litosférické dosky, kde sú sopky atď. ) Je to nezmysel. Ale aj keby teoreticky takú zbraň mali, nevidím dôvod ju testovať práve na haiti, nech už by ležalo aj na diamantovo ropno uranovo zlatom ložisku. Na test si predsa môžu vybrať nezaľudnenú oblasť. Účinky zemetrasenia sú predsa dávno zmapované. Chavez je choromyseľný idiot. Hrabe mu tak ako hrabalo po čase všetkým diktátorom. A tak isto aj skončí.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay, uloha tych vedcov neni odpovedat na otazky ale davat otazky, kedze na zaklade vedy vyvracju oficialnu verziu, vid napr k tomu termitu: http://video.google.com/videoplay?docid ... 3776126451# ten bol vidiet vytekat z budovy uz v den narazu lietadla.

Inak s tym termitom nedosli nato po osmich rokoch ale po piatich. Ten cas bol asi preto taky dlhy lebo prist s nejakymi zavermi a naslednmi experimentami netrva len nejaky tyzden.
Chavez je choromyseľný idiot. Hrabe mu tak ako hrabalo po čase všetkým diktátorom.
Toto je ako ten tvoj objektivny nazor nestranneho pozorovatela alebo uz si presiel na subjektivne hodnotenie?
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

to že vedia ovládať počasie viem, ale o umelom vyvolaní zemetrasenia nemám informácie.
Daj nejaké linky

a je viac pravdepodobné, že tam tie termity boli, ako neboli. Je to náhoda?
hughito
Redeemer
Redeemer

slay : Takže s tvojich príspevkov usudzujem, že tí "vedci" (ako si ich krásne dal do úvodzoviek, to si usúdil podľa čoho, že si štatút vedcov nezaslúžia ? ) si to jednoducho celé vymysleli, aby ukojili úchylné potreby konšpirátorov ? :roll:

Oni vydali článok, ktorý bol schválený rôznymi inými vedcami. To tak funguje zrejme preto, aby sa do serióznych vedeckých časopisov nedostávali nejaké bludy a pavedy - napríklad neexistuje jediný peer review článok o ID (inteligent design), aj keď sa niektorí veriaci oháňajú s touto koncepciou ako vedeckou.
kali520
Darca
Darca

Eruner napísal:to že vedia ovládať počasie viem, ale o umelom vyvolaní zemetrasenia nemám informácie.
Skus si nieco prejsti o HAARP (HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM)

http://www.google.com/search?hl=en&sour ... qi=g10&oq=

PS nehovorim ze to je je uplne jednoznacne a suvisi to s tymto projektom raz som tu uz daval odkaz na tento projekt kde bol blizsie rozoberany, bohuzial neviem kde na fore to presne bolo.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

kali520 napísal: Skus si nieco prejsti o HAARP (HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM)

http://www.google.com/search?hl=en&sour ... qi=g10&oq=

PS nehovorim ze to je je uplne jednoznacne a suvisi to s tymto projektom raz som tu uz daval odkaz na tento projekt kde bol blizsie rozoberany, bohuzial neviem kde na fore to presne bolo.
O HAARP mam toho nacitaneho dost a poviem k tomu len, ze je rozdiel ovladat a ovplyvnovat pocasie. Urcite ma potencial vyvolat v atmosfere nejaky bordel, ale cielene ho aplikovat je podla mnohych nemozne. Resp. pocasie ako take je pre vedcov stale velka neznama a priamo ho nejako vyraznejsie ovladat je nad ich sily.

-samozrejme to nevylucujem, ktovie co vsetko su schopni utajit.
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj ja si myslím, že nejaké ovládanie počasie v dnešnej dobe zatiaľ nie je možné (rozdiel je ho ovplyvniť).
Veď sa pozrime na beznádejnosť predpovede počasie, a aká to je malá úroveň.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

o HAARP viem, ale ešte som nepočul/nečítal, že by niekto dokázal spôsobiť zemetrasenie (ani teoreticky)

preto chcem vedieť viac
slay
Addict
Addict

uloha tych vedcov neni odpovedat na otazky ale davat otazky, kedze na zaklade vedy vyvracju oficialnu verziu
Uloha tych vedcov je poskytnut komplexne vysvetlenie, nie dohady a hluposti na urovni amaterskych fanatikov spoza pocitacov. To ze vyvratili oficialnu verziu, fajn.. dajme tomu, ja som nikdy nikde nepovedal "oficialna verzia je pravdiva". Ti vedci prisli s velmi neurcitym vyskumom, ktory ako vravim by mal overit dalsi nezavisly tim. Preco sa tak nedeje? Je to problem ked je hotovy cely vyskum? A to si naozaj nikto nevsimol tony milimetrovych syto cervenych kuskov v prachu? No nebud smiesny. Ja chcem verziu ktora vysvetli co sa stalo, nie dalsie hluposti.
Inak s tym termitom nedosli nato po osmich rokoch ale po piatich. Ten cas bol asi preto taky dlhy lebo prist s nejakymi zavermi a naslednmi experimentami netrva len nejaky tyzden.
Co som cital tak po piatich rokoch boli prve domnienky a uvazovanie ( a aj to je velmi velmi vela casu). Ten po osmich rokoch je jediny vyskum svojho druhu pokial viem, ak sa mylim oprav ma. A pokial si myslis ze termit sa hlada v prachu roky tak si naivny naozaj. Zobrat vzorku a urobit jej rozbor netrva ani nahodou roky.. to si naozaj mimo synu. Povedal by som ze zakladny rozbor prvkov a kalorimetricke testy su naozaj zalezitost "na pockanie". Ale urcite nie na 8 rocne :wink: .
Toto je ako ten tvoj objektivny nazor nestranneho pozorovatela alebo uz si presiel na subjektivne hodnotenie?
To je moj subjektivny samozrejme. Je to taka sprostost ze k tomu sa neda vyjadrit nezaujato. A otazka je velmi partikularna, tu sa to naozaj neda ponat s odstupom a systematicky. Je to blud. To je vsetko.
ten bol vidiet vytekat z budovy uz v den narazu lietadla.
Ako vies ze to bol kov preboha? A ze to bola ocel? A ze bola roztopena termitom? Ved v tom samotnom videu co si postol sam ten vedec pripusta ze to mohol byt hlinnik z lietadla, ze to mohli byt ine veci roztopene pri takej teplote. Potom tam sice robi trapne pokusy, ale na to ze je vedec by mohol predpokladat, ze ked tam namixuje neake kktiny z domu z krbu nemusi to byt to iste. V lietadle predsa nieje len hlinik ale ine aj ine kovy, zluceniny, chemikalie, atd atd.. to iste aj v budove, nikto nemoze nasimulovat tieto podmienky. Povedat na zaklade jedneho zaberu zo vzdialenosti mozno kilometra, s digitalnym zoomom ze to bola roztopena ocel od termitu je podla mna trapne. Navyste to sa tak topila len na 96 poschodi? Inde ten termit nebol? Preco nebolo nic vidno pri pade budovy? A ako som poveadal ten termit kedze ma udajne velmi nizku zapalnu teplotu by sa vznietil snad hned po naraze lietadla nie? Preco to este trvalo tak dlho? :) To by mali tiez vysvetlit ti vedci. V tom vyskume je napisane ze nasli zluceninu, ktora obsahuje to a to a ma take vlastnosti, a mohol by to byt termit, ale uz nikto neskuma ako ho tam dostali ako by ho nainstalovali, ako by to naplanovali s lietadlami, ci by sa to vobec dalo zrealizovat. A preco nie? Preco neponuknu viac? Nikto sa tu nebije za oficialnu verziu, ale chcem pocut poriadne vysvetlenie, nie zvasty. Dokazov je predsa dost udajne. A aj tak sa nic nedeje. A aj keby to dokazali uplne presne tak sa ani nic diat nebude. Je to v principe velmi jedno.
kali520
Darca
Darca

Uloha tych vedcov je poskytnut komplexne vysvetlenie, nie dohady a hluposti na urovni amaterskych fanatikov spoza pocitacov.
To bola aj ulohou NIST preto sa nasla skupina vedcov ktori ich verziu spochibnili na zaklade nejakych poznatkov fakto a podobne... Teraz je uloho NIST tie ich teorie, uvahy, fakty spochbnit. NIST zatial nic take nerobi ani dalsi vedci. Takze mozme odpovedat na tvoju otazku
Preco sa tak nedeje? Je to problem ked je hotovy cely vyskum?
Mozno sa tak deje, mozno uz nemaju ziadne argumenty tak radsej mlcia.
A to si naozaj nikto nevsimol tony milimetrovych syto cervenych kuskov v prachu? No nebud smiesny. Ja chcem verziu ktora vysvetli co sa stalo, nie dalsie hluposti.
Vsimli, len to nazvali ztuhnuty hlinik.

K tomu dalsiemu. Ches vysvetlenie od nespravnych ludi teda vedcov ktory spochybnuju spravu NIST a oficialnu verziu. Teraz je na tahu NIST aby podala vysvetlenie a zodpovedala aj na tvoje otazky, lebo rovnako ako ty sa pytaju aj ti vedci a chu odpoved. Ti vedci z toho nerobia ziadne zaveri ani tym nic nechu povedat.

Vies slay uz tu len dookola mudrujes a arogantne vystupujes proti tym vedcom aj niektorym uzivatelom na fore a pri tom vazne pochybujem ze si si stranku http://911.yweb.sk/ aspon zcasti presiel. Reagujes len na prispevky niektorych uzivatelov ktori v tom maju len velmi laicke znalosti (vratane mna) a automaticky z toho spochybnis celu tuto tzv konspiracnu teoriu. Ale nehapem naco ked si sam povedal: O riadenom páde dvojičiek som osobne presvedčený tak na 6O percent

Skus skorej ozrejmit to ze preco si presvedceny ze tie budovy boli odpalene?

Ono pre mna su najpodstavnejsie dokazy ohladom tohoto padu:
1. Svojho casu som v teme o 11/9 posielal hlasenie jedneho z hasicou ktory sa dostal do priestrou narazu a jeho hlasenie bolo zobrate takym sposobom ze na uhasenie toho poziaru nebude potrebne az tak velke usilie a vybava atd atd. Teda inymi slovami zaver bol taky ze ten poziar uz zvonka bol dost predceneny a podobne poziare uz boli na roznych budovach s nie tak odolonou konstrukciou a tie stoja

2. Obydve budvoy sa zrutili rovnakym spobom do seba rychlostou volneho padu velmi pripominajuce odpalenie. Nahoda? Mozno ale vecer sa hned nasledne zrutila WTC 7 do ktorej lietadlo nenarazilo

3. Uz spominana WTC 7 viac tu http://911.yweb.sk/wtc7.html alebo http://beo.sk/11-september/726-vysla-of ... -pokracuje

4.Ocel sa topi pri teplote 1370 - 1510°C, podla NIST teplota tych nosnikov vratane horiaceho benzinu bola 650°C

5. Termit v tej budove, viem ze nato si reagoval sposobom:
Potom tam sice robi trapne pokusy, ale na to ze je vedec by mohol predpokladat, ze ked tam namixuje neake kktiny z domu z krbu nemusi to byt to iste. V lietadle predsa nieje len hlinik ale ine aj ine kovy, zluceniny, chemikalie, atd atd.. to iste aj v budove, nikto nemoze nasimulovat tieto podmienky.
[/quote]Myslim si ze to predpoklada a s tym ratal, ja nie som chemik aby som si to overil ale tato tvoja otazka je velmi laicka takze si myslim ze zhladiska profesionality si to jednoducho nemohol dovolit.

A potom tu mame este aj pentagon o ktorom sa az tak moc nehovori, napr. kde su kamerove zaznami? Preco svedkovia hovoria ze videli mensie lietadlo co skor pripominalo raketu? Preco diera v pentagone nezodpoveda velkosti lietadla? http://thebiggestsecretpict.online.fr/n ... tions1.jpg

Preco unosca bol oznaceny leteckym instruktorom za velmi slabeho a ze takyto letecky manever nebol schopny zvladnut s tak velkym lietadlom?

Preco v tej casti budovy pentagonu neboli ziadny ludia ked ich tam obvykle byva cez 400?

Dalej let cislo 93 ktory bol zostreleny, kde su jeho trosky? Preco svedkovia opat uvadzali ze odstrelene bolo nejake male lietadlo a rozhodne to nebol boeing?

Zaverom mozem povedat len tolko ze oficialna verzia je istotne nepravdiva asi tak na 99%, a ta najpodstatnejsia otazka je ze preco?
slay
Addict
Addict

Teraz je uloho NIST tie ich teorie, uvahy, fakty spochbnit.
To si nemyslím. NIST svoju správu vydal, tým končí jeho práca. Že bola alebo nebola sfušovaná je iná vec.
Chcem skôr potvrdenie od iného nezávislého tímu.
Vsimli, len to nazvali ztuhnuty hlinik.
Čože? No ty naozaj nie si chemik. Nikto by sýto červené úlomky nenazval stuhnutým hlinníkom :lol: . To si teraz vymyslel však?
Ale nehapem naco ked si sam povedal: O riadenom páde dvojičiek som osobne presvedčený tak na 6O percent

Skus skorej ozrejmit to ze preco si presvedceny ze tie budovy boli odpalene?
Lebo veci nie sú čiernobiele. Nejestvujú len dve možnosti. Vari to znamená, že ak pripustím, že boli odpálené, že všetky konšpirácie sú pravda? Vôbec nie. A o to mne tu a teraz ide. Vy ste si vykonštruovali vlastný scenár, ktorý má ale toľko chýb ako aj oficiálna verzia a naozaj jedine čo robí je, že ju spochybňuje, ale nepodáva žiadne vysvetlenie celého 11.teho septembra.

Ja samozrejme uznávam, že je príliš veľa nezrovnalostí na oficiálnej verzii. Ale o nič menej ich nieje na vašich konšpiráciach. Tak prečo by som im mal veriť? Ak tam bol termit, tak chcem vidieť v správe napísané "áno bol tam na 100percent nanotermit" (v tej správe aspoň čo som ja čítal je to len nepriamo naznačované) a chcem to potvrdené aspoň z dvoch nezávislých zdrojov. A nehovor mi, že je to problém výskumu, lebo test toho prachu sa dá spraviť na počkanie.

Najhoršie na tom celom je, že tú pravdu nevieme. Nevieme a konšpirácie sú len hadaním na slepo a ja nechápem prečo si to nechcete pripustiť. Sú to len dohady. To nieje realita. Je to možnosť. Vy ste tu na základe tejto jednej teórie rozpísali globálne konšpirácie o židoch, vojnach, ovládnutí sveta, slobodomurároch atď. to je choromyseľná extrapolácia. Pravdu o dvojičkách sa dozvieme až keď ľudia za ne zodpovední zomrú. To bude najskôr za 20 rokov. Ak nie 50. A nebude taká ako ju tu prezentujete dneska.

A ak sú dôkazy také jednoznačné prečo sa nič nedeje? Prečo nie sú žiadne dôsledky?

Prečo prijala Al-Kaida zodpovednosť za útoky? Možno v tých lietadlách boli naozaj teroristi. A tajná služba o útoku vedela dopredu. A rozhodla sa mu nezabrániť, ale naopak dopomôcť. Prečo odpálili aj tú tretiu budovu preboha? To sú až taký sprostí? Podľa teba by odpálenie dvoch nestačilo na ich cieľe? Prečo robiť taký okatý krok? Prečo pre krista použiť 100 ton výbušniny, ktorá produkuje sýto červené úlomky? Ja v princípe ani nechápem prečo práve dvojičky? Veď jestvovalo toľko jednoduchších možností ako nafingovať útok. Veď sám pochop že podmínovať dve veľké budovy v ktorých sa denne hýbu tisíce ľudí 100 tonami výbušnín. Robiť riadenú demolíciu. Použiť rakety opakujem RAKETY na usmrtenie 200 ľudí v pentagone, a naozaj nepochopiteľne zbytočne ako keby nejestvovalo jedno lietadlo naviac fingovať pád lietadla kdesi v lesíku veľkým kráterom? Veď to sú také isté hlúposti. Čo to nevidíš? Vykašli sa na všetky fanatické stránočky zmagorených pošukov a zapní vlastný rozum. Ako prečo? Oficiálna je hlúposť. Ale vaše konšpirácie tiež. To je jediné čo sa ja snažím dokázať. Chcete pravdu, a pritom len veríte ďalšej lži, ktorú ste si navyše sami vymysleli. To je smiešne. SMIEŠNE.

Ale nemusíme túto tému ďalej rozvíjať. Vidím, že vy ste tak hlboko presvedčení o svojej pravde, že vás to unavuje. A ja som zase unavený z Vás, lebo tak ako sa Vám zdá nezmyselná oficiálna verzia, tak sa mne zdajú nezmyselné obe, aj tá vaša aj oficiálna. Sú to rovnocenné kôpky nezmyslov.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Tak kde je pravda?
hughito
Redeemer
Redeemer

Akože slay, pekne píšeš, a dlho, ale nikde nevidím, kde ty vyvraciaš "naše" teórie. To sú zas len tvoje dohady, ktoré vyplývajú z tvojho agnosticizmu.

Píšeš, že my chceme veriť našej teórií (čo je blbosť, aspoň v mojom prípade, ja nie som zaťažený na to, aby bola "správna" tá konšpiračná verzia), ale ty zas silou mocou nechceš veriť ničomu, staviaš sa do pozície nezávislého pozorovateľa, ale je to také silené.
Už som si to všimol viackrát, ale nič proti tebe, s tvojimi príspevkami väčšinou súhlasím. :smt006
kali520
Darca
Darca

Čože? No ty naozaj nie si chemik. Nikto by sýto červené úlomky nenazval stuhnutým hlinníkom . To si teraz vymyslel však?
Prave preto som ti poslal to video Steva Jonesa ktory o termite uz hovoril, NIST urobila zaver ze je to hlinik.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3776126451# ta cca od 19:00
A ak sú dôkazy také jednoznačné prečo sa nič nedeje? Prečo nie sú žiadne dôsledky?
No bude to skor tym ze je tu velka cast ludi ktori veria oficialnej verzii, potom je tu velka cast ludi ktorych to absolutne nezaujima (tych je najaviac), potom su tu tpiy ako ty ktori aj tak ziadne dosledky nechcu.

Dalej neviem co ocakavas ze sa ma diat? Maju zatvorit Busha za vojnove zlociny alebo celu tu jeho administrativu? Koho to uz teraz zaujima ked USA su jak v Afganistane tak v Iraku ciel toho vsetkeho sa splnil a dalej uz sa nikto nepyta ci tie budovy boli odpalene alebo nie. Prisla masova antiteroristicka vlna, dav bol dookola krmeny tou istou propagandou a stale je a nema ziadnu snahu a volu proti tomu nieco robit.

Dalej tu mas fakt take komicke otazky ako napr:
Prečo odpálili aj tú tretiu budovu preboha?
A jak to mam docerta vediet? A preco neodpalili este aj 4 budovu? Vlastne da sa na tuto tvoju otazku odpovedat aj nejak normalne?

Rovnako to mozme preformulovat aj na teroristov, preco narazili leitadlom do budovi ked sa mohli odpalit niekde na verejnom priestranstve? Preco vrazili zrovna do tychto budov? atd atd...

Ak by sme aj vedeli odpoved na tieto otazky tak ako by nam to malo vlastne pomoct pri urcovani vinnikou? Ako vlastne tieto otazky spochybnuju tuto tzv konspiracnu teoriu?

Ked ja dam logicku otazku nato ze preco vsetky tri budovi padli do seba volny padom a sposobom pripominajucim odpalenie jedna ktora dokonca ani nebola poskodena lietadlom tak by som mal aj cakat dost logicku odpoved napr z vedeckych kruhov a podobne. Nasledne ty spochobnis tieto otazky a konspiracne teorie totalne nelogickou otazkou a najma uplne nepodstatnou ze preco odpalili 3 budovi. Ako slay nehnevaj sa ale toto je uz fakt ze debilizmus
Napísať odpoveď