// a je tam WIN XP
Odmietanie widnowsu prihlásiť ma do systému
Odmietanie widnowsu prihlásiť ma do systému
Keď som sa sťahoval tak som si rozobral PC a včera som si povedal že ho znovu zložím že sa druhí PC zíde ... po pár hodín skladania som zapol PC a po načítani Windowsu mi nehcelo zobraziť prihlas. účty tak som to na včera nechal a dnes som vyskúšal safe mode ale ani ten nejde lebo stále sa zasekne pri načítaní súboru giveio.sys , skúsil som aj "Poslednú dobrú konfiguráciu" a aj tak po načítaní windowsu mi nabehne iba čierna obrazovka
, napadlo ma načítať nanovo BIOS ale nejde to (do BIOS-u sa dostanem ale nápis "Načítať optimálne nastavenia" je šedý=nemôžem naňho kliknúť) a napadlo ma aj urobiť restore spred dňa keď som rozoberal počítač ale keďže sa nedostanem na hocijakého user-a tak to nejde ... tak už fakt neviem , dúfam že poradíte 
// a je tam WIN XP
// a je tam WIN XP
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Odmietanie widnowsu prihlásiť ma do systému
Fuuha..ako myslis, ze nejde? Vypise hlasku pri prihlasovani do systemu pod nejakym userom? alebo ako to prebieha? Hardware nebol zmeneny ziaden?
Re: Odmietanie widnowsu prihlásiť ma do systému
akurát sa mi zdá že som vymenil fan na procesori za tichší ... a prebieho to tak že po načítaní WIN-u sa mi zobrazí iba čierna obrazovka (mali by sa zobraziť prihlasovacie účty) a žiadnu hlášku nevypíše
... a prihlásiť sa nemôžem ani pod jedným user-om keďže mi nechce načítať uvítaciu obrazovku s účtami ... a safe mode tiež nič
, reinstall windowsu nechcem keďže mám na disku dosť dôležité údaje ... keby tam neboli tak ten win je už dávno preinštalovaný
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 15:00)
nikto nevie poradiť?
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 14:08)
fakt nikto?
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 15:00)
nikto nevie poradiť?
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 14:08)
fakt nikto?