mastermind napísal:
no dobre ked ti ide len o to. DAKUJEME, ZE SI...
neslo mi o podakovanie, ale oto aby to aj niekto upravil no ked uz tak nz.
...sa mi zda ze ma hojko vela prace, ked sa tu v poslenom case ukazuje len raz za cas...dufam ze to dakedy nahodi ....ja len aby to co som robil malo aj svoj uzitok..
mastermind napísal:hladal som t0m4s3ho navod ako pisat zive linky a...
dal som si hladat "zive linky" + vsetky slova + user t0m3s4 a.... no ved uvidite sami.
Nj vieme o tom,par tem bolo zmazanych nestastnou nahodou
mastermind napísal:hladal som t0m4s3ho navod ako pisat zive linky a...
dal som si hladat "zive linky" + vsetky slova + user t0m3s4 a.... no ved uvidite sami.
Zaujimave, dokonca nevidim temu o zivych linkach, ktoru som pisal ja.
hmmm, taky problem. pridem na forum, je tu po kkt nobych tem, precitam si jednu. vratim sa na index.php a vsetky ostatne temy mi oznaci za precitane... co s tym?
mastermind napísal:hmmm, taky problem. pridem na forum, je tu po kkt nobych tem, precitam si jednu. vratim sa na index.php a vsetky ostatne temy mi oznaci za precitane... co s tym?
Problem bude niekde u teba. Ja to robim tak isto a vsetko ide v pohode. Najskor nieco s cookies alebo co.
mastermind napísal:no neviem cookies som premazal. no stale to robi... no neviem co to moze byt, robi mi to od vcera vecera. no nic skusim nieco vymysliet
takze fakt netusim co to moze byt. nahodil som si operu ci to nie je prehliadacom. nie robi to to iste. povypinal som vsetko co to mohlo robit... a stale to robi... a bez toho sa tu neda surfovat, nikdy neviem co je nove
no ja viem ze tu nikoho netrapil moj problem s tymi "neprecitanymi" temami, ale aj tak vam to napisem. UZ TO IDE. neviem co sa stalo. bol som 2 hodiny prec od PC a zrazu to ide. dakujem vsetkym ktori ste mi pomohli