MG ZR 140

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

MG ZR 140

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Viete mi niekto povedat co MG je za znacku? Myslim hlavne co sa tyka spolahlivosti a servisu.
pozeram ze ZR sa daju zohnat za 4-5000 eur. Vyzera to byt sportove, zive auto, s ktorym sa da cosi zazit.
Malo by to byt aute pre dievca, jazdenie hlavne po meste.
Prílohy
MG.jpg
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MG ZR 140

Príspevok od používateľa Kibo »

MG Rover sa zaoberala vývojom ostrejšie ladených modelov na báze sériových Roverov. Bola to svojím spôsobom športová divízia Roveru, na ostrovoch nesmierne populárna, ale v Európe sú tieto autá zriedkavé, nakoľko veľa LHD sa ich nevyrobilo. V okolí viem o jednom MG, konkrétne o nádhernej ZT-T v modrej perleti :smt007
ZRko vychádza z Roveru 25 a konkrétne ZR 140 neviem čo je zač. Viem o modeloch 105, 120 a 160. S týmto auto nemám absolútne žiadne skúsenosti, s dielmi môže byť problém ak sa nebude jednať o bežnú údržbu, budeš to musieť vláčiť zo zahraničia, ale v dnešnej dobe to nie je nič nezvyčajné, tiež mám na aute kopu dielov z USA, UK a podobne... Filtre či podobné prevádzkové veci ale problém nebudú, keďže počítam, že to bude zhodné s Roverom 25. Podľa recenzií to vyzerá na vcelku zaujímavý a hlavne neokukaný hothatch, dáke závažné popisované :) problémy som nenašiel.
Napísať odpoveď