Java hry Problem
Java hry Problem
čawte mam mobil " Nokia 3120 classic " a ked chcem spustiť nejaku java hru čo som si dal do mobilu tak mi napíše chyba aplikácie ... Aka je chyba ? pls poradte Dik
Re: Java hry Problem
ved ti píše kde je problém že je chybná aplikácia bud stiahny nanovo alebo preinštaluj.
a robí to pri všetkých java aplikáciach? ak hej možno pomôže noví firmware.
a robí to pri všetkých java aplikáciach? ak hej možno pomôže noví firmware.
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aku java hru/3D alebo nie/ ako si ju tam dostal/kde ju maš uloženu/robi ti to pri všetkých?
Java Hra Call Of Duty 6 a Counter Strike 1.6 jedna je 3D / DAl som ju tam cez číťačku / Mam ju na pametovej karte / Tie čo som mal v mobile (snake , rally 3D) pri tych mi to nerobi len pri tychto ...
A ked chcem jednu s nich spustit tak mi ukaze chybu :
Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError
A skušal som to dať s pametovky aj inde ale itak nešlo...
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 19:35)
NO pls HELP me
A ked chcem jednu s nich spustit tak mi ukaze chybu :
Out Of Memory Error java/lang/OutOfMemoryError
A skušal som to dať s pametovky aj inde ale itak nešlo...
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 19:35)
NO pls HELP me
Ja sa taktiež pridávam, pretože mám taký istý problém. Uvažoval som nad tým, že či nemám zaťaženú vyrovnávaciu pamäť v mobile, ale nemám poňatie ako sa dá vyčistiť... našiel som aj nejay soft,ale to bolo na symbian a ozaj neviem čo robiť ... Mám mobil Nokia 6300 a je tam myslím 2MB vyrovnávacia pamäť a konkrétne mi nejde hra Worms 2010 od EA games
dosť ma mrzelo ked mi to nešlo - inštalačka má niečo cez 500kB a niektoré iné hry čo tam mám, napríklad Sims 3 world adventures, čo má v pohode cez 700kB.
//Prave som skusil NFS MW- vypisalo mi okrem out of memory, aj free mem = 684
//Prave som skusil NFS MW- vypisalo mi okrem out of memory, aj free mem = 684