Ake nosite hodinky ?
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake nosite hodinky ?
Weide..
vydrazil som si na aukru, neznama znacka ale pacil sa mi dizajn a zatial ma nesklamali
Ludia ako sa volaju take tie hodinky s takym vacsim "displayom"
neviem jak to nazvat ale nemam na mysli digitalne hodinky... a daju sa zohnat na Slovensku? (a kolko stoja...) Ma ich tusim Game vo videu Hate It Or Love It v lietadle, tie sa mi velmi pacia a chcel by som ich.
Myslis binarne hodinky ?žeby? napísal:Ludia ako sa volaju take tie hodinky s takym vacsim "displayom"![]()
![]()
neviem jak to nazvat ale nemam na mysli digitalne hodinky... a daju sa zohnat na Slovensku? (a kolko stoja...) Ma ich tusim Game vo videu Hate It Or Love It v lietadle, tie sa mi velmi pacia a chcel by som ich.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neee ved obetuj chvilu casu, vypocuj si "kvalitny hip hap hop" a popozeraj ten zasrany rasisticky klip, kde su bieli iba ti najhorsi - teda policajti co lapli nezletilu briketu za vyjadrenie nazoru ! ! !
... velkym displayom bol mysleny velky dial ... ten pepe negroni ma cely klip na paprci nieco velkosti najvacsich BfB (tie preindexovane GTcka), cele v zltom zlate (mozno) a so styrmi niecim, co sa z dialky tvari ako chronografy akurat je to v nebyvalom pocte a umiestneni (pri vonkajsom okraji dialu) ...
moj verdikt znie ze neviem a neni to nic od znacky od ktorej by som si aspon potencialne vedel nieco predstavit na ruke aj keby som zrovna na to mal
pojde o nejaku hip hopersku zalezitost, alebo nejake zakazkove Überwoče
...
a dotazovatelovi odporucam nejaky gangstašop, kde zozenie aspon napodobeniny, alebo nejake origo kreacie designerov bez vkusu
...
moj verdikt znie ze neviem a neni to nic od znacky od ktorej by som si aspon potencialne vedel nieco predstavit na ruke aj keby som zrovna na to mal
a dotazovatelovi odporucam nejaky gangstašop, kde zozenie aspon napodobeniny, alebo nejake origo kreacie designerov bez vkusu
Dakujem ze si to takto rozanalizoval, a napodobeniny kupovat nehcem to urcite nie, ani zlate hodinky sa mi nelubia velmi, skor strieborne ale nemusia byt... Nejde mi konkretne o tie co ma on ale o ten typ takych hodiniek ci niekto nepozna...nordkapp_pb napísal:neee ved obetuj chvilu casu, vypocuj si "kvalitny hip hap hop" a popozeraj ten zasrany rasisticky klip, kde su bieli iba ti najhorsi - teda policajti co lapli nezletilu briketu za vyjadrenie nazoru ! ! !![]()
![]()
... velkym displayom bol mysleny velky dial ... ten pepe negroni ma cely klip na paprci nieco velkosti najvacsich BfB (tie preindexovane GTcka), cele v zltom zlate (mozno) a so styrmi niecim, co sa z dialky tvari ako chronografy akurat je to v nebyvalom pocte a umiestneni (pri vonkajsom okraji dialu) ...
moj verdikt znie ze neviem a neni to nic od znacky od ktorej by som si aspon potencialne vedel nieco predstavit na ruke aj keby som zrovna na to malpojde o nejaku hip hopersku zalezitost, alebo nejake zakazkove Überwoče
...
a dotazovatelovi odporucam nejaky gangstašop, kde zozenie aspon napodobeniny, alebo nejake origo kreacie designerov bez vkusu![]()
...
Inac mam aj pocit z tvojho prispevku ze mas docela paranoju s tym rasizmom
-
seth82
Darca
jéééžiši kriste, z toho videa ma šiel šľak triafať...Áno - klip rasistický JE a ak by bol stvorený bielymi, už by z toho bol celosvetový popuk. Hlavne, že v ňom učíme už malé deti k hophop "kultúre"...Ináč je veľmi zaujímavé pozerať to bez zvuku (keďže steny môjho domu by mi nikdy neodpustili za niečo takéto hrané nahlas)...Tie hodinky sú asi "šité na mieru", väčšie sa už nedali hádam, chlapec z ghetta si potrebuje niečo dokazovať...mohol si dať na zápästie rovno Big Ben...Odporúčam hádam toto...
Omg nekomentujte tu ten klip ale hodinky... Ked mas chut diskutovat na tu temu kludne ale ne zrovna v tejto teme. A hentie rapper watches si hadam nemyslel vazne.
A s tym rasizmom ste fakt vtipny
Mal si sa prihlasit ked ten klip natacal mozno by ti dovolil v nom ucinkovat aby tam mali aj belosi zastupenie
Co sa tyka tych hodiniek - pravdepodobne budu na mieru, ale viem ze sa proste take hodinky vyrabaju aj normalne len si neviem vybavit ten nazov...
A s tym rasizmom ste fakt vtipny
Co sa tyka tych hodiniek - pravdepodobne budu na mieru, ale viem ze sa proste take hodinky vyrabaju aj normalne len si neviem vybavit ten nazov...
-
IceHammer
Star
ja som si pod stromcek kupit tieto sporil som ako divy tak dufam ze pojdu dlho
QuikSilverRe: Ake nosite hodinky ?
Celkom ma zaujali tieto BOSSky. V jednoduchosti je sila. 
//Obrazky vkladaj do prilohy.
//Obrazky vkladaj do prilohy.
-
MisguidedAngel
Star
Hodiniek mam viac, nosim ich ako doplnok. Posledny prirastok su Nautica N19515G
//Obrazky davaj do prilohy.
//Obrazky davaj do prilohy.
pekne.. kde si ich kupil a za kolko ked sa mozem spytat?Fulko napísal:QuikSilver
V BA v Auparku a v predajni QuikSilver cena 220ežeby? napísal: pekne.. kde si ich kupil a za kolko ked sa mozem spytat?
-
GIGABYTE
King
Chcem sa spýtať, nemáte niekto tieto hodinky ? Rozmýšlam nad ich kúpou.. Celkom sa mi páčia, cena nieje zlá len neviem ako kvalita.. Na druhej strane nechcem za hodinky dať 300€
http://www.ehodinky.sk/index.php?pr=2&idPr=4976
http://www.ehodinky.sk/index.php?pr=2&idPr=4976
CASIO je podľa mňa kvalitná značka, pokiaľ beriem do úvahy kategóriu cenovo dostupných hodiniek. Konkrétne k tomuto modelu Ti neviem napísať nič bližšie, tak aspoň popíšem skúsenosť s CASIO hodinkami. Ja mám svoje hodinky už 10 rokov a nemôžem sa sťažovať. Síce sú športvejšie, ale na prvý pohľad vyzerajú stále ako nové. Malou chybou je iba zoškrabanie nápisu po obvode, ale to je po 10 rokoch prirodzené. Ak by som si kupoval nové hodinky, pravdepodobne by som si vybral CASIO, pretože ani ja nie som ochotný dať za hodinky viac ako 100€.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
GB -> za nerezove, quartzove hodinky s chronografom snad aj adekvatna cena ... CASIO je vseobecne velmi dobry kompromis medzi kvalitou (resp. "luxusom", lebo kvalitne z pohladu spolahlivosti su aj hodinky za 10EUR
) a cenou 
- Prílohy
-
- 20_Citizen_BJ7010-59E_Nighthawk_Eco-Drive.jpg (57.45 KiB) 1541 zobrazení
-
- EQW-500DE-1AVER.jpg (28.69 KiB) 1541 zobrazení
ja si na hodinky nepotrpim ale kupil som si teraz tieto za neskutocnych 12€
maju velky cifernik skoro cez cele zapastie
Novy prírastok do rodiny