VIRUS-infikovane subory vo windowse
VIRUS-infikovane subory vo windowse
cauko. vcera mi volali z domu ze im tam daco vyskocilo. po dlhom vysvetlovani a citani lamavej anglictiny(zo strany mladsej sestry) mi poslali screen s hlasenim.SUBORY KT. SU NAPADNUTE SU C:\windows\msb.exe, C:\windows\mas.exe, C:\windows\system32\sshnas21.dll. chcel by som sa spytat ze ci infikovane subory po odstraneni narusia stabilitu alebo ani nie.neviem si to porovnat s win XP lebo ja som uz na 7cke a ako som pisal niesom doma. som v UK. dakujem.
Re: VIRUS-infikovane subory vo windowse
Stiahni si a nainštaluj Malwarebytes.
Na konci inštalácie treba nechať zaškrtnuté: Aktualizácia Malwarebytes Anti Malware, Spustiť aplikáciu Malwarebytes Anti Malware a klik na dokončiť. Prebehne aktualizácia Malwarebytes.
V okne Malwarebytes na záložke Skener označ: "Vykonať úplnú kontrolu" a klik na Kontrola.
Po vykonaní kontroly, klikni na "Zobraziť výsledky", v ďalšom okne treba označiť všetky infikované súbory (ak už nie sú označené) a klikni na "Odstrániť vybraté".
Reštartuj PC. Po reštarte nainštaluj CCleaner a prečisti PC a registre.
Malo by ti (im) to pomôcť odstrániť vírusy a infikované súbory.
Na konci inštalácie treba nechať zaškrtnuté: Aktualizácia Malwarebytes Anti Malware, Spustiť aplikáciu Malwarebytes Anti Malware a klik na dokončiť. Prebehne aktualizácia Malwarebytes.
V okne Malwarebytes na záložke Skener označ: "Vykonať úplnú kontrolu" a klik na Kontrola.
Po vykonaní kontroly, klikni na "Zobraziť výsledky", v ďalšom okne treba označiť všetky infikované súbory (ak už nie sú označené) a klikni na "Odstrániť vybraté".
Reštartuj PC. Po reštarte nainštaluj CCleaner a prečisti PC a registre.
Malo by ti (im) to pomôcť odstrániť vírusy a infikované súbory.