Ja si myslim ze toto forum svojim uzivatelom dava dost. Ale zbierka sa mohla vtedy skombinovat s tymi klucenkami, to by bolo orginialnejsie, prispejes nad 20€ a mas klucenku. To by par ludi urcite presvedcilo.hojko napísal:Teoreticky sa moze spravit este nejake to plus na karme, kedze niektorym na tom zalezi. Napriklad do 10 eur +100 karma bodov, do 20 eur +200 karma bodov a nad 20 eur napriklad +400 bodov. Nemame prakticky co ponuknut.
Sponzoring
Re: Sponzoring
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mi-chau: Podla mna bolo jednoduchsie zaplatit tie 3 eura ci kolko za klucenku ako dat 20 eur 
-
audiotrack
VIP
navyše kým sme boli na phpbb2 (v čase klúčeniek a súťaže) tak ešte server celkom zvládal
No cisto z logickeho hladiska mas zhodou okolnosti pravdu. Ale trt z toho ide na server.hojko napísal:mi-chau: Podla mna bolo jednoduchsie zaplatit tie 3 eura ci kolko za klucenku ako dat 20 eur
...
S tou karmou by som narábal opatrne. Je síce pravda, že pre mnohých (kto by to bol povedal
) je to silná motivácia a určite to pomôže vyzbierať viac.
Avšak na druhej strane si myslím, že tunajšia karma je veľmi dobre nastavená a pomerne realne odráža serioznosť/obľúbenosť a prínos daného usera v komunite.
Preto si myslím, že jej udeľovanie za podporu by malo byť priamo úmerne prínosu pre fórum. Napr. za každé jedno EURO +1 alebo +2 karma body. Tým by sa nedeformoval súčasný obraz karmy (každému by bolo nadelené toľko karmy, ako prospešný je pre fórum - podstata karmy) a zároveň by sa tým vyhlo špekuláciam karmaonanistov.
Samozrejme vydím aj mínusy takéhoto riešenia.
-Vyzbieralo by sa mierne menej (karmaonanisti by nemali takú motiváciu prispieť 20 alebo 2x20 evri aby dostali maximum karmy)
-Niekto z vedenia by tie eurá musel spočítať a poprideľovať karmu každému userovi osobitne.
Hlavne plus ale je, že by karma tým nestratila na objektivite. (keď ju tu už máme, nech vyjadruje realne hodnoty).
Avšak na druhej strane si myslím, že tunajšia karma je veľmi dobre nastavená a pomerne realne odráža serioznosť/obľúbenosť a prínos daného usera v komunite.
Preto si myslím, že jej udeľovanie za podporu by malo byť priamo úmerne prínosu pre fórum. Napr. za každé jedno EURO +1 alebo +2 karma body. Tým by sa nedeformoval súčasný obraz karmy (každému by bolo nadelené toľko karmy, ako prospešný je pre fórum - podstata karmy) a zároveň by sa tým vyhlo špekuláciam karmaonanistov.
Samozrejme vydím aj mínusy takéhoto riešenia.
-Vyzbieralo by sa mierne menej (karmaonanisti by nemali takú motiváciu prispieť 20 alebo 2x20 evri aby dostali maximum karmy)
-Niekto z vedenia by tie eurá musel spočítať a poprideľovať karmu každému userovi osobitne.
Hlavne plus ale je, že by karma tým nestratila na objektivite. (keď ju tu už máme, nech vyjadruje realne hodnoty).
-
Soviet
Darca
Tak tak Frikso ma pravdu..Ked uz, tak nejake nizsie sumy karmy, ak je to vobec potrebne..
Lebo 400 bodov niektory clovek zbiera veelmi dlhu dobu
To by mozno prospelo cervenym, nech su nie v takom minuse 
Ale tak namne to nieje..
Lebo 400 bodov niektory clovek zbiera veelmi dlhu dobu
Ale tak namne to nieje..
-
moosha
Darca
Tak 400 K+ je trocha moc
. Podla mna by stacilo tak ako hovori Frikso, za kazde 1€ by si dostal 2 kladne karma body. Ale mohli by to byt aj nejake ine vyhody, napriklad 20kB avatar alebo ine malickosti 
nj neake vyhody by som bral viac ako karmu 
-
hakker
Darca
teraz si trafil klincek po hlavickeFilipito napísal:nj neake vyhody by som bral viac ako karmu
tiez sa pripajam za tento navth viac ako za karmu
-
typek61
Darca
tak nahodou mne by sa zisla ta karma
ale nevadi neni vsetko o karme 
-
hojko
Site Admin
Filipito: Co si predstavujes pod pojom vyhody???
-
hakker
Darca
hojko:
napr. mne by sa celkom pacila taka vec ze by som si mohol zalozit vlastnu dolezitu temu
ale to je len moj nazor uz sme to preberali aj v SS ak si pamatas...
napr. mne by sa celkom pacila taka vec ze by som si mohol zalozit vlastnu dolezitu temu
ale to je len moj nazor uz sme to preberali aj v SS ak si pamatas...
-
typek61
Darca
hojko a napadlo ma nedalo by sa pre sponzorov vytvorit nieco take ze kto dal tu karmu lebo teraz je skryta 
nezdá sa vám, niektorým, že moc nad tým špekulujete? Keď chcem prispieť, tak prispejem lebo z určitých dôvodov toto fórum rád navštevujem, chcem ho navštevovať a príspevok napr. 5€ ma nevytrhne z biedy. Určite to nie je preto, lebo chcem mať iný rank, poprípade vyššiu karmu. Čo máte z toho, že budete vidieť vip debatu, ktorá aj tak nie je nijak plodná, alebo budete mať pár zelených políčok naviac o ktorých aj tak všetci budú vedieť, za čo sú?!
...
Karmu si ma podľa mňa každý zaslúžiť tým, že niekomu na fóre pomohol. A nie si jednoducho kúpiť 100 karma bodov čo iní zbierali aj pol roka.
-
audiotrack
VIP
a tým že prispel nikomu nepomohol?Plasmon napísal:Karmu si ma podľa mňa každý zaslúžiť tým, že niekomu na fóre pomohol. A nie si jednoducho kúpiť 100 karma bodov čo iní zbierali aj pol roka.
lenže niektorí v tomto vidia spôsob, akým si kúpiť rank alebo karmu? to má imho od skutočnej pomoci dosť ďaleko, aj keď je to s tým spojené. No veď, každý podľa svojho gusta. Nejdem sa viac do toho starať.
Pomohol, to máš pravdu, ale 100 bodov je podľa mňa dosť veľa. Súhlasil by som 1EUR=2 Karma body.