P/I: 500 položiek IT techniky a príslušenstva
P/I: 500 položiek IT techniky a príslušenstva
AKCIA !!!
Skladové veci - po sťahovaní predajne (možnosť záruky)
Upozornujem nejedná sa o predaj z predajne ( i ked existuje moznosť vystavenia dokladu v pripade poziadavky kupujúceho)
Mám pre Vás mrte tovaru ktorého sa potrebujem zbaviť všetko funkčné samozrejme preistotu odskušané pred odoslaním.
Jedná sa o tovar IT. (počitačové komponenty, wi-fi, lan, atď).
Tovar, ceny, množstvo skladom nájdete v Excel-ovskej tabuľke.
FORMULÁR na prípadnú objednávku alebo otázky ohladom tovaru najdete taktiez poniže ako prílohu.
Prosím ak máte o daný tovar záujem a nevyhovuje vám cena kludne mi pošlite tabulku s vami žiadaným tovarom a ku každej položke doložte buď vami zváženú požadovanú (rozumnú) cenu. alebo LINK na web kde sa daný tovar predáva za cenu pod ktorú by ste ho chceli dostať.
ZARUKA : na drobný tovar v minimálnej hodnote záruka poskytovaná NEBUDE !!!, na tovar vo vyšších hodnotách bude záruka individuálna od 6 do 24 mesiacov. !!!!!!
OBJEDNÁVKA : už cez vyššie spomínaný formulár,
--- DOBIERKA : v minimálnej hodnote 12 eur Slovenskou poštou
--- DOBIERKA : v minimálnej hodnote 50 eur DPD, UPC
--- OSOBNÝ ODBER : hotovosť mestá , ZVOLEN, BB, ZH, a blízke okolie
--- POŠTOU s PLATBOU VOPRED NA ÚČET: nieje problém netreba sa báť nemám zaujem ludi "oddrbkať" ale im predať vec
MAIL : [email protected]
CENY MOŽETE AJ NAVRHNUT treba napisať číslo produktu a kludne mi navrhnite cenu
Skladové veci - po sťahovaní predajne (možnosť záruky)
Upozornujem nejedná sa o predaj z predajne ( i ked existuje moznosť vystavenia dokladu v pripade poziadavky kupujúceho)
Mám pre Vás mrte tovaru ktorého sa potrebujem zbaviť všetko funkčné samozrejme preistotu odskušané pred odoslaním.
Jedná sa o tovar IT. (počitačové komponenty, wi-fi, lan, atď).
Tovar, ceny, množstvo skladom nájdete v Excel-ovskej tabuľke.
FORMULÁR na prípadnú objednávku alebo otázky ohladom tovaru najdete taktiez poniže ako prílohu.
Prosím ak máte o daný tovar záujem a nevyhovuje vám cena kludne mi pošlite tabulku s vami žiadaným tovarom a ku každej položke doložte buď vami zváženú požadovanú (rozumnú) cenu. alebo LINK na web kde sa daný tovar predáva za cenu pod ktorú by ste ho chceli dostať.
ZARUKA : na drobný tovar v minimálnej hodnote záruka poskytovaná NEBUDE !!!, na tovar vo vyšších hodnotách bude záruka individuálna od 6 do 24 mesiacov. !!!!!!
OBJEDNÁVKA : už cez vyššie spomínaný formulár,
--- DOBIERKA : v minimálnej hodnote 12 eur Slovenskou poštou
--- DOBIERKA : v minimálnej hodnote 50 eur DPD, UPC
--- OSOBNÝ ODBER : hotovosť mestá , ZVOLEN, BB, ZH, a blízke okolie
--- POŠTOU s PLATBOU VOPRED NA ÚČET: nieje problém netreba sa báť nemám zaujem ludi "oddrbkať" ale im predať vec
MAIL : [email protected]
CENY MOŽETE AJ NAVRHNUT treba napisať číslo produktu a kludne mi navrhnite cenu
- Prílohy
-
- Formulár.xls
- FORMULAR PRE KONTAKT EMAILOM
- (22.5 KiB) 92 stiahnutí
-
- Predaj.xls
- Zoznam
- (148 KiB) 60 stiahnutí
-
GgDag
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: 500 položiek IT techniky a príslušenstva
Neporusujes toto pravidlo nahodou ?
2. Inzercia nie je určená pre komerčné využívanie.
2. Inzercia nie je určená pre komerčné využívanie.
predavame to ako súkromné osoby ale vieme si ktomu vystavit doklad takže nie neporušujeme to
predavame to ako súkromné osoby ale vieme si ktomu vystavit doklad takže nie neporušujeme to
sebci akoze toto je co za ochotu:
A netransparentny obchod mimo topicu a fora? To uz co je? Modi by ti to tu mali locknut uz len kvoli tymto dvom veciam
To si uz taky lenivy, ze ked niekto potrebuje fotku, tak ani nemas ochotu to nafotit?DOTAZY TYPU : chcem foto tovaru atd pri TOVARE V nízkych sumách nebudú poskytované resp na ne nebude odpovedané
A netransparentny obchod mimo topicu a fora? To uz co je? Modi by ti to tu mali locknut uz len kvoli tymto dvom veciam
-
hakker
Darca
ziadne vyhodne ceny tam nevidim
vsetko sa da normalne kupit...za take ceny
vsetko sa da normalne kupit...za take ceny
na to ako popisujes tuto mega akciu tak ked som si to preletel tak zistujem ze vacsinu veci kupim v kamennom obchode lacnejsie a mam to aj so zarukou...
//nie sme neschopní, ale ked mam s tebou este aj vyjednavat o cene nejakej sprostosti a dokazovat ti ze inde to maju lacnejsie a podobne tak to nema ziaden zmysel taky obchod...
//nie sme neschopní, ale ked mam s tebou este aj vyjednavat o cene nejakej sprostosti a dokazovat ti ze inde to maju lacnejsie a podobne tak to nema ziaden zmysel taky obchod...
obaja ste neschopny?
tam su ceny ŠTART teda treba si povedať čo za čo ale v rozumnej miere
oka pre mna zamna pište sem chcel som všetko riešiť cez email
KLUDNE SI NAVRHNITE CENY je to vypredaj ja som tam tie ceny napisal iba že kde štartuju za čo ich vlastne možete kupiť aj v obchode
tam su ceny ŠTART teda treba si povedať čo za čo ale v rozumnej miere
oka pre mna zamna pište sem chcel som všetko riešiť cez email
KLUDNE SI NAVRHNITE CENY je to vypredaj ja som tam tie ceny napisal iba že kde štartuju za čo ich vlastne možete kupiť aj v obchode
-
hakker
Darca
aha sorry
som to nejak nedocital moja chyba...
vyberiem nieco a dam vecer vediet
bude toho trosku viac
som to nejak nedocital moja chyba...
vyberiem nieco a dam vecer vediet
bude toho trosku viac
-
hojko
Site Admin
Re: P/I: 500 položiek IT techniky a príslušenstva
Sebci, myslim, ze sa jedna o komercny predaj, tj. nejaky dopredaj skladovych zasob ci likvidacie predajne. A hoci ides pisat, ze to predavas ako sukromna osoba, tak to by som mohol ako napriklad majitel obchodu tiez napisat, ze to nepredavam cez firmu, ale ako sukromna osoba. Mam pravdu???
hojko kontaktoval som ta kvoli tomu odmietol si mi to udrzat hore tak som to dal normalne
mam to tu rozpisat po jednom kuse na kazdy kus tovaru jeden topic aby to splnalo podla teba kriterium nekomercneho predaja? však to by bolo blbé ne? ako je to na tebe ja len ponukam ludom moznosť si vybrať s kopy veci ktore nám ostali za ceny ktoré si môžu sami určiť (rozumné)
opakujem nepredavam to ako firma predavam to ako osoba s tým že si viem ku každemu produktu vystaviť doklad od firmy a viem tým pádom na niektoré výrobky poskytnut aj záruku. to nemožno považovať za komerčný predaj.
cháp to ako dobrú ponuku ludom, a moju snahu zbavit sa nepotrebných vecí.
bolo tu x predajov kedy sa ludia chceli zbavit veci ktoré mali na firme osobne som TU tak kupil jeden monitor s tým že mi človek vydal uplne novu 24 mesacnu zaruku nan priamo na firme.
ale ako vravim rozhodni sa ako chceš
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 0:48)
UP!
mam to tu rozpisat po jednom kuse na kazdy kus tovaru jeden topic aby to splnalo podla teba kriterium nekomercneho predaja? však to by bolo blbé ne? ako je to na tebe ja len ponukam ludom moznosť si vybrať s kopy veci ktore nám ostali za ceny ktoré si môžu sami určiť (rozumné)
opakujem nepredavam to ako firma predavam to ako osoba s tým že si viem ku každemu produktu vystaviť doklad od firmy a viem tým pádom na niektoré výrobky poskytnut aj záruku. to nemožno považovať za komerčný predaj.
cháp to ako dobrú ponuku ludom, a moju snahu zbavit sa nepotrebných vecí.
bolo tu x predajov kedy sa ludia chceli zbavit veci ktoré mali na firme osobne som TU tak kupil jeden monitor s tým že mi človek vydal uplne novu 24 mesacnu zaruku nan priamo na firme.
ale ako vravim rozhodni sa ako chceš
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 0:48)
UP!
mas tam HDD Maxtor 160GB, DiamondMax 20 SATA II cena kus 53,61 € ak ho das za 30eciek alebo 35 aj spostovnim tak berem
-
Andrew007
Guru wannabe
Mam otazku na produkt Repro Logitech Z-4i White 40W RMS 2.1 1 kedze tam mas uvedenych 79,52 €, a na bazosi ho da zohnat za 50/60€, ak mas zaujem ponukam ti 50€ + postu hradim ja.
SS odsuhlasenéShepDog napísal:mas tam HDD Maxtor 160GB, DiamondMax 20 SATA II cena kus 53,61 € ak ho das za 30eciek alebo 35 aj spostovnim tak berem
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2010, 11:08)
Andrew007 napísal:Mam otazku na produkt Repro Logitech Z-4i White 40W RMS 2.1 1 kedze tam mas uvedenych 79,52 €, a na bazosi ho da zohnat za 50/60€, ak mas zaujem ponukam ti 50€ + postu hradim ja.
sú tvoje! zajtra skontrolujem stav ci su skladom ci ich niekto si osobne nahodou nezobral poprosim ta adresu na EMAIL hore uvedený plus ešte raz napisaný produkt cenu za ktory ho kupiš a jeho poradové čislo
POPROSIM VŠETKYCH PIŠTE MI PRI DOTAZOCH PORADOVE ČISLO... dakujem
-
luto
Darca
Kde najdem ten subor s produktami na predaj ? 
Povodne, ked som na to klikol, tam bol len formular na objednavku.
Povodne, ked som na to klikol, tam bol len formular na objednavku.
priloha nic ?
-
tacosi
Moderátor
Prílohy:majooo napísal:priloha nic ?
Poznámka: FORMULAR PRE KONTAKT EMAILOM
Formulár.xls [22.5 KiB]
29 krát
už tam nieje
aaa shit ospravedlnujem sa menil som v nej veci nahraval som to spat ale ocividne sa to nenahralo do minuty to tam je
mam otazku tento adpater
ADAPTER AC/DC , 230V-12V 500mA, vystup Autozasuvka
to je nieco taketo?
http://www.gps-navigacie.sk/sub/gps-nav ... 099ec1.jpg
ADAPTER AC/DC , 230V-12V 500mA, vystup Autozasuvka
to je nieco taketo?
http://www.gps-navigacie.sk/sub/gps-nav ... 099ec1.jpg
-
mumu
Medium Expert