programovanie win32 aplikacii v c/c++
programovanie win32 aplikacii v c/c++
zdravim,
chcem sa opytat. exzistuje nieco ako na delphi ta klikacka od boorlandu, kde si clovek moze vytvorit form a win32 aplikaciu. potrebujem naprogramovat jeden software pre osobnu potrebu no viem len c/c++ konzolove aplikacie.
neviete o knihe, prechod k aplikaciam. o nejakej stranke, prostredi alebo niecom, co by mi pomohlo? pripadne ci sa mam fakt radsej naucit c# i ked je to len na jeden program a pride mi to dost zbytocne.
dakujem krasne.
chcem sa opytat. exzistuje nieco ako na delphi ta klikacka od boorlandu, kde si clovek moze vytvorit form a win32 aplikaciu. potrebujem naprogramovat jeden software pre osobnu potrebu no viem len c/c++ konzolove aplikacie.
neviete o knihe, prechod k aplikaciam. o nejakej stranke, prostredi alebo niecom, co by mi pomohlo? pripadne ci sa mam fakt radsej naucit c# i ked je to len na jeden program a pride mi to dost zbytocne.
dakujem krasne.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: programovanie win32 aplikacii v c/c++
turbo c++, devc++, prípadne aj netbeans.. je len na tebe čo si vybereš.
-
refr0
Star
c# sa moc neodlisuje od Ccka
Instalni si Microsoft Visual Studio
-
johny3212
Star
Visual C++ na to sluzi. Nainstaluj si Microsoft Visual Studio a tam sa daju robit sablony grafickych aplikacii, kde iba dopisujes parametre.
-
audiotrack
VIP
načo si bude inštalovať 7 gigové visual studio s javou, c#, vb a inými vecami keď mu úplne stačí niečo z toho čo som napísal ja? V devc++ sa určite dá písať win32 aplikácia (všetky potrebné veci ti tam doplní), len neviem ako je to s "klikaním objektov na form". V turbo c++ už ide určite aj stavať aplikáciu rovnako ako v delphi keď spomínal že s delphi má skúsenosti. Visual studio by som odporúčal niekomu kto už vie čo a ako a prečo robí, a nie začiatočníkovi
Spominal tam aj C# a zaciatocnik taky nebude ked vie robit c/c++ konzolove aplikacie. Mas tam kopu veci, co ti ulahcia pracu. Ano ma dost giga ale to nie je argument preco nie. Ty mi napises ma tam vela zbytocnosti, ktore aj tak nevyuzije. Je ti odpoviem ma vela novych moznosti, ktore moze vyuzit.
-
johny3212
Star
jj, ja osobne nepouzivam MVS neak moc, ale viem, ze dokaze velmi ulahcit pracu na rozdiel od dev-ka, je zlozity, ale chce to len cas, ale potom ta praca stoji zato a ide rychlo, ma vela giga, ale to preto, ze pouziva minimalne systemove veci, ma vsetko v sebe, co ja odsudzujem
, v tomto sa mi viac paci Eclipse, ale ide o nazor jednotlivcov
.
-
refr0
Star
naco si bude zbytocne instalovat cele visual studio ked mu bude stacit obycajna express edicia ktora ma par desiatok mozno stoviek mb
?
-
johny3212
Star
tak to je tvoj pristup, nebudem sa ucit na 10 slabych platformach postupne, raz sa naucim v tej najlepsej a najpouzivanejsej zo vsetkym co ma byt. Z roboty kde pracujem, mozem povedast, ze jedine rozhrania, ketore sa pouzivaju profi su KDevelop, Eclipse a MVS a NetBeans + samozrejme dalsie na kontkretnejsie zameranie ako QT4 a tak. Ale to je moj nazot iba
.