CS 1.6 Server hojko.com
Re: CS 1.6 Server hojko.com
no pochopil som to tak, ze len cisto steam, aby sa nemuseli riesit problemy s cheatermi... (resp. by sa zminimalizovali)
mozno preto lebo mi nie je jasna VAC ochrana na hybridnych....
o com to vlastne je? je to ucinne? zmensuje to pocet cheaterov ako na steame? da sa to porovnat s ochranou na steam serveroch? (netusim ani tam ako to funguje, len viem ze sa banne steam_id a uz si clovek nezahra, ale ze ci ten ban udeluje clovek abo stroj to uz neviem)
mozno preto lebo mi nie je jasna VAC ochrana na hybridnych....
o com to vlastne je? je to ucinne? zmensuje to pocet cheaterov ako na steame? da sa to porovnat s ochranou na steam serveroch? (netusim ani tam ako to funguje, len viem ze sa banne steam_id a uz si clovek nezahra, ale ze ci ten ban udeluje clovek abo stroj to uz neviem)
-
*****HERO*****
Guru wannabe
VAC ochrana na hybridnych serveroch ? ak myslis hybrydny server ako NS server s protokolmi 47 + 48, je to pekna volovina .. VAC ochrana ja iba na steamovych serveroch .. na NS si mozes dat akurat sracky typu HL Guard a nejake anticheaty, kvoli ktorym sa musi tahat aj nejaky klient
84.245.74.30:27015 - gaspo.sk server sestersky k hojkovi
napoj sa, a pri connectovani uvidis ze je VAC, aj ked ho pridas do favorites, tak je vedla neho VAC ikonka... a je to hybrid server...
co to je fake ci co?
napoj sa, a pri connectovani uvidis ze je VAC, aj ked ho pridas do favorites, tak je vedla neho VAC ikonka... a je to hybrid server...
co to je fake ci co?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to ukazuje na vsetky tie hybridne, ale neznamena to ze je to VAC secured .. je to proste cracknuty steamovy server, preto to tak je
v tom pripade som Gothara pochopil spravne
tak hadam to neplanujete do buducna...
tak hadam to neplanujete do buducna...
-
gaspo.sk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
No ono gaspo.sk az tak moc sestersky server nie je. hojko nereagoval na navrh na spolupracu. Okrem toho je este len v plienkach a treba ho vyladit. Ale je mysleny ako relaxacny fun server, kde budu bezat bud nastalo alebo na striedacku nejake mody .. deatchmatch, gungame, jump a podobne.
VAC nemam overene zeby fungoval.
A davat steam na hojka je hovadina podla mna. Bude ho hrat ovela menej hracov. Mozno by bol lepsi zvlast novy steam server. Ak ma niekto staru masinu a internet s uploadom aspon 1Mbit a je ochotny dedikovat to na CS server, som ochotny naistalovat to
VAC nemam overene zeby fungoval.
A davat steam na hojka je hovadina podla mna. Bude ho hrat ovela menej hracov. Mozno by bol lepsi zvlast novy steam server. Ak ma niekto staru masinu a internet s uploadom aspon 1Mbit a je ochotny dedikovat to na CS server, som ochotny naistalovat to
-
lekoklatik
VIP
Uz som to raz pisal, pisem to znovu...
Pokial viem, tak hojko neplanuje zrusit ns server...
steam server pribudne
Pokial viem, tak hojko neplanuje zrusit ns server...
steam server pribudne
-
Tailor
Medium Star
a co tam dat aj protokol 47 a 48 ?
-
lekoklatik
VIP
Tailor. Citaj na prvej strane.
Hybridny protokol /protokol 47 a 48/ sa neplanuje. Proste nebude.
Bude jeden non-steam server a jeden steam server...
Ja nerozumiem co na tom nerozumiete.
Normalne ma mrzi ze hojko spomenul ze sa mozno planuje steam server...
Ked bude, bude.
On sa m uzna za vhodne co s tym...
Nepytajte sa teda prosim dookola to iste.
btw je vobec mozne aby mal steam protokol 47 a 48?
Vzdy som si myslel ze hybridny, non steam server je kvoli tomu, aby sa na non steam server mohli pripajat aj steamaci.
Tym chcem povedat ze steam server s hybridnym protokolom neexistuje. Proste najskor bol jeden protokol 47. Aj steam aj ns a steam teraz prestupili na protokol 48.
Ak ma chapete a mylim sa, poucte ma prosim
Hybridny protokol /protokol 47 a 48/ sa neplanuje. Proste nebude.
Bude jeden non-steam server a jeden steam server...
Ja nerozumiem co na tom nerozumiete.
Normalne ma mrzi ze hojko spomenul ze sa mozno planuje steam server...
Ked bude, bude.
On sa m uzna za vhodne co s tym...
Nepytajte sa teda prosim dookola to iste.
btw je vobec mozne aby mal steam protokol 47 a 48?
Vzdy som si myslel ze hybridny, non steam server je kvoli tomu, aby sa na non steam server mohli pripajat aj steamaci.
Tym chcem povedat ze steam server s hybridnym protokolom neexistuje. Proste najskor bol jeden protokol 47. Aj steam aj ns a steam teraz prestupili na protokol 48.
Ak ma chapete a mylim sa, poucte ma prosim
myslim ze si povedal vsetko. to uz ani netreba komentovat. a to si nepomozes s usermi co nevedia ze 48 sa nechysta. si myslis ze on zacina citat od prvej strany? to sotva. bud sa nato vykasles a nebudes odpoveda na take prispevky alebo vzdy s kludom poviez ze nie. taky je zivot.
btw.
co tak nam predstavit novych adminov? lebo ako badam, tak aj terajsi admini su dost prekvapeni z niektorych novych clenov tohto teamu.
a neni jedno ktoje admin ? vzdy je lepsie ostat utajeny .. 
-
R@mon
Medium Expert
sharky-no napísal: co tak nam predstavit novych adminov? lebo ako badam, tak aj terajsi admini su dost prekvapeni z niektorych novych clenov tohto teamu.
ale nie som idiot a viem si to pozret aj sam, a pred pisanim mojho prispevku ste tam s eskom este neboli pridani...
-
tm_a.s.
Light Professional
nice admin team, všetko 14r deti (teda esko až za týžden či kedy)
to len svedčí o úrovni
ok tu som dohral
eSko (teda Sálamka) môžeš mi povedať, čo znamená AB ? stavil som sa, že to nevieš tak si chcem vymazať Non Steam CS
// eSko, nevyjadril som sa dosť jasné ?
eSko (teda Sálamka) môžeš mi povedať, čo znamená AB ? stavil som sa, že to nevieš tak si chcem vymazať Non Steam CS
// eSko, nevyjadril som sa dosť jasné ?
-
PepoJr.
Medium Star
tomas... kto vsetko ma podla teba 14??? vypis mi prosim vsetkych, som zvedavy
taky nakazza sa teraz urcite urazi, a viac sa neukaze 
-
JAnci3D
Medium Star
tento príspevok je užitočný asi ako sanky v lete... tým predstaveným mal asi namysli to aby ste napísali nicky členov napr. vivaSlovakia, johnykilla, Salamka a ľudí ktorí majú iné nicky na fore a pod akými hrajú na servery...
btw súhlasím s tm_a.s. .. na servery sú skúsenejší ľudia ktorí by mohli/mali byť adminmi... fakt má zmysel urobiť adminom niekoho kto nerozozná WH od SH.
no ako chapem napriklad, ze ti novi admini su mladi, ktorych to mozno bude bavit viac a dlhsie ako starych, takze sa tomu budu venovat, pozrel som si vsak ten membershiplist ci co to je a ak su to admini tak neviem no, kto je ako do zadku johnykilla? podla coho to vlastne bolo vybrate?
-
tm_a.s.
Light Professional
Ono asi podľa toho kto ovláda AMX, vie čo sú cheaty a má trošku brainu, teda toto by sa dialo na normálnom srvi, toto je hojko, takže si zneguj moju vetu a máš odpoveď na tvoju otázku