Strieľanie naprázdno z Beretty 92FS full metal (Airsoft KJW)
-
tom1597530
Zablokovaný
Strieľanie naprázdno z Beretty 92FS full metal (Airsoft KJW)
Dobrý deň, dnes som si bol v Blave lúpiť túto zbraň a predavač mi vravel, aby som nestrieľal naprázdno. Ja som si tú zbraň nekúpil na účel "strieľania" s BB ale naprázdno (do filmov)
Neplánujem zásobník niekedy naplniť plynom tak sa vás chcem spýtať, že či je vyššie riziko že sa tá zbraň poškodí keď budem strieľať naprázdno, ako keď budem strieľať s BB-čkami.
Ďakujem.
Neplánujem zásobník niekedy naplniť plynom tak sa vás chcem spýtať, že či je vyššie riziko že sa tá zbraň poškodí keď budem strieľať naprázdno, ako keď budem strieľať s BB-čkami.
Ďakujem.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
s plyňákom sa dá strieľať len keď bude v zásobníku plyn - inak ti nemá čo obťahovať záver. Bez plynu ju máš len ako kus plastu/železa, na ktorom môžeš max. zmačknúť spúšť a obtiahnuť záver. Aby to aj vystrelilo - obtiahol sa záver (ak máš GBB), tak tam musíš narvať plyn. Na BB a strieľanie na prázdno sa vykašli, vydrží to veľa (streľba bez BB sa volá sušenie
= streľba na "sucho") výstrelov bez BB.
-
tom1597530
Zablokovaný
Re: Strieľanie naprázdno z Beretty 92FS full metal (Airsoft
Nechapem, ked ti povie ze s nou nemas strielat naprazdno a ty ju predsa kupis a vies, ze budes s nou strielat naprazdno a co ti mame poradit ci sa neposkodi ? Tak asi predajca v obchode je an to skoleny a mal by ti dat radu a ked to hovori, tak to asi nehovori zo srandy.tom1597530 napísal:Dobrý deň, dnes som si bol v Blave lúpiť túto zbraň a predavač mi vravel, aby som nestrieľal naprázdno. Ja som si tú zbraň nekúpil na účel "strieľania" s BB ale naprázdno (do filmov)
Ďakujem.
pokial odmyslime tych predajcov, kt. si vytrhnu sacok z ruky lebo sa smie pouzivat len na pecivo !
-
tom1597530
Zablokovaný
Re: Strieľanie naprázdno z Beretty 92FS full metal (Airsoft KJW)
Lenže to som nekupoval ja
tom1597530 napísal:Dobrý deň, dnes som si bol v Blave lúpiť túto zbraň a predavač mi vravel, aby som nestrieľal naprázdno. Ja som si tú zbraň nekúpil na účel "strieľania" s BB ale naprázdno (do filmov)
Ďakujem.
tak ty si si ju nekupil??? hmmm... isto?
-
Stoporko
VIP
tak ako, kúpili ste tú zbraň? Streľby bez bb sa fakt neboj, niečo to vydrží
Predavač (najmä jeden chmulo z muničáku, ktorý je skôr podávač než predavač) to zjavne myslel, aby si nestrieľal 500 výstrelov na sucho hneď za sebou. Proste dávaj medzi besnou streľbou trochu pauzu a všetko bude fajn.
-
tom1597530
Zablokovaný
Lenže ja neviem, čo ten predavač vravel, lebo moja mama práve išla do Blavy a tak som jej kázal, nech mi to kúpi, OK?
Ano, stoporko ma pravdu, nic sa tomu nestane. Nezabudni jej povedat nech ti kupi aj plyn a silikonovy olej (vsetko dostat v AS obchode a vyjde to dokopy na nejakych 15 €?). Teda ak nechces len mackat spust bez cohokolvek ako kar.
-
tom1597530
Zablokovaný
No, akoze ja nechcem strielat s plynom. Ja ju pouzivam len do filmov.
Miímochodom, uz som pocitil, co je to, ked dostanete so zelezom po hube
minule sme sa blaznili s kamosom a z celej sily mi vrazil s berettou vedla ust
mna to len tak hodilo d*bol som na zem a on ze co je
Miímochodom, uz som pocitil, co je to, ked dostanete so zelezom po hube
-
Stoporko
VIP
bez plynu nebude obtahovat zaver
lebo plyn je to, co nim pohne - cize ak chces aby to strielalo, treba plyn a na obcasne premazanie ten olej (ale ten nie je nevyhnutny, kedze nestrielas bb)
-
tom1597530
Zablokovaný
ja viem nejsom blby
ale sak zartujem. Ne, ja ani z nej stirelat nechcem. Mne sa paci na okrasu
Som cudny vsak 
BTW: Nie cudný ale čudný
BTW: Nie cudný ale čudný
Nechapem, najprv pises ze ju chce do filmov a potom ze len na okrasu. Ak ju chces do filmov tak je snad logicke ze bude lepsie aby sa zaver obtahoval nie? Mimochodom ak ju predsa len naplnis plynom tak ti bude zaver asi stale ostavat vzadu, kedze bude prazdny zasobnik, mas na to na zaosbniku taky pin ktory budes musiet zaistit. Ale o tom by ti mohol nieco napisat stoporko, moj prvy AS sidearm mi este neprisiel.
-
Stoporko
VIP
k tomu pinu a prázdnemu zásobníku - osobne side-arm nevlastním a ani vlastniť nechcem, takže s tým praktické skúsenosti nemám. Môžem sa spýtať chalanov z jednotky (jeden z nich má socom na plyn) ohľadom toho zásobníka...