Kupa servera , hostingu, template...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kupa servera , hostingu, template...

Príspevok od používateľa IMI »

Zdravim,
mam v plane kupit vlastny server , na ktorom budem prevadzkovat webstranku.Server by mal byt co najvykonnejsi , pomer/cena/vykon na dnesnu dobu ;) . Dalej treba mi vlastnu domenu , tj. www.nieco.sk a hlavne v ktorej firme sa oplati registrovat ( potrebujem mat asi okolo 20 emailovych adries , 10gb priestor ...) a template, ako vzor - podklad ( http://webdesigninfo.files.wordpress.co ... themes.jpg ) , tj. ak ma niekto na to copyright mal by som to od neho kupit a tak to upravovat podla toho co dam na stranku ;) . Posielajte tipy,ponuky nech mam z coho vyberat . Diky vopred :)
(Zatial mam len tolko info, neskor dodam viac ak bude treba )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa servera , hostingu, template...

Príspevok od používateľa hojko »

Aky server zvolis, to je na tebe. Mozes na to pouzit lubovolny stary pocitac alebo aj servre, ktore stoja desiatky tisic eur. Domenu .sk si registrujes cez niekoho, kto tieto domeny predava, staci si do vyhladavaca zadat domeny a nie je problem, pripadne rovno u sk-nic.sk, ale tam treba zrejme zivnostensky list a notarske opravnenie, ak teda este nezmenili pravidla.

Neviem co za stranku tam chces prevadzkovat, ked pises, ze server by mal byt co najvykonnejsi s pomerom cena/vykon, pretoze je to dost dvojmyselne tvrdenie. Niekto si za 500 eur posklada skadacku servera a niekto uprednosti dvojprocesorovy server s SAS diskami, vela pamate..., tam moze cena zacinat niekde cez 2 tisic eur. Znackove servre najdes napriklad na alza.sk alebo 64bit.cz.

Vzhladom na to, ze nepises o aky projekt sa jedna, ci to bude nieco velke a ake bude mat vyuzitie a ani to, aky je tvoj cenovy strop, tak je tazko ti poradit.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Je fakt dosť dôležité, aký typ webstránky tam chceš prevádzkovať. Ak chceš naozaj fyzický server, tak sa priprav na to, že to lacné určite nie je. Či už HW alebo následné náklady na prevádzku. Podľa tvojich požiadaviek na maily a miesto by ti stačil obyčajný webhosting.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Oukej, zatial uvazujem ze vlastny server kupovat nebudem. Takze teraz znie moja otazka, kde a u akej spolocnosti si mam kupit vlastnu domenu s webhostingom (forpsi a pod alebo mate nieco overene ? ) ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Domena je fajn u Forpsi, maju dobru administraciu, ceny a podobne. Ak chces sk ci cz domenu, tak to je uz ina situacia a tam by som si to nechal registrovat spolu s hostingom. Pozri exohosting.sk alebo websupport.sk.
Napísať odpoveď