Sponzoring

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Filipito
Darca
Darca

Re: Sponzoring

Príspevok od používateľa Filipito »

Hojko: napr ten napad aby sme videli odosielatelov karmy nieje zly, mozno vacsi avatar isli by o velkost nie o rozmer , alebo neaky mensi podpis :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podpis určite nie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pinco: Pinco, lenze vidis ako to chodi, ludia chcu nieco za odmenu, nejaku vyhodu.

Velkost na avatar ci prilohy by upravit mohla ist, ale podpisy urcite nie a zrejme ani moznost vidiet odosielatelov v karme.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Podla mna je jedina racionalna odmena 1EUR=2K+ a vacsi datovy objem avatarov... sigy podla mna nie, a vidiet odosielatelov karmy je az prilis velke privilegium :P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Podaj cloveku dlan a odtrhne ti ruku :/ Kruci ludia, keby tu sam hojko nepovedal nic o karme, ze by sa mohlo nieco take spravit, tak ste tipujem, ze ticho. Ale akonahle hojko nieco povedal, ze by mohlo byt, tak zrazu kazdy chce nieco..Ano je to motivacia, ale prispiet by clovek mohol aj bez nej..Podpis je kravina, odosielatelia karmy tiez, avatar? maybe. No fakt by ste mohli sa uspokojit s niecim, co hojko vymysli ;) Dost, ze maju este prace na novom fore a aby zbytocne sme im prihodili pracu, to nevim ci je naj napad..Jeden chce Karmu+ avatar..Ked uz nech sa zhodne na jednej veci a nie 5 veci za prispevok..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ved pohoda , hojko sa ma spytal ze co napriklad a ja som napisal 3 prve veci ktore ma napadali :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ja nechcem nic ine , len kriklavy zeleny nick :D a taktiez si myslim, ze karma by sa nemala len tak rozhadzovat... max 2 body za 1€, ako bolo spomenute...
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Celkom ftipne ze niektory ludia by za par EUR najradsej dostali admin prava na forum :-)
Co sa tyka tej karmy, tak aj ked date nejakemu uzivatelovi kladnu karmu,ale teraz je povedzme v zapore tak pochybujem ze by dlho zostal v kladnej karme(nevypisoval by blbosti ako ma vo zvyku), kedze takeho cloveka tu vacsina ludi pozna a tak si myslim ze sa postaraju o to ze mu to pojde zase do minusu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ak by niekoho zaujimal priebezny stav, tak ten sa pohybuje niekde okolo 400 eur. Kedze som to poriadne ani nepozeral, tak presne cisla neviem. Prevody z inych bank trvaju aj den ci dva, takze koncom tyzdna by to mohlo byt uz celkom realnejsie cislo.
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no ja si myslím že úplne stačí ak bude mat ten kdo prispel rank darcu neviem čo tu všetci hovoríte o karme a väčiom avatarovi kto chce tak sa zmestí do velkosti ktorá je povolená pre avatara.

EDIT: a jedna otázka dostávali tí čo pripeli v minulosti nejaké iné výhody než rank darcu? myslím že nie tak prečo by sa to malo teraz meniť?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v minulosti nebola karma
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

helicos: V minulosti neboli za to ziadne vyhody.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Podla mna predsa len ziskame vyhodu ked prispejeme.
Vstup uz do spominanej miestnosti pre VIP, darcov, cs adminov.
Nie je to vyhoda? Akoze nie. Vzdy ked ma niekto nieco co iny nema, ked moze ist niekto niekam kam niekto nemoze, je to vyhoda. Proste vidiet nieco co niekto iny nevidi.
Je to take zakulisie v divadle, pristup do skladu vo veľkoobchode, miesto vedľa vodiča v autobuse, let prvou triedou, dostat bonus v obchode ako 1000 zakaznik, byt odliseny tak ze kazdy vie za co to je, sediet na najlepsom mieste v kine, mat svoju vlastnu stolicku v bare, ist cez skolu s tym, ze na vas vsetci mavaju a hovoria ahoj, byt hrdy na to ze nie podvodom, ale fair hrou je zasluzene to cim sme, mat extra kopcek zmrzliny, sediet za PC ked iny musi kopat zemiaky, byt cast teamu ci pocit zasluhy. Vysvetlite si to ako chcete. To vsetko sa da ziskat pomocou foru.

:D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

hojko: 400€ sa vyzbieralo len od uzivatelov?
rudhas
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rudhas »

Najviac som bol z buzerovaní na tomto fore takže neprispejem.Inač by som v pohode prispel,, kedže som tu každy den,,
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Si si tym potreboval nieco dokazat, ze to tu napises?
Mordecai
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Mordecai »

...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mordecai : precital som si tvoj prispevok aspon /a to fakt nekecam/ 30x :D a az na 31 som pochopil vyznam.
Proste ty mas len jednu prosbu, ziadost, chces proste "odmenu" /nemyslim to tak doslovne tu odmenu, ine ma nenapada, dnes som toho vela popisal, nie len tu na fore : D/ za to ze prispejes.
A to nechces napisat sem na forum, aby si to mohol precitat uplne kazdi uzivatel, ale napises to len a len hojkovi sukromnou spravou. Chapem to spravne?
Tak naco nam to pises? : D
Ty si "rudhas-ov" brat? :P

//neviem nepochopitelne mi to bolo preto lebo skor ez som to docital dokonca som vzdy premyslal nad tym ze chces aby hojko poslal nieco tebe, proste mi prislo divne ze pises nieco, co vlastne ani nenapises. Prepac : D

rudhas strana dozadu posledny prispevok
rudhas napísal:Najviac som bol z buzerovaní na tomto fore takže neprispejem.Inač by som v pohode prispel,, kedže som tu každy den,,
Mordecai
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Mordecai »

...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Mordecai - nic proti tvojim slachetnym umyslom, ale... ak sa chces dohodnut - tak dohoda sa robi pred zapocatim transakcie jednej zo zucastnenych stran. Inymi slovami - ked ti hojko po uhrade z akychkolvek dovodov nebude moct/chciet vyhoviet, tak bude on za curaka, alebo budes pozadovat peniazky s5? :) ... A zase naopak je tu fakt, ze po vzajomnej dohode vopred by to uz bolo na urovni "kupy sluzby" a nie na urovni pomoci serveru. Ci jeden, ci druhy uhol pohladu, aj tak to pokulhava. Nuz snad vies co robis :)

(mozno sa jedna o totalnu malichernost, tazko posudit, ked z toho robis taku dramu)

//nikde som nepisal ziadne poziadavky ani prosby a ani som to nemal za potreby.. .. len nechapem zmysel spominat nieco o com nechces hovorit...
Zamknuté