Apple/Mac
To fakt nejde na uzemi SVK kupit song z UK iTunes? To som nevedel...Shark NX napísal:Namiesto toho aby stavali Official Apple Store mozu spustit iTunes na SK a CZ trh.
Velmi rad by som si kupoval hudbu jednym dotykom. A v UK a US iTunes si moc nenakupim.
iTunes gift card z UK by fungovala len na UK Store. Tak som to chcel riesit ked bol kamarat na Novom Zelande, bohuzial NZL iTunes acc nemam.Lub0$ napísal:A co tak si kupit klasicku iTunes kartu v UK dajme tomu? Bud cez niekhoo, alebo ked niekto ide do UK, to by fungovalo nie?
Re: Apple/Mac
http://switch2mac.blog.zive.sk/2010/01/ ... i-k-applu/
zaujimavy clanok.
zaujimavy clanok.
Apple iSlate, part two. 
Nokia chce zakázať import skoro všetkých počítačov, telefónov Apple do USA, ako protiopatrenie zase Apple podal takú istú žiadosť na zákaz výrobkov Nokia. Keby sa to Nokii podarilo, tržby Apple by klesli minimálne o 50% a krach by bol na dosah.
Ale keby zakázali Nokie, tak by to pre Nokiu tak zle nedopadlo, tam ide tak maximálne 10% od nich.
Súvisiace články...
Nokia vs. Apple: jde do tuhého, Finové chtějí zákaz prodeje iHraček
Apple požaduje zákaz prodeje Nokií v Americe
Súvisiace články...
Nokia vs. Apple: jde do tuhého, Finové chtějí zákaz prodeje iHraček
Apple požaduje zákaz prodeje Nokií v Americe
AppleInsider - Tablet, iPhone OS 4.0, iLife 2010 potvrdene pre Apple event, ktory sa kona 27.1.
http://www.appleinsider.com/articles/10 ... eport.html
http://www.appleinsider.com/articles/10 ... eport.html
Chcel by som vyskusat os X len nemam mac mzslite ze to pojde na normalnom compe ako live CD? Popripade vo virtual boxe
Nie nepojde to ako live cd a o virtual boxe som si neni isty ale tiez skor nie ako ano.
"cierny" osx sa da instalovat na klasicke PC len cez specialne upravene instalacne DVD ktore je upravene a ma v sebe uz pripravene ovladace. Je to vsak zlozitejsie instalacia je malo kedy uspesna hned na prvy krat. Takato instalacia ke vsak nelegalna. Osobne odporucam navstevu nejakej apple predajne kde si mozes osahat osx na orginalnych macoch.
Ak vsak chces ist nelegalnou cestou navstiv warez fora a hladaj upravene dvd. Napr. iAtkos alebo stranky hackintos.
dodo
"cierny" osx sa da instalovat na klasicke PC len cez specialne upravene instalacne DVD ktore je upravene a ma v sebe uz pripravene ovladace. Je to vsak zlozitejsie instalacia je malo kedy uspesna hned na prvy krat. Takato instalacia ke vsak nelegalna. Osobne odporucam navstevu nejakej apple predajne kde si mozes osahat osx na orginalnych macoch.
Ak vsak chces ist nelegalnou cestou navstiv warez fora a hladaj upravene dvd. Napr. iAtkos alebo stranky hackintos.
dodo
No tak nic asi by sa to neoplatilo z warezu ked viem ze to asi nepojde.
Apple ohlásilo iPad
Očakávaný tablet uzrel svetlo sveta na aktuálne press konferencii Apple a volá sa iPad. Možno je trochu neočakane až príliš štandardný a prakticky len vykŕmený iPod Touch s uhlopriečkou 9.7" a veľmi podobnými možnosťami, len vyšším výkonom. Poháňaný bude 1Ghz Apple A4 procesorom, ktorý vydrží pri záťaži okolo 10 hodín, v standby móde cez mesiac. iPad bude vo verziách so 16GB a 64GB flash pamäťou. Podpora hier nebude chýbať.
http://www.sector.sk/novinka/51979/appl ... o_ipad.htm
Očakávaný tablet uzrel svetlo sveta na aktuálne press konferencii Apple a volá sa iPad. Možno je trochu neočakane až príliš štandardný a prakticky len vykŕmený iPod Touch s uhlopriečkou 9.7" a veľmi podobnými možnosťami, len vyšším výkonom. Poháňaný bude 1Ghz Apple A4 procesorom, ktorý vydrží pri záťaži okolo 10 hodín, v standby móde cez mesiac. iPad bude vo verziách so 16GB a 64GB flash pamäťou. Podpora hier nebude chýbať.
http://www.sector.sk/novinka/51979/appl ... o_ipad.htm
Urcite vyzera velmi zaujimavo. Sledoval som a sledujem cely live blog na gizmodo.com, ale momentalne veci ako iPhone SDK ma uz velmi nezaujimaju. Som zvedavy na oficialnu stranku iPadu na apple.com, snad uz coskoro. Takisto si chcem pozriet aj zaznam z Keynote pretoze tieto obrazky mi neukazu skutocnu finkcionalitu zariadenia. Aj ked na prvy dojem mozem povedat, ze mam aj celkom zaujem, som zvedavy aku cenu tomu pribiju.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Aaargh preco tam neni widescreen? Stvorcovo to vyzera hrozne, a este k tomu iPad... velmi, velmi foneticky podobne iPod-u.
Pisali, ze to nie je ani 4:3 ale ani 16:9, je to taky specificky tvar. Stvorec to podla mna takisto nie je. A taky detail ako "a" zamenene za "o" ti vadi pri produkte? 
Na prvý pohľad niečo otrasné, uvidíme časom čo z toho bude. Nič revolučné. Tie fejky boli krajšie
Hlavne tie hrube okraje su hnus. Myslim ze je to pre vacsinu ludi dost velke sklamanie.
To je dost subjektivny nazor podla mna. Skor ma trapi vyuzitie na Slovensku, kedze az tak vela hotspotov a inych free wifi nemame.
mmmm... neviem neviem. vyzera totak nijako, ani super, ani zle. viem si ale predstavit vymakanejsi iPad (ktoremu nechyba vsetko)