neustaly restart pc
neustaly restart pc
Ahojte mam taky problem
Dostal sa mi do ruk pc ,problem je nasledovny.Spusti sa vsetko v poriadku no pri nabiehani systemu sa vzdy restartuje ,disk je dobry, skusal som na inom pc aj ,je tam novy system nahodeny XP ,grafika je tam na doske ,skusal som aj do PCI dat dalsiu a zapojit ,no ani to nepomaha ....zeby zly zdroj? ,ale to by asi nenabehol vobec?
Pomozete?
Dostal sa mi do ruk pc ,problem je nasledovny.Spusti sa vsetko v poriadku no pri nabiehani systemu sa vzdy restartuje ,disk je dobry, skusal som na inom pc aj ,je tam novy system nahodeny XP ,grafika je tam na doske ,skusal som aj do PCI dat dalsiu a zapojit ,no ani to nepomaha ....zeby zly zdroj? ,ale to by asi nenabehol vobec?
Pomozete?
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: neustaly restart pc
Skusal si aj v nudzovom rezime dostat sa do win???
samozrejme ,nehrozi ani v nudzovom rezime sa nedostanem dnu ....tiez sa restartne
-
hojko
Site Admin
Cez MemTest86 otestuj pamate, potom budes mudrejsi. Mohol by to byt aj zdroj ci doska, ale najskor by som skusil pamate a potom pouzit iny disk a nahodit tam cisty Windows, lebo to moze byt aj chyba systemu ci ovladacov.
no skusim tie pamate ,system je tam uplne cisty nahodeny na tom disku ..v disku to nie je,ani softwarovy problem ....vidim to na ten zdroj skorej
-
hojko
Site Admin
Instalacia systemu prebehla v pohode bez vypadkov??? A co prve zapnutie po instalacii, tiez ziadny problem??? Nemozu to sposobovat ovladace, ktore si tam nainstaloval???
instalacia bez problemov ....normalne ten pocitac bezal ,parkrat teda nabehol a odskusal som ho ,niekedy ma problem aj zapnut sa ,ale myslel som si ze ide len o zly kontakt na vypinaci ,mozno to s tym ale suvisi a bude to fakt zdroj ,akonahle behaju tie pasiky pri nacitavani windows a uz by mala nabehnut obrazovka windows tak sa restartuje zakazdym ,len sem tam sa ho podari nahodit a nabehne
-
hojko
Site Admin
Mno, ked behaju tie pasiky, tak tam este system zavedeny nie, teda aspon ovladace nie a zapinanie ani nerobi nejaku velku zataz na zdroj, pretoze samotna grafika sa zacne pravdepodobne aktivne vyuzivat az po zapnuti systemu a ovladacov, cize az ked vidis stranku prihlasenia ci samotnu plochu. Teoreticky je mozne, ze by to mohol byt zdroj, aj ked sa mi to moc nezda, alternativu by som videl aj v doske (ak pamate nie su poskodene, co by zrejme blbo uz aj pri instalacii).
pamat je v poriadku , takze asi zdroj alebo doska....moze to byt aj jedno aj druhe ,len musim vymysliet ako to otestujem ,kedze je to barebone asus ,asi to budem musiet cele vybrat a skusi zapojit na iny zdroj