Mass Effect

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Mass Effect

Príspevok od používateľa rochedo »

tu som nieco nasiel: http://meforums.bioware.com/viewtopic.h ... &forum=125
tam sa pise ze sa tak neda - musis tie vedlajsie misie splnit ak chces po poslednu planetu - po skonceni hry uz sa neda - dalej je moznost zacat novu hru ale zostavaju ti xp body aj komplet vybava.
ja tiez niesom do hardcore rpg - toto by som do HC urcite nezaradoval

/jj tak tam jeden pise:
You do have the New Game+ option, in which you retain your xp and equipment.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Cize po prejdeni sa da zacat odznova ako napr. v Borderlands? :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

som na jednej planete a kde dávam bombu, ale jeden z clenov timu zomrie a vy si musite vybrať ktoreho(zahranite) neviem si vybrat či mám zahranit ashli alebo kaidena alenka. viete mi poradit?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

sam si vyber. Hras to ty, nie my
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

A viete mi povedat aspon ktory je lepší?
BTW. je to forum myslým že je nomrálne že chcem počuť váš nazor.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

ashli lebo s nou budes mat sex :D ked si este nemal
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som z tvojho prispevku pochopil, ze chces vediet koho vybrat. Cize mame vybrat za teba. pochopil som ta teda zle?
btw je to hra pre boha. ked ti tak ukrutne zalezi na tom ci budes lepsi ci horsi tak si urob pred tym save a vyskusaj aj jednu, aj druhu variantu
Ja som sa tam este nedostal, pripadne som to z tvojho prispevku nevyrozumel takze ti opisat co sa stane ked si vyberies jedneho alebo druheh zial neviem. Prepac : \
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ja som si nechal Kaidena. Zvolil som ho kvoli biotickym schopnostiam. Rozhodni sa sam. Ta baba je zase lepsia bojovnicka.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

V jednotke Ashley sux hard, dohromady nespravi nic, a ak si nastavite rucne pouzivanie schopnosti tak si trufam povedat ze Kaidan je asi najsilenjsi clen tymu :D ale aj tak umrel, lebo Shepard je sexisticke prasa a rozhodol sa pre vaginu miesto schopnosti a skillu... co uz :D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Dakujem
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

To, koho vybrat bude mat dopad aj na Mass Effect 2, za predpokladu, ze si importujes savy z Mass Effect 1.

SPOILER

Takze, rozhodnutia, na zaklade ktorych sa nieco meni v ME2 su: Ashley/Kaidan, ci Wrexa zabijete/nezabijete na planete Virmir(myslim, ze sa takto vola), ci tu Rachniu kralovnu na Noverii pustite/zabijete, ci radu citadely zachranite/nezachranite, a trosku sa zmenia veci v ME2 ci zvolite do rady Andersona/Udinu - ale kedze v ME2 radu ani poriadne nenavstivite, tak to je viac menej jedno, ja som radu zachranil a dosadil andersona...

SPOILER ME2

...takze ked som v ME2 prisiel na citadelu, mal som malu hadku s radou, ale to je vsetko.

Viem, ze na jednej planete som sa rozpraval s Asarijkou, ktora pre mna mala odkaz od Rachnej kralovny, vravela, ze Rachni sa zacinaju spamatavat, a ze sa nakoniec do vojny asi pridaju, takze toto bude asi az v ME3.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

ja som si savy neimportol, a chovalo sa to skoro presne naopak :D vraj som zabil Wrexa, potopil council, zabil z rachni a pod :D a este som aj toho kkta Udinu dosadil na post... no to nie, idem to prejst znovu s importnutymi savami :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Cize na zaciatku dvojky nebude nejaka tabulka, kde zaklikam ako som sa v jednotke rozhodol? Alebo to ta hra automaticky dosadi tak, ako to pisal tu kolega vyssie a ja nebudem mat moznost do upravit? Lebo to by mi prislo dost nedomyslene od autorov. Jednotku som presiel viackrat ale save nemam ani jeden...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vigor, je to tak, ze ak si zvolis new game, tak jedine co mozes ovplyvnit, je, ci zomrel kaidan, alebo ashley a to tak, ze si zvolis bud zenu, alebo muza, za ktoru/ktoreho budes hrat.

Ak hras sa zenu, zivy je kaidan. Ak hras za muza, ziva je ashley. Dalej to je tak, ze stara rada(council) je mrtva, udina je v rade, anderson jeho pomocnik. Wrexa si zabil na Virmire. A aj Rachni kralovna je mrtva.

Takze ak chces hrat, za ultimate badass, tak to je dobry zaciatok. A este ak si na konci ME2 vybres tu horsiu moznost, v ME3 budee ludstvo asi najsilnejsie v galaxii :) ale to je len odhad.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

No uzas, ja som to hral za dobraka tak som tak chcel hrat aj dvojku :) .

Chcel som si teda prejst jednotku nech mam dobry save, no neviem preco, asi po cca hodine hry mi zrazu prestane fungovat save, nemozem hru ulozit.

Tak ma napadlo, nedaju sa na nete niekde najst savy, ako save dobraka z jednotky?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:No uzas, ja som to hral za dobraka tak som tak chcel hrat aj dvojku :) .

Chcel som si teda prejst jednotku nech mam dobry save, no neviem preco, asi po cca hodine hry mi zrazu prestane fungovat save, nemozem hru ulozit.

Tak ma napadlo, nedaju sa na nete niekde najst savy, ako save dobraka z jednotky?
Musis rozumiet anglicky a podla toho si vybrat save, aky ti bude najlepsie vyhovovat.

http://masseffectsaves.com

Takze Male/Female Paragon vyberaj :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

S anglictinou problem nebude.

Skutocne velmi pekne dakujem za ochotu, cenim si to :) .

Jedina skoda, ze dvojka sa mi este stale stahuje, torrenty...Ty ako hodnotis dvojku, lepsia horsia nez jednotka?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Vigor: Ja to vidim kvalitou oboch casti rovnako. Ale odporucam hrat jednotku skor, ako vzhliadnes dvojku.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak to je fajn, som pocul aj nazory, ze mensie priklonenie sa k akcnosti tej hre aj daco ubralo (myslim teraz samozrejme dvojku)...A neboj, jednotku som presiel asi 5 krat :) . Ale trosku mi je luto, ze vraj moji partaci z jednotky nebudu v dvojke hratelne postavy.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Tak to je fajn, som pocul aj nazory, ze mensie priklonenie sa k akcnosti tej hre aj daco ubralo (myslim teraz samozrejme dvojku)...A neboj, jednotku som presiel asi 5 krat :) . Ale trosku mi je luto, ze vraj moji partaci z jednotky nebudu v dvojke hratelne postavy.
U mna to je asi nejak takto. Jednotku som hral a presiel asi 5-6x, z toho 3x s jednou postavou. Od prejdenia jednotky to bola jedna z mojich top 5 hier. Ale, po prejdeni dvojky, jednotka padla o jedno miesto nizsie. Zo zaciatku ma dost stvalo to ubranie niektorych rpg prvkov, a pridania fps. To, ze som musel vystrielat hory nepriatelov, kym som sa niekam dostal. !ALE! ak sa na ME2 pozrem vseobecne po prejdeni(ako na cely obrazok), mozem povedat, ze ME2 je u mna lepsia. Hlavne ten koniec, kde som zbieral moju sanku z podlahy(ci uz jeden koniec, alebo druhy).

MENSI SPOILER

Partakov stretnes z ME1 vsetkych okrem toho, koho si nechal zomret. A dvaja/traja z byvalej posadky sa k tebe pridaju(podla uhlu pohladu - nechaj sa prekvapit :wink: )
Napísať odpoveď