Zdravím
Kúpil som si nb: DELL Studio 1555 P8600 (2.4G) 15,6"WXGA (LED) ATI 4570 4GB 500GB DVDRW WL BT Cam VHP Black 2y.
Ale mám s ním nejaké problémy ale neviem či sa jedná o softwarové problémy alebo či ho mám dať reklamovať.
Ide o to že pri filmoch mám príšernú kvalitu obrazu celý obraz je presvetlený a strašne kockatý, aj titulky sú uplne hranaté.
a celkovo sa mi obraz zdá akoby mal zlú kvalitu.
Používam kmplayer ale robí mi to pri všetkých prehrávačoch. Mám aj posťahované oficialne ovládače pre dell.
OS je vista, brat hovorí že by to mohlo byť tým.
Dalej sa mi občas zasekne film pri pozeraní obraz aj zvuk, film ide dalej a potom ho dobehne aj obraz aj zvuk.
nevie čím by to mohlo byť
nizke rozlíšenie.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: nizke rozlíšenie.
...to nebude na reklamáciu. Skús nainštaloivať iné kodeky...ja som mal Vistu (ach, zlatá Vista) a nerobilo mi to...mal som nainštalované kodeky K-lite codec pack a prehrával som v BS...
-
lekoklatik
VIP
mam velmi podobny typ Dell-u...
Dell ma uzasny servis. Podporu. proste sa staraju. Vsetko co potrebujes najdes na ich oficialnych strankach. Diagnosticke programy dellu si tak uzasne, ze ti sami povedia co by bolo fajn si aktualizovat.
Takze pekne http://support.dell.com/support/index.a ... l=en&s=dhs zadaj si tam co potrebujes, bud sa preklikaj cez kategorie, alebo odpis to ID cislo ktore je na baterke a potom uvidis vsetko, co tvoj pocitac potrebuje, nepotrebuje ale zide sa a nvm co vsetko.
Inak ak sa smiam opytat na akom rezime pracujes?
napr. Maximalny vykon ma este par "profesionalnych" nastaveni kde sa riesi napr. vykon procesoru, vykon grafickej karty atď...
Mne toto kockovanie nerobilo už od začiatku. Takže sa skús teda opýtať aj na oficiálnom fóre dellu. Určite, zaručene, na 100% je to tam niekde už riešené, len treba vybrať tvoju kategóriu a hľadať. alebo máš problém s angličtinou?
Dell ma uzasny servis. Podporu. proste sa staraju. Vsetko co potrebujes najdes na ich oficialnych strankach. Diagnosticke programy dellu si tak uzasne, ze ti sami povedia co by bolo fajn si aktualizovat.
Takze pekne http://support.dell.com/support/index.a ... l=en&s=dhs zadaj si tam co potrebujes, bud sa preklikaj cez kategorie, alebo odpis to ID cislo ktore je na baterke a potom uvidis vsetko, co tvoj pocitac potrebuje, nepotrebuje ale zide sa a nvm co vsetko.
Inak ak sa smiam opytat na akom rezime pracujes?
napr. Maximalny vykon ma este par "profesionalnych" nastaveni kde sa riesi napr. vykon procesoru, vykon grafickej karty atď...
Mne toto kockovanie nerobilo už od začiatku. Takže sa skús teda opýtať aj na oficiálnom fóre dellu. Určite, zaručene, na 100% je to tam niekde už riešené, len treba vybrať tvoju kategóriu a hľadať. alebo máš problém s angličtinou?
aha díky páni, skusim to na tom oficialnom webe. A väčšinou mám pc nastavený na maximálny výkon.