Mám slabý pc ( 1gb ram, athlon 3800+, 7600gs vga ) takže niečo v norme
Poradiť hru ( žrút času )
Poradiť hru ( žrút času )
čau, hľadám nejakú hru, ktorá by zožrala čas
Išiel by som skúsiť wowko, ktoré ma kámoš naučí atp... Ale ešte by sa hodil nejaký SP. Žiadnu stealth akciu, ani nejaké strielačky, skôr niečo, čo som nikdy predtým nevyhľadával. Nejaké klikačky, stratégie, bitky ? veľký svet atp.. Viem, že takých hier je veľa no neviem čo je najlepšie keďže som nič podobné nevyhľadával 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poradiť hru ( žrút času )
Tycoony, ktore sa daju hrat neobmedzene dlho, najma stara klasika Transport Tycoon v novodobej podobe s nazvom OpenTTD??? Ci na to si uz velky a uz si sa toho dost nahral??? Alebo Sims.
total war seria je dobry zrut casu 
http://www.hojko.com/poradte-hru-t133569.html - je toto velmi odlisna tema od tejto? Lebo je len par riadkov nizsie 
skôr by som šiel do nejakej stratégie alebo ja neviem ..
WoW-ko je snad najvacsi zrut casu, aky je mozny z PC hier mat. Ja som hral iba na Fun-ku a venoval som tomu strasne vela casu, nehovoriac o tom ked som skusal blizzlike.
Zo strategii, SP, ma najviac bavilo a dokazal som pri tom dost dlho vydrzat C&C Generals, pripadne Age of Mythology (aj datadisk Titans).
Zo strategii, SP, ma najviac bavilo a dokazal som pri tom dost dlho vydrzat C&C Generals, pripadne Age of Mythology (aj datadisk Titans).
Mne dost casu zabrala seria Gothic
stratégia na dlhú dobu...trebárs Sins of a solar empire...jedna hra tam trvá aj dlhé hodiny, s expanziou Entrenchment, kde sú aj mínové polia a vesmírne stanice to trvá ešte dlhšie tuším...ale ono to zas na druhej strane nemá žiadnu kampaň (čo mne nikdy ale nevadilo). alebo Supreme Commander?
no môžeš vyskúšať final fantasy VII alebo VIII tie višli na pc to je tiež pekný zabijak času 
-
Royalflush
Guru wannabe
helicos: Hlavne ked chces top equip, spelly a najvyssi lvl. 
A od mmorpg sa drz dalej - tazko sa od toho odtrhava (mne sa nastastie uspesne podarilo) a niekedy vznikne aj zavislost.
Ale ak to vies hrat s mierou, tak potom pohoda.
Inac tiez odporucam Final Fantasy alebo hoci ake ine rpg (diablo, hellgate london), nejake sporty, GTA na prechadzat na 100%, etc.
A od mmorpg sa drz dalej - tazko sa od toho odtrhava (mne sa nastastie uspesne podarilo) a niekedy vznikne aj zavislost.
Ale ak to vies hrat s mierou, tak potom pohoda.
Inac tiez odporucam Final Fantasy alebo hoci ake ine rpg (diablo, hellgate london), nejake sporty, GTA na prechadzat na 100%, etc.
Might & Magic 6, 7, 8, 9 - ak ti nevadi slaba grafika tychto hier a mas rad RPG tak odporucam.
Alebo Spellforce(RTS/RPG) 1, 2 - jedna kampan ti moze trvat aj 6 az 7 cisteho casu
Alebo Spellforce(RTS/RPG) 1, 2 - jedna kampan ti moze trvat aj 6 az 7 cisteho casu