I/K: vykonny notebook
-
88_speed_88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
I/K: vykonny notebook
zdravim..chcel by som sa informovat,aky notebook je dost slusny v pomere vykon/cena ci uz od ruky , alebo nove z obchodu... chcel by som uz nieco lepsie na hry s dobrou vydrzou baterky ak take nieco existuje... rozmyslam nad týmto alebo nad týmto ale do znacky "acer" sa mi velmi nechce ist... skuste nieco poradit ked mate s nejakym skusenosti,alebo poradit nejaky iny...vopred dakujem...
-
johny541
King
Re: I/K: vykonny notebook
Ako to čítam, tak si myslím, že si si pomýlil topic. Napíš to do poradne pri kúpe. Alebo chceš presne také modely ako si tu postol kúpiť? Lebo táto téma nie je na to aby ti niekto dával rady.
-
88_speed_88
Light Expert
v nazve je jasne napisane ze informacne kupim , cize kupim presne tieto modely , len este pred kupou by som chcel od "majitela" notebooku vediet (alebo od niekoho ineho kto ma s tymito bookmi skusenosti) ze ktory sa oplati viac...alebo nejaky iny book ktory je podobny tomuto...
-
johny541
King
Jasne, v názve máš K ale potom sa nezmienuješ o tom, že by si chcel niečo takéto kúpiť, pýtaš sa len na radu. Preto sa mi zdalo, že si zaradil zle svoj príspevok.
//v pohode, nechcel som ti kaziť tému alebo niečo, len sa mi to asi po prvom prečítaní nezdalo
//v pohode, nechcel som ti kaziť tému alebo niečo, len sa mi to asi po prvom prečítaní nezdalo
-
88_speed_88
Light Expert
samozrejme ze chcem najprv radu od majitela tohoto notebooku,lepsie povedane pred jeho kupou by som ziadal info co a ako ten book znesie,ale tak ako som napisal , rozhodujem sa medzi tymito dvoma , popripade nejakom inom.... to mas tak , ako ked by si chcel kupit grafiku a ked ti ju niekto ponukne , tak sa ho opytas ci je lepsia ako "taka a taka" atd... tak ja som to dal hned do prveho postu aby som sa nemusel potom vypytovat...
mam macbook unibody na predaj
-
88_speed_88
Light Expert
zabudol som dodat , ze display by mal byt 15,4" , 15,6" max. 16" ...ziadne minibooky-netbooky a pod...ani apple , alebo nejake velmi predrazene...sorry
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2010, 11:18)
up
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2010, 11:18)
up