Cs ludia .... Dneska sme pozerali v skole Avatara na projektore... Dopozerali sme film a vypali sme potom comp...Potom sme comp zapali a nesla obrazovka od PC (pise ziadny signal).... PC obrazovka a projektor su sucasne prepojene.. zapali sme projektor potom a ten siel v pohode .... idem skusit spustit soft od grafickej a nenacita to... (cez pracovnu plochu) ... Monitor len svieti ze je zapojeny v zdroje ... Volali sme PC technika co mame na skole a povedal ze to obcas blbne... (60 dedko) takze me otazocka co mam spravit ? kabel skusit vymenit? ... all kable som poriadne dal do konektorov ....
PS:Pocas filmu som videl ako na Monitore vznikaju rozne odtiene ... na projektore nic nebolo ten siel v pohode ... (asi grafikou to nebude lebo by ani projektor nesiel... )
Daco s monitorom
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Daco s monitorom
A ak zapojíš PC priamo na monitor?
Skusim vyskusat ... (zajtra rano v skole) a inac tam dajak ten ovladac je doje*** od ATI ... je sanca ze sa to doje*** a kvoli tomu ide iba 1 out ?
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 15:53)
UP:Takze som ho vratil cca o 1 tyden dozadu a problem vkuse je... soft od Ati nejde .... co mam robit maj got xD
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 15:53)
UP:Takze som ho vratil cca o 1 tyden dozadu a problem vkuse je... soft od Ati nejde .... co mam robit maj got xD
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Skus ho len preinstalovat.
-
vladenko007
VIP
Asi mas vystup na projektor nastaveny ako primarny.
Odpoj kabel z grafickej karty k projektoru. K monitoru nechaj pripojeny. Mal by sa nastartovat monitor.
Odpoj kabel z grafickej karty k projektoru. K monitoru nechaj pripojeny. Mal by sa nastartovat monitor.
Juj to bude problem lebo PC je v ucebni Chemie xD pokusim sa ... netusim aku graficku tam maju (ati) ...musim zistit