Distributor Cenega Czech, který u nás zastupuje Take 2, před okamžikem rozeslal novinářům svůj plán na první polovinu tohoto roku. Odhalil v něm dosud nezveřejněné skutečnosti, jak je mají Take 2 interně naplánované, ale ještě je nikde oficiálně neoznámily.
Hra Mafia II podle něj v ČR vyjde 31. května 2010 pro PC a 3. června pro X360 a PS3. Potvrdil se tak náš dřívější odhad.
"Informace berte samozřejmě s rezervou, protože může dojít k neočekávaným změnám," nemohl Karel Drda, PR manager Cenegy Czech vynechat tradiční varování. Přesto si troufáme tipovat, že tento přelom května a června asi sedí docela přesně, neb koresponduje se všemi souvislostmi, co na toto téma víme.
Další novinkou, která vyplynula z tohoto release-listu, je fakt, že konzolové verze Mafie II nakonec nebudou lokalizovány. Vloni Cenega říkala, že se ještě v dané věci rozhoduje. Nyní to vypadá, že se tak už stalo, ostatně nejde s tím otálet věčně.
Zatímco u řady jiných her se v tabulce uvádí "TBC" (To be confirmed - bude upřesněno), u PS3 a X360 verze Mafie II tam je napsáno "Localization: None". S kompletním českým dabingem a přeloženými texty tedy bude pouze PC verze Mafie II, což dnešní release-list znovu potvrdil.
Mafia 2
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Tak po týchto informáciách by ostávalo už len 122 dní, čo by znamenalo, že toho už maju dosť nadabované. Dúfam že je to už posledný
dátum,
alebo z toho ešte nakoniec spravia datadisk k jednotke 
dátum,
-
DeJF
Addict
Podla mna to je silná hlúposť ba až pi*ovina že čeština bude len v PC verzii .. Fakt sklamanie 
-
hojko
Site Admin
Neviem co sa tu tolko rozculujete nad ceskym dabingom. Hra ma do seba nieco uplne ine a to je hratelnost, ktory je zalozeny dobrym pribehom a aj grafikou, aspon to platilo v pripade jednotky. Ako to bude v druhom pokracovani, tak to neviem, nedokazem to posudit podla toho co je na internete, kym nebude cela hra hotova. Ale jedno viem isto, ci tam bude cestina alebo to bude komplet v anglictine, tak na hratelnosti a pocitu z hry mi dojem nepokazi a uz len kvoli tym, ktori si nevedia prelozit par slovicok do svojho rodneho jazyka by som bol rad, aby hra bola len komplet v anglictine, pripadne lokalizovana do nemciny ci francuzstiny.
hojko: lenze niekto si ju radsej vychutna s ceskym dabingom akoby mal pocuvat anglicky a rozmyslat co povedal a prekladat si to
-
AXO
Professional
Ja si myslim, ze najlepsie je, ked je hra v povodnom zneni, popripade ak je vyvijana hned vo viacerych jazykoch. Lebo niekedy prekladatelia nevedia dobre prelozit niektore veci a vznikaju nezmysly, alebo mozu vzniknut aj nejake nedorozumenia a to potom len zavadza hraca. Ale ked niekto dobre nerozumie jazyku, tak to je potom horsie, ked to nevydaju v lokalizacii.
-
lekoklatik
VIP
Musis sa zial zmierit s tym ze niektore pripady, preklady z AJ do cestiny zial zneju absurdne a tak sa lada alternativa najlepsieho mozneho prekladu. Aby to aj vyzeralo...
-
r3mus
Medium Star
pri filmoch mi to je ukradnute ci to je v AJ alebo SK/CZ (rozumiem)... ale musim uznat ze mafia v CZ dostala pre mna uplne iny rozmer v cestine. ked som pocul ten jazyk prislo mi to take prirodzenejsie, realistickejsie ak viete co myslim
a ked budem hrat MAFIU 2 tak urcite cesky... hrat taketo hry s dabingom to je iny luxus
-
DeJF
Addict
Hej hej presne tak..Lenže čo snami čo majú konzolu? Krok vedla od nich ..r3mus napísal:pri filmoch mi to je ukradnute ci to je v AJ alebo SK/CZ (rozumiem)... ale musim uznat ze mafia v CZ dostala pre mna uplne iny rozmer v cestine. ked som pocul ten jazyk prislo mi to take prirodzenejsie, realistickejsie ak viete co myslima ked budem hrat MAFIU 2 tak urcite cesky... hrat taketo hry s dabingom to je iny luxus
-
r3mus
Medium Star
s tymi konzolami to bolo vzdy kriticke
vyrastal som na PS1ke ptm som presiel na PS2 a za cely ten cas som hral cesky iba FIFU... celkovo ich podpora pre europsky trh znamena jazykove mutacie - nemcina, francuzstina, spanielcina... a nemyslim ze je to len na vydavatelovi, je to aj o tom ako sa k danej veci postavi sony europe, distrubutor atd...
-
hojko
Site Admin
AXO: Povodne znenie = anglicke znenie 
r3mus: Keby si nevedel, ze je to ceska hra, tak sa ani nenadrapujes po cestine. A plnohodnotne by postacili len ceske titulky do hry.
r3mus: Keby si nevedel, ze je to ceska hra, tak sa ani nenadrapujes po cestine. A plnohodnotne by postacili len ceske titulky do hry.
Už je tomu 8 rokov, čo je Mafia vo vývoji
a stále nič a ešte k tomu termín vydania odložili na Máj 2010.. výjde to ešte tento rok? Alebo zase len na budúci ako je to z každým predpokladaným termínom vydania.... 
že vraj spolupracujú na vývoje aj zahraniční vývojári.. nie len češi
2kczech (v minulosti Illusion Softworks) & 2kgames
že vraj spolupracujú na vývoje aj zahraniční vývojári.. nie len češi
2kczech (v minulosti Illusion Softworks) & 2kgames
Hej ludia bude tam aj CZ dabing? To by bolo fajn keby ano.
-
DeJF
Addict
Áno budeSapo napísal:Hej ludia bdue tam aj CZ dabing? To by bolo fajn keby ano.
jasne, že to bude aj s CZ Dub, však to je od českých tvorcovSapo napísal:Hej ludia bdue tam aj CZ dabing? To by bolo fajn keby ano.
ale dúfam, že či ten dabing bude kvalitný ako bol aj v jednotke
Ze je to ceska hra, tak to neznamena, ze bude aj dabing. Prava ma vydavatel a ten si urcuje podmienky. Staci sa pozriet na Flashpoint 2 a veci okolo vydania ceskej verzie.
ako je to s tym cz dabingom? niekde som cital, ze cesky dabing sa im robit neoplati, ze na nom prerobia...tak preco ho tam nakoniec davaju? najaka podmienka od vyvojarov alebo cim to je?
mimochodom Operation Flashpoint 2: Dragon Rising nie je od českých tvorcov Bohemia Interactive prvých sérií FlashPoint...heker napísal:Ze je to ceska hra, tak to neznamena, ze bude aj dabing. Prava ma vydavatel a ten si urcuje podmienky. Staci sa pozriet na Flashpoint 2 a veci okolo vydania ceskej verzie.
FlashPoint 2 má nastarosť Codemasters
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 16:39)
to je kravina... Dabing bude na platformovu verziu PC! A ako na konzoly to netuším, ja skôr preferujem PC-čkapat137 napísal:ako je to s tym cz dabingom? niekde som cital, ze cesky dabing sa im robit neoplati, ze na nom prerobia...tak preco ho tam nakoniec davaju? najaka podmienka od vyvojarov alebo cim to je?
Cital si ze sa im to neoplati robit na konzily kedze konzolovi CZ trh je velice malypat137 napísal:ako je to s tym cz dabingom? niekde som cital, ze cesky dabing sa im robit neoplati, ze na nom prerobia...tak preco ho tam nakoniec davaju? najaka podmienka od vyvojarov alebo cim to je?
Bratia češí tvoria takú hru, že nám z toho asi vyrazí dych...
spracovanie, perfektný príbeh (scenár, ktorý bol podľa informácií vytváraný extrémne dlho, prepisovaný a niekoľkokrát zmenený...) atď...
sa teším!!!
dúfam, že zamenili rozhranie DX10 na 11 a tá hra bude fičať na najnovšom, ktoré je dostupné vo Windows 7, asi som sa tak nikdy netešil ako na ďalšie pokračovanie Mafie
, som zvedavý, čo sa z toho vykuje a čo z toho vlastne bude... keď MAFIA II, tak nech aj kvalita hry stojí zato.. 
spracovanie, perfektný príbeh (scenár, ktorý bol podľa informácií vytváraný extrémne dlho, prepisovaný a niekoľkokrát zmenený...) atď...
dúfam, že zamenili rozhranie DX10 na 11 a tá hra bude fičať na najnovšom, ktoré je dostupné vo Windows 7, asi som sa tak nikdy netešil ako na ďalšie pokračovanie Mafie