Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
webmasterr vďaka, klúč už mám, no mohol by mi dakto cez ss hodiť link na stiahnutie bety? 
ah ked chcem byt prikrceny tak musim v kuse drzat Ctrl, az ma ruka boli. Grafika je v pohode az na niektory low res textury http://img27.imageshack.us/img27/4152/b ... 211533.png
-
webmasterr
Medium Professional
prejdi si komentare na sector.sk tam su odkazi na hotfile, rapid aj torrentGuczmann napísal:webmasterr vďaka, klúč už mám, no mohol by mi dakto cez ss hodiť link na stiahnutie bety?
no neviem - je to fakt nahovno s tou optimalizaciou - ako to uz P3PoXvyssie pisal - cudujem sa s takym kompom a seka ti to...
ja mam c2d e6750 2,7GHz 8800GT 512MB 2GB ram - xp s3p a na 1280x1024 mam okolo 30 fps a pri narocnych situaciach aj prudko klesa. dal som to na 1024 - dostal som o 1 fps viac - akoze fakt nice.... dal som vsetko dole na low - vyskocilo to na 35 fps - cele to laguje, neda sa to este poriadne hrat co sa da pochopit - inac hra je zabavna dobre hratelna hlavne so sniperom. predobjednavku nelutujem - ale ked si do marca nezozeniem lepsie zelezo tak asi to bude zbytocne pre mna
// P3PoX: aky mas windows ?
/// piste aj ostatni s akym pc hrate a a fps plus nastavenia
ja mam c2d e6750 2,7GHz 8800GT 512MB 2GB ram - xp s3p a na 1280x1024 mam okolo 30 fps a pri narocnych situaciach aj prudko klesa. dal som to na 1024 - dostal som o 1 fps viac - akoze fakt nice.... dal som vsetko dole na low - vyskocilo to na 35 fps - cele to laguje, neda sa to este poriadne hrat co sa da pochopit - inac hra je zabavna dobre hratelna hlavne so sniperom. predobjednavku nelutujem - ale ked si do marca nezozeniem lepsie zelezo tak asi to bude zbytocne pre mna
// P3PoX: aky mas windows ?
/// piste aj ostatni s akym pc hrate a a fps plus nastavenia
mam w7 64bit. Teraz sa mi ani neda pripojit, asi to je pretazene
Nema niekto problemy s ciernymi akoby artefaktmi okolo textur v dialke? Ked si to zoomnem ces sniperku, tak to zmizne.
-
webmasterr
Medium Professional
co som presiel komentare na sectore tak:
C2D E4500 @ 2.7Ghz, ATI HD 4850, 2GB 800Mhz , WinXP, 1680x1050 na strednych slo 22-30FPS
C2D E8200, 4GB RAM, 9600GT 512MB nastavenia: 1280x800 - medium. - priemerne FPS 30-40
vacsina sa stazuje na zlu optimalizaciu, a ze teraz sa je skoro nemozne pripojit do hry
C2D E4500 @ 2.7Ghz, ATI HD 4850, 2GB 800Mhz , WinXP, 1680x1050 na strednych slo 22-30FPS
C2D E8200, 4GB RAM, 9600GT 512MB nastavenia: 1280x800 - medium. - priemerne FPS 30-40
vacsina sa stazuje na zlu optimalizaciu, a ze teraz sa je skoro nemozne pripojit do hry
Pani, toto je beta verzia pre vyladenie chyb a mozno i optimalizaciu. Chyb bude v hre neurekom a tak beta pomoze dostat finalnu hru do lepsej podoby. Da sa ocakavat, ze coskoro budu aj nove ovladace ku grafickej karte, ktore budu riesit problemy s texturami. Beta je od toho, aby to riadne vyladili. Vacsina z vas to chce len hrat, ale ti s lepsou anglictinou budu reportovat chyby vyrobcom.
Ak vam blbnu textury v dialke, tak "riesenie" je vypnut AA.
mozno ze to je viac optimalizovane na nvidiu 
-
webmasterr
Medium Professional
nj ved nikto tu nehovori otom ze to nieje beta, ale proste aktualne je na tom tato verzia hry vraj po stranke optimalizacie dost mizerne, a co pisu ludia tak herne serveri su natom este ovela horsie...heker napísal:Pani, toto je beta verzia pre vyladenie chyb a mozno i optimalizaciu. Chyb bude v hre neurekom a tak beta pomoze dostat finalnu hru do lepsej podoby. Da sa ocakavat, ze coskoro budu aj nove ovladace ku grafickej karte, ktore budu riesit problemy s texturami. Beta je od toho, aby to riadne vyladili. Vacsina z vas to chce len hrat, ale ti s lepsou anglictinou budu reportovat chyby vyrobcom.
//hh tak nie..uz asi dosli
bugy opravia, ale pochybujem zeby nieco vyraznejsie s optimalizaciou spravili.. btw v menu dole bezia take jak titulky a pisu tam ze non stop pracuju na odstraneni lagov
snad sa im to podari 
-
webmasterr
Medium Professional
no tak prave som si trochu zahral, asi na 5ty pokus ma pripojilo, lagy su riadne..niekedy ma to vrati s5 aj o 10m, moj pc C2D 8200, 4GB RAM, Ati 4850, najnovsie drivery 10.1, Win7 x64 to na high urcite netaha dostatocne, na medium sa ako tak da...ale na multiplayer stale nic moc, presne fps som nemeral, grafika je pekna, rozdiel medzi medium/high nieje na prvy pohlad taky velky, ale podla mna je dost presvetlena a preblurovana, a velmi sa mi nepaci efekt pri sniprovani ked rozmaze okololie nahladu, ale inak celkovo mam z hry dobry pocit, ked sa zoptimalizuju lagy, a aj graficke naroky comu velmi neverim...tak to bude super 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dotiahnut graficke naroky na nizsie poziadavky a prakticky optimalizacia celej hry uz asi vyrazna nebude, ked o mesiac a tyzden ma byt plna hra. Urcite sa co to doladi, ale o moc lepsie to nebude. Inak to nebude prva hra od EA, ktora mala odflaknuty engine a optimalizaciu.
Co je to AA ???P3PoX napísal:Ak vam blbnu textury v dialke, tak "riesenie" je vypnut AA.
-
hojko
Site Admin
koumakk: Anti-aliasing, hladaj to pod nastavenim grafiky.
Mohol by si mi podrobnejšie napísať, kde to najdem ?... díkhojko napísal:koumakk: Anti-aliasing, hladaj to pod nastavenim grafiky.
-
hojko
Site Admin
V nastaveni grafiky v hre. Netusim kde, nemam tuto hru.
-
2janci2
Medium Professional
sakra,ten fileplay mi nechce dat key...regol som sa tam,dal som request key,ale pise ze nie som Subscriber,za co sa plati 
Od MP hry som cakal ze ten engine bude ovela sviznejsi. 30-40fps na MP hru je velmi malo. Ja citim aj pri 40fps ze to nieje ono, tazko sa mieri je to akesi spomalene... Pamätam si ako kazdy nadaval v MW2 ze sa neda vyklanat, v bd2 sa neda ani lahnut! Toto je pre mna jedno velmi velke minus, snad nebudem lutovat tu predobjednavku..
koumakk: AA najdes v nastvaeniach hry, settings-settings-advanced.
koumakk: AA najdes v nastvaeniach hry, settings-settings-advanced.
anti aliasing tam nejde vipnut.... ja mam taky problem, že mam take čierne kvádre cez obrazovku a nevidim skoro nic