Sponzoring

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Sponzoring

Príspevok od používateľa Frikso »

Keby na to vypísal betandwin kurzy, tak by som si vsadil, že ma bloknutú karmu a za príspevok ju chce odblokovať.

//No jo. Padol by mi ticket :)
Mordecai
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Mordecai »

...
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Mordecai : Vobec nechapem naco si to tu vytahoval ze ho chces o nieco poziadat. Mas to rovno riesit cez SS. Ked napises takuto blbost musis hold cakat ze ludia zacnu byt zvedavi a ty vyzeras tak ako vyzeras ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

držte sa témy, ktorou je sponzoring. Keď nechce napísať tak nenapíše a zbytočne to rozoberáte
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

kolke uz je cca vyzbieranych?
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

niekde hojko pisal, ze cca 400€, ale neda sa to urcit presne, nakolko prevody z inych bank trvaju aj dni. Aj to pisal :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mulatt: Nemam to presne zratane, ale bude to nieco medzi 550-600 eur.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Viem ze sa opat opytam somarinu ale do kedy je zbierka ? Mozno by som aj na buduci mesiac prispel :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pisalo sa ze tyzden- nanajvys 2.
Snad do buduceho piatku este bude, kedze sa mi neda skor ako v pondelok : /
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Imo by mala byť zbierka do vtedy, kým sa nevyzbiera dosť na zostavu, ktorá sa plánuje zakúpiť. Ale tak odhadom ten týždeň/dva.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

S karmou to spravime jednoducho, do 20E nedostane nikto nic, a prispevky nad 20E v lubovolnej vyske dostanu 300karmy.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

To zas bude kupovanie karmy... :) Boze, nechapem, preco kazdy chce mat z toho co prispeje nejake vyhody? Ved prispevok je dobrovolny, nikto nikoho nenuti... To aj keby ste prispeli na prevenciu AIDS v Afrike tak by ste ako odmenu chceli nejaku africanku v bikinach aby vam prisla zatancovat na party? Sorry, za prirovnanie, no nedalo mi... Je to chore prispiet a potom nieco od toho ocakavat :smt006
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

t0m4s3 napísal:S karmou to spravime jednoducho, do 20E nedostane nikto nic, a prispevky nad 20E v lubovolnej vyske dostanu 300karmy.
Ale to zas nebude spravodlivé voči ostatným. Ak nejaký študent prispeje povedzme 10€ kvôli tomu, že chce pomôcť fóru - nie kvôli karme, dostane holý kkt a ten, čo prispieva nasilu len kvôli karme, tak ju dostane? Podľa mňa by sa žiadna karma rozdávať nemala, prípadne ak áno, tak 1€=2k a pre všetkých. Takto by to bolo najspravodlivejšie.
lekoklatik
VIP
VIP

DjBass napísal: Ale to zas nebude spravodlivé voči ostatným. Ak nejaký študent prispeje povedzme 10€ kvôli tomu, že chce pomôcť fóru - nie kvôli karme, dostane holý kkt a ten, čo prispieva nasilu len kvôli karme, tak ju dostane? Podľa mňa by sa žiadna karma rozdávať nemala, prípadne ak áno, tak 1€=2k a pre všetkých. Takto by to bolo najspravodlivejšie.
Stupidnejsie odvovodnenie som necital.

//odvovodnenie stupidity tohto komentu vidim v tomto:
Ak nejaký študent prispeje povedzme 10€ kvôli tomu, že chce pomôcť fóru - nie kvôli karme - ano? Prispievanie na forum je dobrovolne. Pre kazdeho jedneho. Nikto nikoho nicim nenuti
a ten, čo prispieva nasilu len kvôli karme, tak ju dostane? - koho zaujima takato kktina? Mna nie. Je mi jedno ci dostane lizatko alebo pusu na celo, ci karmu. Forum tym ziskalo 20 evry. To ci uzivatel prihodi 20evry len za to ze dostane karmu je na nom. Ty si tych 20evry nemal, tak si mozes akurat tak suskat na tych ktory take prachy nielenze mali, ale dokonca ich aj dali a kupilli si tak uplne bezvyznamnu virtualnu karmu...

Takze polopate a pomaly. Je to dobrovolne. To ze za prispevok 20 a vyssie evry dostane uzivatel karmu je lakadlo, nie prikaz.
Preto je to toalne stupidne. Polopatistickejsie to uz snad vysvetlit neviem.

DjBass - zavidis mi rank? tak prispej, tiez dostanes . ) /ked to uz takto vnimas.../
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Neviem, čo je na tom stupídne, keďže pri takomto systéme by karma úplne stratila význam. No ale na druhej strane by sa asi aj viac vyzbieralo...
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

lekoklatik napísal:Stupidnejsie odvovodnenie som necital.
Áno, ja som hlúpy, lebo nemám rank. Ty ho máš, tak musíš byť najmúdrejší... Rovno sa tu môže spraviť veľký banner "Kúpte si karmu, len 20€"...

lekoklatik: Ja túžim len po tvojom ranku. :? Btw, ja som prispel... Narážal som len na to, že karma je na niečo iné ako to, čo sa s ňou chystá urobiť. Ja som len povedal svoj názor (to hádam môžem) ako každý iný. :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak aby karma nestratila vyznam, tak netreba nic pridavat za peniaze. A je po probleme.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Omg veď karma by mala byť za názory,presvedčenia, vystupovanie na fóre a pomáhanie ostatným a nie za to, že pošlú peniaze aby prispeli na chod fóra. To by si potom Hojko mal udeliť 5000 K+ lebo to tu založil a stará sa o ten chod a podobne aj moderátori a iný useri. Jasné, že prispením sa tiež pomôže ale keď sa toto zavedie, určite sa nájdu "darcovia", ktorí darujú len pe tú K+ :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Podľa môjho skromného názoru by nemal dostať nikto nič, maximálne iný rank a to je tak všetko. Nik predsa nemá prispievať kvôli tomu, aby za to niečo dostal, ale preto, aby sa uľahčili patálie vedenia s presunom fóra a aby pre všetkých fungovalo bez problémov aj ďalej. Ak niekto prispieť nechce, alebo na to nemá, tak je to pochopiteľné a ten, kto neprispeje, alebo prispeje menej ako niekto iný, nemá byť nijako diskriminovaný, alebo odlišovaný. Žiadne bonusové karmy, ani iné hlúposti...kto chce, prispeje - kto nie, zostane pasívnym...načo sa tu dohadujete??
lekoklatik
VIP
VIP

ja osobne pokus o ponukanie "odmien" za prispevok na fore vidim tak, ze vedenie fora nie je celkom nadsene ze muselo pristupit k takemuto kroku a tak uzivatelom chce dat najavo ze si tie peniaze skutocne vazia. Jednak sa nam podakovali uz len tym, ze kazdemu /bez vyhrady kolko kto prihodil, ci uz 1evry a ci 100evry/ udelia rank darca /ak bude mat zaujem/.
A toze 20evry a viac, tak to je teda podla mna pekna ciastka, tak ju chcu "odmenit" niecim skutocne vynimocnym. Pretoze nie kazdy tolko prispeje.
Proste chcu vyjadrit vdacnost a ked vidia kam ten pokus o vdacnost smeruje, nemusi to byt 2x prijemne...
Takto nejak by som to vnimal ja...

mimochodom ako mozme vidiet mrte ludi tu karmu berie uplne vazne /akoby na tom zavisela ic existencia nicku na fore/ tak ta informacia 300karmy za 20 evry monzno niekoho "nakopla" k poskytnutiu tych penazi...
Zamknuté