nejde mi prehrat video
nejde mi prehrat video
kde moze byt problem..som skusal asi 5 prehravacou vidii...aj codeky instalovat....prva cast tohto serialu mi pohode ide a dalsie nie...
- Prílohy
-
- Bez názvu.JPG (8.58 KiB) 569 zobrazení
Re: nejde mi prehrat video
hm zaujímavé, že by bol ten serial zle skonvertovaný ??
je to dost mozne lebo ta prva cas ide a dalsich 6 uz nie...a neviem ci to mam vobec dalej stahovat..
skúšal si to prekonvertovať? či ide
neskusal...a ako to myslis ze na aky format to mam konvertovat
kire55: Stiahni si Media Info. V odkaze je portable verzia, takže ju len rozbaľ a spusti. Do otvoreného okna media info potiahni to video, čo sa ti dá prehrať. Potom v okne Media info choď do: Súbor - Exportovať - Text - zaškrtni "viac detailov" - vyber cestu kde sa má vyexportovaný txt súbor uložiť - pomenuj ho video_ok a ulož ho. Ten istý postup urob s videom čo sa ti nedá prehrať, pomenuj ho však video_bad. Tieto dva txt súbory potom zbaľ a postni ich sem v prílohe.
skúús to trebárs hodiť do mp4 alebo wmv ale myslíím že ti to nepôjde nakoľko už toto pôvodné avičko má problémy...ono skús napísať aj na tom fóre či to ostatným čo to stiahli ide alebo nie.
tu to mas...Goten napísal:kire55: Stiahni si Media Info. V odkaze je portable verzia, takže ju len rozbaľ a spusti. Do otvoreného okna media info potiahni to video, čo sa ti dá prehrať. Potom v okne Media info choď do: Súbor - Exportovať - Text - zaškrtni "viac detailov" - vyber cestu kde sa má vyexportovaný txt súbor uložiť - pomenuj ho video_ok a ulož ho. Ten istý postup urob s videom čo sa ti nedá prehrať, pomenuj ho však video_bad. Tieto dva txt súbory potom zbaľ a postni ich sem v prílohe.
- Prílohy
-
- pack.zip
- (1.13 KiB) 9 stiahnutí
Tak to video, čo ti nejde nemá žiadne informácie o kodeku, bitrate atď. Je zle skomprimované. To znamená, že ho nijak neprehráš.
aj mi to bolo uz jasne z toho textaku...dik moc...
Skús či sa ti nedá opraviť týmto programom na opravu divx a xvid
Kód: Vybrať všetko
http://www.divx-digest.com/software/divfix.htmlRe: nejde mi prehrat video
nic mi to nespraviloramaya napísal:Skús či sa ti nedá opraviť týmto programom na opravu divx a xvidKód: Vybrať všetko
http://www.divx-digest.com/software/divfix.html