AXE ANGELS 2010
Re: AXE ANGELS 2010
keby som mohla rozhodovat, bola by som to ja
ale ked uz si musim vybrat, tak mojou favoritkou je Natalia.Pozrela som si stranku AXE a videla som tu dj-ku.ona sa tam ako dostala?
Ved je to jednoznacne, najkrajsia, mudra a pritom pritazliva.je to ona co potrebuje AXE ved je to niekde aj o sexualite nie? hlasujte, potrebuju to ako som videla...
Ale ta červenka ako mohla dostat 393 hlasov?? ááá
Nemaju ludia vkus do pi**?
Nemaju ludia vkus do pi**?
ako vidis, zda sa ze nie.nebudem baby ohovasrat, nepoznam ich, ale nech ma niekto sebakritiku nie? ked sa da zajdem uplne vazne na casting aby som si ich pozrela.Kedy a kde bude nevies?
Ano, ved práve to, sebakritika. Kazdy musi mat! nie?
Ale podla mna velky rozdiel je, ked niekoho vidis iba na fotke, a v skutocnosti je mozno na nic.
A sú aj takí, ktroí vobec nie sú fotogenne, ale majú také vyzarovanie, ze sú krajsie, nez hocijaké modelky!
Ale podla mna velky rozdiel je, ked niekoho vidis iba na fotke, a v skutocnosti je mozno na nic.
A sú aj takí, ktroí vobec nie sú fotogenne, ale majú také vyzarovanie, ze sú krajsie, nez hocijaké modelky!
Jednoznačne Natalia. Da sa hlasovať len 1x alebo ako to je?
-
Murder_Inc
Star
Ja som zvažoval medzi dvomi adeptkami (Máriou a Natáliou) a nakoniec sa mi viac páčila Mária 
-
webmasterr
Medium Professional
nj podla fotky a hlavne jednej dvoch je tazke niekoho zhodnotit (co sa vzhladu, sympatie tyka), ale je tam kratke video ktore uz napovie viac, aj z tych otazok na ktore musia hned odpovedat, dal som hlas natalii, ale osobne mi ani jedna nejak nepadla do oka... ale ta petra ktora ma momentalne najviac hlasov mi nieje velmi sympaticka
ono to je aj otom komu sa kolko chce resetovat router a kto ma kolko kamosov a kolko webov a for zaspamuje aby tej a tej posielali ludia hlasy
ono to je aj otom komu sa kolko chce resetovat router a kto ma kolko kamosov a kolko webov a for zaspamuje aby tej a tej posielali ludia hlasy
je malo djok ktore sa dostanu k tomuto povolaniu cez talent a nie cez kozy 
ahoj
Maria je fakt pekna, ale moja favoritka je Natalia, z nej vyzaruje ta ozajstna zenska krasa..ja hlasujem kazdy den na nu, a este aj budem zvysok 45 dni
dufam ze vyhra, s tym by mala znacka axe vela zakaznikov a fanusikov
je tu teraz aj nove video, vlastne druha cast slovenskeho castingu, co som nasla na nete : pozrite si: http://www.vii.sk/video/83a205j1iu/axe- ... sk-2-cast/
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hlasoval som za Petru...ale inak imho celkovo nic moc :p
Chlapci, vy ste nejakí nároční. Najviac sa mi páči Natália a Zuzana, hlas dostala Natália...
To kde ich našli?
Normálne som sa nemohol rozhodnúť, že ktorá je tá najkrajšia a sympatická. 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nechcem byt zly...ale ta Karolina si snad poctivo vysukala kazdy jeden hlasAdameva napísal:Videli ste uz ceské baby?
http://www.axe.cz
Jeise, a kto je prvá?!
Radsej nic.
Ano Natália, je najkrajsia!
Teraz je uz Sona prvá...
No ani neviem ci na stastie...
Pre boha.
No radsej idem na slovensú stránku.
SchYzo napísal:
nechcem byt zly...ale ta Karolina si snad poctivo vysukala kazdy jeden hlasneviem ako inak by mohla byt prva
aj prave v tomto momente sedi pri pc a klika furt na seba
So srandy hlasujem na nu.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 15:07)
Ani ja nechcem byt zly, ale videli ste blondinky ceské???! Trosku staromódne...
Moja zlatá Natália je na 6.mieste.
Hlasujte prosim!
ináč ja som dal hlas aj na Evu, ale tereza(čierne vlasy) je favorit. no a aby ste sa trosku aj posmiali na webovej stranke maju tipy ako zbalit baby :