I/P: E7600, P5N-E SLI, 2x2GB Dominator
-
GgDag
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P: E7600, P5N-E SLI, 2x2GB Dominator
Ja som uz s nim obchodoval a nebol problem
A myslim ze ta cena 80 je v pohode.
-
jjj
Guru wannabe
Dakujem za uistenie.GgDag napísal:Ja som uz s nim obchodoval a nebol problemA myslim ze ta cena 80 je v pohode.
Ono zas uz si nemozes s cenou moc vyskakovat.
Am2+ je u AMD odpisana, detto s775 u Intel-u. Teraz uz vladnu pri Intel 1366/1156 / Am3 AMD socketoch uz iba DDR3-ky
Okay tak cakam na vyjadrenie predavajuceho, pripadne jeho navrh ohladom ceny.
Snad sa dohodneme
s775 a DDR2 tu este pekne dlho pobudnu.. viem ze maju lepsich nastupcov ale stale maju co povedat.. vela ludi si nemoze dovolit prejst na i3,i5,i7 +DDR3..
a nemozes porovnavat a-daty s corsair... a nie to este s dominatormy.. nie nadarmo su drahsie..
a tvoja nakupka ma vobec nezaujima.. to je tvoja vec a do toho ma nic nieje..
ja ti ich nenutim.. pod tie ceny ktore som napisal nejdem..
pripada este mozna vymena za DDR3 2x1 alebo 2x2 na 1.6V..
a nemozes porovnavat a-daty s corsair... a nie to este s dominatormy.. nie nadarmo su drahsie..
-
GgDag
King
A tu moju DDR3 nexces ?
rozmyslam o nej... to som chcel najprv s tebou prebrat cez ss nech sa to tu zbytocne nezase.ie prispevkami.. potom by sme vysledok napisali do temy.. lebo som este neni na 100% rozhodnuty... takze riesme to v SS.. dik.. 
-
jjj
Guru wannabe
Dovolim si nesuhlasit.skorp9 napísal:s775 a DDR2 tu este pekne dlho pobudnu.. viem ze maju lepsich nastupcov ale stale maju co povedat.. vela ludi si nemoze dovolit prejst na i3,i5,i7 +DDR3..
DDR2 je uz mrtva technologia. Tak ako DDR1. 775-ka sa uz skoro vobec nepredava, ludia to nechcu...
Kto kupuje nove AMD tak automaticky kupi Am3 (Amd uz ani am2 veci nepredava ak tak len par veci..) alebo Intel i3 ci i5.
Tvoj argument ze je to drahe je doneba volajuca somarina.
Ceny dosiek pre mainstream s1156 su podobne ako pre 775.
Ked kupis najnovsie I3-ky a I5-ky mas uz graficku v procesore, do kanclu super vec...
Ty sam prechadzas na i5 a takto tu kaleraby tlacis aka je i5 draha
Tolko k tvojmu tvrdeniu o drahote novej technologie.
Zlava 20 eur oproti cene bez dph sa mi zda byt malo.
Nemas na ne zaruku, staci aby som omylom pustil viac voltikov alebo udrel blesk a 2 litre splachnem dole kanalom.
Preco nemas zaruku ?
Kde je problem.
Bral si viac veci ?
Ved staci ofotit dodaci list...
Odkial su tie ramky...
-
GgDag
King
jjj si ma pobavil s tym DDR2 ze je mrtva a tak. Este vela rokov budu ludia kupovat DDR2 a soc 775.
Vsak naco menit nieco ked je clovek spokojny? Alebo len preto aby sa mohol pochvalit co ma ako je to vypada v tvojom pripade ?
PS: neviem naco chces potom kupit DDR2

Vsak naco menit nieco ked je clovek spokojny? Alebo len preto aby sa mohol pochvalit co ma ako je to vypada v tvojom pripade ?
PS: neviem naco chces potom kupit DDR2
-
jjj
Guru wannabe
Tebe nedocvaklo ze nemenim a ostavam na s775GgDag napísal:jjj si ma pobavil s tym DDR2 ze je mrtva a tak. Este vela rokov budu ludia kupovat DDR2 a soc 775.
PS: neviem naco chces potom kupit DDR2![]()
1156 aj 1366 za 2 roky konci ...
Am3 konci za rok a pol...
O5 pridu nove dosky...
Nekonecny kolotoc.
Predpokladam ze tu druhu vetu si adresoval skorpovi
zaruku a ani dodaci list proste nemam.. jak ti to mam vysvetlit?? bolo to kupovane od znameho a ten to ma od znameho..
kupil som komponenty bez zaruky.. co je na tom?? a ani neviem z kade su a ani ma to netankuje..
to ze ramkam vykuris 2,5V a odidu ti je tvoj problem.. a pravdepodobnost blesku je aka podla teba?? ved mas v zdroji ochrany proti tomu..
neviem ci to aj ochrani proti blesku to uz by som zavadzal.. nestretol som sa este s tym..
veela ludi ma pocitace s DDR2.. a este dlho budu mat.. kupili pocitac s 1GB nanajvis 2GB ramkami a ked su zvysit na 4GB nebudu kupovat novu platformu s DDR3 predsa..
alebo maju 2jadro a chcu vetsi vykon tak len kupia 4jadro a hotovo.. nebudu prechadzat na i5..
to ze ja chcem prejst na i5 alebo na i3 je len moja vec.. mam moznost tak preco by som to nevyuzil??
ak nemas zaujem za hentaku cenu tak nepis.. zbytocne tu robis flame.. taketo veci sa riesia cez SS..
a ohladne informacii mojej osoby.. ja nic nemusim skryvat.. kto chce a ma zaujem tak si ma druhom fore najde.. nebudem tu kade tade rozpisovat svoje nicky ,ICQ ale tel. cislo.. ked sa s niekim dohodnem na obchode tak dostane aj tel. cislo, aj presny kontakt aj vsetko co bude potrebne..
ty preco nemas bydlisko v profile? na druhych forach je to podmienka.. a ked si tam zaregistrovany a prispievas do bazaru urcite tam mas vyplnene bydlisko.. tu ho preco normalne nevyplnis?? skrivas nieco??
kupil som komponenty bez zaruky.. co je na tom?? a ani neviem z kade su a ani ma to netankuje..
to ze ramkam vykuris 2,5V a odidu ti je tvoj problem.. a pravdepodobnost blesku je aka podla teba?? ved mas v zdroji ochrany proti tomu..
neviem ci to aj ochrani proti blesku to uz by som zavadzal.. nestretol som sa este s tym..
veela ludi ma pocitace s DDR2.. a este dlho budu mat.. kupili pocitac s 1GB nanajvis 2GB ramkami a ked su zvysit na 4GB nebudu kupovat novu platformu s DDR3 predsa..
alebo maju 2jadro a chcu vetsi vykon tak len kupia 4jadro a hotovo.. nebudu prechadzat na i5..
to ze ja chcem prejst na i5 alebo na i3 je len moja vec.. mam moznost tak preco by som to nevyuzil??
ak nemas zaujem za hentaku cenu tak nepis.. zbytocne tu robis flame.. taketo veci sa riesia cez SS..
a ohladne informacii mojej osoby.. ja nic nemusim skryvat.. kto chce a ma zaujem tak si ma druhom fore najde.. nebudem tu kade tade rozpisovat svoje nicky ,ICQ ale tel. cislo.. ked sa s niekim dohodnem na obchode tak dostane aj tel. cislo, aj presny kontakt aj vsetko co bude potrebne..
ty preco nemas bydlisko v profile? na druhych forach je to podmienka.. a ked si tam zaregistrovany a prispievas do bazaru urcite tam mas vyplnene bydlisko.. tu ho preco normalne nevyplnis?? skrivas nieco??
-
jjj
Guru wannabe
Uz niekolko krat som ta ziadal ako tvoj zakaznik teda kupujuci teba ako predavauceho o kontakty na teba aby si mi ich poslal cez ss a doteraz nic...skorp9 napísal:zaruku a ani dodaci list proste nemam.. jak ti to mam vysvetlit?? bolo to kupovane od znameho a ten to ma od znameho..
Kazes vodu a vino pijes... OMG
V mojom threade kde nieco kupujem som uviedol ZA a okolie..
V profile to mat predsa nemusim. Staci ked to uvediem v inzerate
ty si to asi nepochopil.. ziadne kontakty nedostanes (ani nikto iny) pokial z tvojej strany nepride relna ponuka.. ty tu splietas o 70e a som jasne napisal ze pod 80e nejdem.. cize si pre mna este zakaznik neni..jjj napísal: Uz niekolko krat som ta ziadal ako tvoj zakaznik teda kupujuci teba ako predavauceho o kontakty na teba aby si mi ich poslal cez ss a doteraz nic...
Kazes vodu a vino pijes... OMG![]()
V mojom threade kde nieco kupujem som uviedol ZA a okolie..
V profile to mat predsa nemusim. Staci ked to uvediem v inzerate
a na cene sa da dohodnut vtedy ak by mal nejaky zaujemca zaujem o viac veci..
najskor ich asi vymenim za DDR3 od GgDag-a.. ak nepride ina ponuka
-
jjj
Guru wannabe
Inak povedane prebrat to napr. cez ICQ, skype... tu cenu niesi ochotny.
Takze stracam zaujem.
S clovekom takym ako TY som sa uz dlho "nestretol".
Hadam sa najde niekto kto ti tych 80€ za ramky bez zaruky s nejasnym povodom da
Takze stracam zaujem.
S clovekom takym ako TY som sa uz dlho "nestretol".
Hadam sa najde niekto kto ti tych 80€ za ramky bez zaruky s nejasnym povodom da
myslim si ze tych 80 eury je celkom ok cena nato ze nove stoja 120 eur s dph (kedze som smrtelnik nemam moznost nakupovat bez dph co ty ano) , usetrim 40 eur a mam ramky kde je skoro nulova pravdepodobnost ze odidu 
tak tak..Filipito napísal:myslim si ze tych 80 eury je celkom ok cena nato ze nove stoja 120 eur s dph (kedze som smrtelnik nemam moznost nakupovat bez dph co ty ano) , usetrim 40 eur a mam ramky kde je skoro nulova pravdepodobnost ze odidu
corzare cl7 idu uplinkovi.. zajtra posielam 1tr.
ostatne veci aktualne..
mozno bude napredaj aj scythe mugen 2.. ale len mozno.. uvidim ake budu nan ponuky..
o mugena by som mal zaujem skus nahodit neaku sumu , popripade popis v akom je stave, ci fungoval pasivne/aktivne , ci su tam spony aj na am2 
bol aktivne ale otacky mal do 200... cize jak pasivne.. e7600 na 3,6GHz uchladil na 40st v burne..
cenu navrhuje kupujuci.. a podla toho sa rozhodnem.. kebyze sa mi podary nejak spravit sponu na s1156 tak si ho nechavam.. ale scythe nejak nevie spravit sponu.. nejak im to trva.. ale mozno uz je ale nevim o tom..
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 18:21)
pamete poslane uplinkovi 1tr s poistenim ako som slubil..
peniaze kupujuci poslal ale este su neni na ucte.. ked budu napisem..
zaroven ziadam uplinka aby ramky preskusal a aby sa vyjadril ci je vsetko v poriadku..
na ostatne komponenty zatial rusim predaj na dobu neurcitu..
maximalne mozem predat len jednu dosku.. najlepsie asus P5N-E SLI nakolko na tej druhej bezim..
dakujem za pochopenie..
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 19:46)
peniaze prisli na ucet.. cakam na vyjadrenie uplinka
cenu navrhuje kupujuci.. a podla toho sa rozhodnem.. kebyze sa mi podary nejak spravit sponu na s1156 tak si ho nechavam.. ale scythe nejak nevie spravit sponu.. nejak im to trva.. ale mozno uz je ale nevim o tom..
//autoeditácia príspevku (26 Jan 2010, 18:21)
pamete poslane uplinkovi 1tr s poistenim ako som slubil..
peniaze kupujuci poslal ale este su neni na ucte.. ked budu napisem..
zaroven ziadam uplinka aby ramky preskusal a aby sa vyjadril ci je vsetko v poriadku..
na ostatne komponenty zatial rusim predaj na dobu neurcitu..
maximalne mozem predat len jednu dosku.. najlepsie asus P5N-E SLI nakolko na tej druhej bezim..
dakujem za pochopenie..
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 19:46)
peniaze prisli na ucet.. cakam na vyjadrenie uplinka
-
uplink
VIP
Sú aktuálne tie dominatory? Zobral by som aj tie
...
ano su.. musim niekde splasit aspon 1GB ram aby som neostal bez PC a hned budu volneeeeee.. 
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 21:25)
s uplinkom som sa dohodol na vymene mojich dominatorov za jeho corzare 2x1 ddr 667MHz + doplatok 55e ktore posle na ucet..
tymto padom ostava uz len doska ASUS P5N-E SLI na predaj..
kto ma zaujem nech napise..
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 21:25)
s uplinkom som sa dohodol na vymene mojich dominatorov za jeho corzare 2x1 ddr 667MHz + doplatok 55e ktore posle na ucet..
tymto padom ostava uz len doska ASUS P5N-E SLI na predaj..
kto ma zaujem nech napise..
-
paradajka
Star
so skorpom sme uz dohodnuty na cpu v cene 70€
jj.. potvrdzujem... po prijati eurasov posielam balik 1tr. s poistenim na 250e
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 9:34)
CPU som poslal vcera.. paradajka je uz informovany..
ramky od uplinka prisli a su v poriadku.. dnes posielam dominatory na jeho adresu.. peniaze mi posle dnes na ucet..
ked budu peniaze na ucte budem informovat aby sa to mohlo uzavriet..
ostatne veci su zatial neaktualne..
zatial vsetko z mojej strany
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 9:34)
CPU som poslal vcera.. paradajka je uz informovany..
ramky od uplinka prisli a su v poriadku.. dnes posielam dominatory na jeho adresu.. peniaze mi posle dnes na ucet..
ked budu peniaze na ucte budem informovat aby sa to mohlo uzavriet..
ostatne veci su zatial neaktualne..
zatial vsetko z mojej strany