Auto do 16500€
Re: Auto do 16500€
MPS by bola parada, ale na kazdodenne jazdenie po meste je to zbytocne a kupovat taketo auto jazdene je loteria, vacsina ludi im da dost zabrat a potom aj pri nejakych 50-60tis km mozu byt v nezavideniahodnom stave
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
matt: do mesta samozrejme zbytocnost a pokial rad auto neprevetras za mestom, tiez nebude plne vyuzite... je usposobene aj do beznej premavky, ale o taketo auto sa treba starat, preto pisem "pre fajnsmekrov"... v meste kludne spravis spotrebu do 10...
co je podla teba nezavideniahodny stav? aj ked je to sportova verzia civilneho auta, este to neznamena, ze clovek, ktory si ho kupil ako nove, mu hned musi davat od zaciatku cez pi*u a musi s nim lietat po jamach alebo offroadit, to je predsa hlupost, takto by sa k novemu autu nespraval nikto... mozno dostalo to auto par krat zabrat, ale len sposobom, na ktory je urcene, cize bolo par krat ponahanane, ale to nie je nic, co by autu skodilo alebo ublizovalo, dovolim si povedat, ze toto auto je dost predimenzovane v tejto oblasti... cize slovne spojenie "nezavideniahodny stav" mi nepride moc trefne... ak myslis, ze bude motor vylietany, skontroluj hlavne turbo, nie je problem ho vymontovat a pozriet stav lopatiek, lozisko a volu na oske, tesnost motora bude urcite v poriadku... a nic ine vylietane tam predpokladam nebude...
co je podla teba nezavideniahodny stav? aj ked je to sportova verzia civilneho auta, este to neznamena, ze clovek, ktory si ho kupil ako nove, mu hned musi davat od zaciatku cez pi*u a musi s nim lietat po jamach alebo offroadit, to je predsa hlupost, takto by sa k novemu autu nespraval nikto... mozno dostalo to auto par krat zabrat, ale len sposobom, na ktory je urcene, cize bolo par krat ponahanane, ale to nie je nic, co by autu skodilo alebo ublizovalo, dovolim si povedat, ze toto auto je dost predimenzovane v tejto oblasti... cize slovne spojenie "nezavideniahodny stav" mi nepride moc trefne... ak myslis, ze bude motor vylietany, skontroluj hlavne turbo, nie je problem ho vymontovat a pozriet stav lopatiek, lozisko a volu na oske, tesnost motora bude urcite v poriadku... a nic ine vylietane tam predpokladam nebude...
Nechces moje Volvo? 07, 2.5T plna vybava vratane koze:-) Akurat po meste bere 13..
Inak suhlasim s tou mazdou 3.......za tie peniaze ideal.
Inak suhlasim s tou mazdou 3.......za tie peniaze ideal.
Jak vytuzená škodovkaSuffel napísal:alebo toto tiez vypada dobre: http://volkswagen-golf.autobazar.eu/16- ... 74545.html len nejake lacne nato ake to je auto..
Vyskúšaj mazdy 3 ako ti radili... velmi dobre auto
ratzinger- jasne ze ked si nekto take auto kupi tak je to prenho hobby a stara sa on ako vie, ale kopu podobnych aut dostane do daru 18,19,20 rocny synator ktory potrebuje ukazat aky je frajer za volantom a potom dostava riadne zabrat
-
Point
Professional
mne sa strasne zacal pacit focus.. odkedy som v tom aute sedel.. proste uplna paradicka ( ale zas nie je to nieco co by bolo nejako zvlast ojedinele) mazda je mazda.. nou nemas co pokazit, paradne auticko
napriklad nissan TIIDA .. ani neviem ci som ju videl niekedy na ceste
.. popripade by som rozmyslal smerom nova ibiza a zvysne peniazky by mi zostali 
///tou ibizou som myslel nieco lacnejsie nech su nejake usetrene peniaze
mam rozpocet 16000 nemusim akutne minut 16000 ale zalezi na prioritach 
napriklad nissan TIIDA .. ani neviem ci som ju videl niekedy na ceste
///tou ibizou som myslel nieco lacnejsie nech su nejake usetrene peniaze
Focus je out, uz minuly rok len vypredavali a tento rok to bude to iste, nova generacia uz bola predstavena a teraz budu este asi rok natahovat. Majitel prakticky hned po kupe vie, ze kupil stare auto.
Tiida, zvlastne auto, najma po otvoreni dveri. Clovek ma pocit ze nesedi v aute ale doma na stolicke - vdaka tvaru sedaciek. A koncernova ibiza, male auto za vela penazi. A ked do nej zacnu davat to nove 1.2L 3valcove tdi tak to bude rachot.
Tiida, zvlastne auto, najma po otvoreni dveri. Clovek ma pocit ze nesedi v aute ale doma na stolicke - vdaka tvaru sedaciek. A koncernova ibiza, male auto za vela penazi. A ked do nej zacnu davat to nove 1.2L 3valcove tdi tak to bude rachot.
-
RATZINGER666
Darca
LA: uz vies, za kolko by si ho pustil? 
Nejako som nad tym nerozmyslal, ale pred par dnami som vyplnik ocenenie u nemenovaneho trojpismenkoveho autobazaru, tak som zvedavy co mi ponuknu (samo, ze tam svoje auticko nedam
) Ale myslim, ze takych 17000 aj nieco viac by bola adekvatna cena na jeho vynikajuci stav
-
Holubar
Darca
Ja by som sa rad do konca tohto roka tiez ocitol v podobnej situacii. Momentalne mam plnu hlavu Pro Ceed v plnej vybave s doplatkom za metalizu a stop&go, 1.6 benzin...vychadza to na nejakych 17 500 tusim. Nova mazda 3 je vsak prekrasne auto a po stranke kvality sa asi tiez niet co obavat, pozeral som po vybave TX plus, tam by to bolo okolo 19 500 myslim. Je pri porovnani tych dvoch aut rozumne doplatit za mazdu?
Podla mna urcite ano. Na kvalitu spracovania Kie som pocul cosi taketo: "vyzera to ako keby ich skladali po tme" 
Ale zas aby to nebolo uplne pokrytecke - Kiu by som zobral ak by nebolo na Mazdu, pretoze ma aj slusnu zaruku a dnes uz podla mna nie je ziadne nove auto zle (no mozno Dacia
), ale ked mas na to, aby si si priplatil za vyssiu kvalitu, tak nema vyznam ist do Kie alebo niecoho podobneho.
Ale zas aby to nebolo uplne pokrytecke - Kiu by som zobral ak by nebolo na Mazdu, pretoze ma aj slusnu zaruku a dnes uz podla mna nie je ziadne nove auto zle (no mozno Dacia
-
Holubar
Darca
No prave to je ta otazka: ci su tie peniaze naozaj priplatok za vyssiu kvalitu. V Ceede som sedel, sice zatial nejazdil, ale je to velmi prijemne auticko, to vnutorne spracovanie je dobrej urovni uz v starsich modeloch, v tom novom som este nesedel. Zial ale nviem porovnat, kedze v mazde som sa este nepovozil.
Tak si skus testovacie jazdy v jednom aj v druhom, to ti povie asi najviac 
Potom tu mas postrehy od majitelov 3ky: http://www.mazdaklub.sk/index.php?id=15&model=9
Len tak zbezne som to preklikal a vsetci sa zhoduju v tom, ze je to vyborne auto a medzi minusy zaradzuju skor veci netykajuce sa auta(okrem spotreby) - splatky, neda sa v nej spat a tak. A takto je to asi u vsetkych Mazd.
Potom tu mas postrehy od majitelov 3ky: http://www.mazdaklub.sk/index.php?id=15&model=9
Len tak zbezne som to preklikal a vsetci sa zhoduju v tom, ze je to vyborne auto a medzi minusy zaradzuju skor veci netykajuce sa auta(okrem spotreby) - splatky, neda sa v nej spat a tak. A takto je to asi u vsetkych Mazd.
mame doma jednu trojrocnu mazdu3 benzin 1,6-spolahlive auto,dobry podvozok,ale raketa to rozhodne nie je,inak mame aj astru a ta je tiez ok.tu novu by som isiel rozhodne pozriet a vyskusat
na zaklade coho hovoris, ze ma dobry podvozok? Netvrdim, ze nema, len ma zaujima ako si na to prisiel.
-
RATZINGER666
Darca
to by zaujimalo aj mna, predpokladam, ze to precital v nejakej recenzii alebo pocul v tv... imho je ta mazda nastavena celkom tvrdo, na mestske cesty to nie je idealne, ale v poslednom case moderne, holt, nie je to merkel... aj od japoncov by som occakaval trochu zapracovat na komforte, nevravim, ze je to hroza, ja som zvyknuty vozit sa na omnoho tvrdsom aute...
neviem o com tu debatujete,ja to auto mam realne doma nie ziadne testy alebo recenzie-ma stabilizacny system dsc a podvozok na baze focusu II na letnych 16-ckach to sedi paradne
-
RATZINGER666
Darca
neboj, len cista provokacia
skor by ma zaujimalo, co myslis tym dobrym podvozkom, ci vychadzas zo sportovych vlastnosti alebo zo schopnosti zehlit nerovnosti
skor by ma zaujimalo, co myslis tym dobrym podvozkom, ci vychadzas zo sportovych vlastnosti alebo zo schopnosti zehlit nerovnosti
ved sa bavime o beznom aute a spolahlivosti,auto aj dobre sedi a nema vobec tvrdy podvozok
na bezne pouzitie staci hociaky podvozok dnesnej doby, lebo kvalita podvozku sa vidi az pri extremnejsom jazdeni
pre mna pre bezne jazdenie staci napisat, ze podvozok je tam tvrdy alebo makky. Z toho si clovek spravi lepsi usudok a vyberie si, ci chce poskakovat alebo plavat...