mam jedno zosypane forum zalohu db mam akurat neviem prist na to aka to bola presne verzia (lebo stlpce v zalohe mi nesedia so stlpcami phpbb2 ktore som predpoklada ze to bude ) je to mozne vycitat niekde z suborov na ftp?
dakujem
phpbb forum verzia
Re: phpbb forum verzia
Skusal si phpbb3 ?
Ak nepojde to, bude to asi nejaka bocna verzia.
Ak nepojde to, bude to asi nejaka bocna verzia.
je to isto phpbb 2 neco len co presne to ani boh netuši
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
všetky verzie phpbb2 mali rovnaké štruktúry (v základe. Neplatí ak si tam mal už nejaké mody)
verziu nájdeš v súboroch, v každom dôležitejšom by mala byť hlavička. Napríklad toto je z indexu:
verziu nájdeš v súboroch, v každom dôležitejšom by mala byť hlavička. Napríklad toto je z indexu:
Kód: Vybrať všetko
/***************************************************************************
* index.php
* -------------------
* begin : Saturday, Feb 13, 2001
* copyright : (C) 2001 The phpBB Group
* email : [email protected]
*
* $Id: index.php,v 1.99.2.6 2005/10/30 15:17:13 acydburn Exp $
*
*
***************************************************************************/
/***************************************************************************
*
* This program is free software; you can redistribute it and/or modify
* it under the terms of the GNU General Public License as published by
* the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
* (at your option) any later version.
*
***************************************************************************/-
hojko
Site Admin
Ak mas pri suboroch adresar styles, tak je to phpBB3. Ak tam mas templates, tak je to dvojka. Ak mas v databaze adresar phpbb_acl_***, tak je to trojka. Ak to tak nemas, tak je to dvojka.
-
audiotrack
VIP
napísal že je to určite dvojka, len nevie aká verziahojko napísal:Ak mas pri suboroch adresar styles, tak je to phpBB3. Ak tam mas templates, tak je to dvojka. Ak mas v databaze adresar phpbb_acl_***, tak je to trojka. Ak to tak nemas, tak je to dvojka.
-
hojko
Site Admin
Jaj. No tak to bude potom problem, lebo ked som robil update verzii na starom fore, tak tam verzia nebola nikde zapisana pri update. Tusim nejak vo verzie 2.0.19 alebo kedy prislo phpBB s notifikaciou v administracii. Verzia fora sa ukladala aj do databaze, konkretne do tabulky phpbb_config, stlpec mal nazov version alebo nieco take a tusim tam bola ulozena len cast verzie, teda miesto 2.0.19 tam bolo zapisane 0.19. Nepamatam si to uz presne.
jo jeto dvojka uz som to rozbehal naplno všetko mi už beži aj diakritika sa stabilizovala normalne som kukal ze čooooo?
a ono to fakt beži som zo sebou spokojny čo sa tyka vyčítania konretnej verzie phpbb 2. dačo tak na to som neprišiel proste som zobral verziu z phpbb.sk a bolo..
to s tou trojkou som prisiel na to ze ma _acl v mysql ale DAKUJEM za rady moze sa
to s tou trojkou som prisiel na to ze ma _acl v mysql ale DAKUJEM za rady moze sa