Čo chcem od Vás je ,aby ste si spomenuli aspoň na jeden film ktorý sa vďaka hercom nestal "Béčkovím" a na aspoň 5 najúžasnejších hereckých výkonov vo filmoch aké ste kedy videli.
tak ja začnem:
film ktorý by bol určite horší nebyť Travoltu a N.Cage-ho je Face/Off , takých je mnoho ale na tento som si spomenul momentálne
10.Patrick Sweyze - Hriešny tanec ///do toho filmu si neviem predstaviť iného herca
9.Christian Bale - Mechanik ///kvôli filmu schudol 30kg
8.Rusell Crowe - Čistá duša ///iný film ako sme u neho zvyknutý
7.Kevin Spacey - Americká krása ///Kevin zahral svoju rolu v tom správnom filme
6.Al Pacino - Zjazvená tvár/Krstný otec 1,2,3 ///no comment pán herec
5.Rudolf Hrušínský - Spaľovačovi mŕtvol. ///uff tvrdý na mozog film, najviac som oceňoval ako dokázal po celí čas rozprávať v jednej tonine
4.Tom Hanks - Forrest Gump ///áno terardov tu bolo mnoho ,ale viete si predstaviť D.Hoffmana v roli T.Hanksa? Ja teda nie a ani nikoho iného
3.Jack Nickolson asi všade kde hral ,ale tak najviac asi vo filme Osvietenie ///toto je šéf pánov herecov...radosť na neho pozerať...mimika tvare je neskutočná
2.Heath Ledger - Temný rytier ///najlepší výkon za posledných 5 rokov...tu nielen mimika,ja som mu fakt uveril že je psychopat
1.Haley Joel Osment - A.I. Umelá inteligencia/Pošli to ďalej ///vysvetliť 12r chlapcovi aby sa tváril ako robot,mal mrtvé oči to chce talent ...žeby druhý J.N.
P.S.:ženy doplním neskor