Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
to ze sa nebude dat lahnut uz bolo oznamene dopredu cez twitter - aj som to to tu uz pisal - tak neviem co si tak prekvapeny - nie si sam koho to sere. pochybujem ze to tam daju kedze v predoslych bf hrach sa to vyuzivalo na nejaky bug ja som stare bfka online nehral cize neviem aky bug to bol
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
rochedo: Par hodin som na BF2 online odohral a nespominam si na ziadny bug. Aj ked je pravda, ze v pripade dobreho ulozenia niekde medzi stromy ci porasty s tym bol problem, pretoze ak si sa nehybal, tak si bol prakticky neviditelny. Tiez sa stavalo, ze pri strelbe si niekto hned lahol a bolo tazsie ho trafit. Aj tak ale povazujem nemoznost lahnut si za zly krok.
aj takto skoro kazdy hra snipera - keby tam dali moznost lahnut si tak skoro kazdy by kempoval so sniperkou - som hral kolo ked som bol skoro sam assault v celom tyme - a sami sniperi, jasne ze sme prehrali - nebol kto aby aktivoval c4
mne sa to zatial celkom páči..servery som si našiel celkom prijateľné..lagy iba občas..neviem čo sa vám nepáči na optimalizácii...ja to hrám na medium / high detailoch..pokles citim len ked dam AA na štvorku...a to mam staré železo...E8400 a 4850 
-
aviceN
Guru
na mojom PC s 4670 1gb,2gb ram a amd 4850e (freq asi 2.5) sa to drzalo 15-20 fps...bieda (tusim ze vsetko low)
vyskusam to este na druhom pc 4850 512mb,2gb ram (neskor skusim aj 4gb ci uvidim rozdiel) a C2D E6400 (2,5)
//na 4850 dostavam tak od 20-30 fps...vacsinou sa to drzi v strede 20-25 ale miestami je to aj 30-35
hra ma velmi bavi, ale ta optimalizacia...skoda
vyskusam to este na druhom pc 4850 512mb,2gb ram (neskor skusim aj 4gb ci uvidim rozdiel) a C2D E6400 (2,5)
//na 4850 dostavam tak od 20-30 fps...vacsinou sa to drzi v strede 20-25 ale miestami je to aj 30-35
hra ma velmi bavi, ale ta optimalizacia...skoda
kedy by mi mal poslat progamingshop cd-key ?
-
aviceN
Guru
myslim ze uz davno by si ho mal mat 
ale este si musim pockat
a to ma zabije
no ty kks vi ste uz iny maniaci a ja taky shit PC uz:( jooj....
lol dneska som to hral som 8 lvl
uz to nelaguje ale optimalizacia je fakt na p***. Na high je to nehratelne to by som nic netrafil, na medium sa to uz da ale ja hram na low vtedy mam 100+ fps a v grafike ani nie je velmi rozdiel
V utorok mi pride HD5870 1GB uvidime. Ma tu uz niekto 5970 2GB? Ako to ide na tej ?
ulalala to je az taky zrut ? ze to potrebuje az taku masinu ? no zvazujem objednavku na xbox , ale asi skor nie kedze bf 2 ani bf 2142 ma vobec nebavilo...
Nieje to taky zrut len nam sibe a kupujeme taketo komponenty 
je to zrut - staci citat aj ine fora - ea forum steam forum - ze by to davalo na i7 a high end grafikach 30 fps tak to neni normalne...
ja idem na high ende na 40 FPS medium 1280x1024

Ale ako hra je uzasna, milujem to <3
Ale ako hra je uzasna, milujem to <3
Je tam toho hodne vela co treba spravit. Ale najviac ma asi serie to ze akonahle mi pride mail ci icq sprava alebo vyskoci nejaka bublina hra sa da do okna, dalej zvuk ma miestami take ozveny ako ked zamrzne PC, pri behu nieje mozne pouzivat klavesy dolava a doprava. Neslo to ani pri normalnej chodzi ale to uz fixli. Menu na config ovladania je moc zlozite a pozeram ze niektory pisu o bugoch ze nemozu nastavit ovladanie na mys ale treba si vsimnut stlpec mouse a tam editovat to co potrebujete. Samozrejme absolutne nespolupracuje so steamom. Nemozem vyhodit menut friends ked niekto pise proste nic. Graficky problem som este nemal ako niektory ze sa im rozbila grafika miestami. Az to ze ked zacnu bombardovat asi mam 10FPS
a to mam na medium.
Mouse je uz ok.
Vypni si vyskakovacie okna a mas pokoj..
Vypni si vyskakovacie okna a mas pokoj..
Vypnut? Kvoli tomtu snad ked pojdem hrat nepovypinam vsetko co mi robi nejake popup okna.
-
xH4wK
Hral som to asi 20 minut a paci sa mi to, tie obcasne seky sa vyriesia urcite, inak mi to bezi uplne v pohode na max 1920x1080 2x AA.. srasne ma bavi sniprovat
tak ma napadlo ... idem si zahrat ;p.
-
Sphinx
Addict
napadnut ta mohol ak tak medved... ale k teme hra no neviem zatial je to beta a riesi sa este kade co ale nenadchlo ma to tak ako som dufal mozno som preCODkovany a DoD:S kovany a nieco nove si vyzaduje urcity cas na zžitie trochu mi vadi to preslnenie map a ten snipe scope tie "polarne ziary okolo" wtf? sniper na drogach?