Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
vcera som si to predobjednal ale este stale mi neposlali cd-key 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
je víkend ! otvaracia doba po-pia ..bmw4595 napísal:vcera som si to predobjednal ale este stale mi neposlali cd-key
//kluce sa daju ziskat aj na nete uz sa rozdalo viac ako 10 000 klucov bez predobiednavok.
Caute ja som cital ,ze si mozte poziadat o kluc ,ale regol som som sa na stranke ,ale nic a tak som vyplnil ziadost ,ale ked dam submit tak mi nic nezrobi len mi hodi bielu stranku a vlavo hore mi napise mail exist.Chcem sa opytat ,ci niekto dokazal ziskat key bez predobjednavky????a inac ak si chcem predobjednat hru sa plati cela suma hry????
PS:pocul som,ze sa da predobjednat a do vydania hry sa da potom objednavka zrusit chcem oskusat tuto hru a zatial nemam chut platit za nieco co je este len beta
a kde viem ziskat beta key ?Sphinx napísal: je víkend ! otvaracia doba po-pia ..
//kluce sa daju ziskat aj na nete uz sa rozdalo viac ako 10 000 klucov bez predobiednavok.
-
webmasterr
Medium Professional
keby ste si presli aspon par stran dozadu by ste vedeli ze beta kluc sa da ziskat aj bez predobjednavky, ked ste si nestihli zobrat kluc z fileplay.net tak pockajte do 3.2 a na sector.sk ich budu rozdavat 5000, pripadne aj progamingshop ich bude odvtedy rozdavat aj bez predobjednavky, a urcite aj ine weby, a pravdepodobne aj ofic stranka ich bude rozdavat kopu 
sry nechcem rypat - asi preto ta to bavi kedze sniprovanie je v tejto hre smiesne lahke... neexistuje aby sa jedno kolo dalo zahrat normalne s taktikou a tymovou spolupracou kedze kazdy kempi so sniperkou na tom kopci a v zadku maju medika ktory im hadze zdravie ...H@wk napísal:Hral som to asi 20 minut a paci sa mi to, tie obcasne seky sa vyriesia urcite, inak mi to bezi uplne v pohode na max 1920x1080 2x AA.. srasne ma bavi sniprovattak ma napadlo ... idem si zahrat ;p.
neni to moj screen - prebrate z ineho fora:
ved koli tomu som si to predobjednal aby som to mohol hrat skorwebmasterr napísal:keby ste si presli aspon par stran dozadu by ste vedeli ze beta kluc sa da ziskat aj bez predobjednavky, ked ste si nestihli zobrat kluc z fileplay.net tak pockajte do 3.2 a na sector.sk ich budu rozdavat 5000, pripadne aj progamingshop ich bude odvtedy rozdavat aj bez predobjednavky, a urcite aj ine weby, a pravdepodobne aj ofic stranka ich bude rozdavat kopu
ze vraj kvoli tomuto:hojko napísal:rochedo: Par hodin som na BF2 online odohral a nespominam si na ziadny bug. Aj ked je pravda, ze v pripade dobreho ulozenia niekde medzi stromy ci porasty s tym bol problem, pretoze ak si sa nehybal, tak si bol prakticky neviditelny. Tiez sa stavalo, ze pri strelbe si niekto hned lahol a bolo tazsie ho trafit. Aj tak ale povazujem nemoznost lahnut si za zly krok.
Toto bolo casom osetrene patchom, takze urcite to nieje kvoli tomu.
kde sa daju najst free beta keye?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
rochedo: Presne nieco taketo som mal na mysli. Pride mi to ako skakanie v CoD, ze ked strielas, tak skaces a krcis sa. Myslim, ze by sa to dalo kludne vyriesit aj elegantnejsie a to stylom, ze by bolo pevne dane, ze kolkokrat si mozes lahnut za urcity casovy usek. Trebas, ze si za 30 sekund mozes lahnut len 2x. To by odstavilo taketo hlupe "scriptovanie".
-
webmasterr
Medium Professional
no ja viem ze to je beta, i ked nepocitam ze do full verzie sa toho vela zmeni...tak neviem, videa ma strasne chytili, uz som bol rozhodnuty ze si hru predobjednam, ale ta beta nenaplnila to co som ocakaval, ci uz po stranke optimalizacie... aby rozdiel medzi low a high robil 8-10FPS je dost malo podla mna, a aj tie lagy na serveroch, co dufam ze sa odstrania uplne lebo teraz aj ked sa pripojim na server pri ktorom mi ukazuje ping 31, tak mam mierne lagy, niekedy aj vacsie, ale celkovo hratelnost ma nejak az tak nechytila ako som z videi cakal, ten rozmazany dalekohlad na sniperke, hadzanie granatov jak keby som ho vystrelil, nvm mozno ze to je tak jedno z druhym optimalizacia (na medium mi ide hra 40-45FPS) aj tie mierne lagy... a je aj pravda ze ja som skor zvyknuty na take close combat fps, battlefield som predtym velmi nehral (iba chvilu BF2)..no ale som este zvedavy aj na single, a snad do vydania to bude lepsie 
-
Royalflush
Guru wannabe
Uz vam niektorym fakt je*e? Kluce v tejto teme boli spominane 1,000,000 krat a furt sa niekdo spyta "Kde zoberem kluc?".. fakt demencia. 
Ak spustite hru v dx9, mozte nastavit vyhladzovanie? lebo ja nie... A v dx10 mi AA blbne takto //del, obrazky davaj do prilohy
takze to aj tak nepouzivam. Ak sa chcete pohrat s nastaveniami tak chodte do Documents-BFBC2Beta-settings.
takze to aj tak nepouzivam. Ak sa chcete pohrat s nastaveniami tak chodte do Documents-BFBC2Beta-settings.
spominane mozno ale nikde nevidim ziadnu odpovedRoyalflush napísal:Uz vam niektorym fakt je*e? Kluce v tejto teme boli spominane 1,000,000 krat a furt sa niekdo spyta "Kde zoberem kluc?".. fakt demencia.
-
Royalflush
Guru wannabe
skvido: Tak si otvor oci.
webmasterr napísal:keby ste si presli aspon par stran dozadu by ste vedeli ze beta kluc sa da ziskat aj bez predobjednavky, ked ste si nestihli zobrat kluc z fileplay.net tak pockajte do 3.2 a na sector.sk ich budu rozdavat 5000, pripadne aj progamingshop ich bude odvtedy rozdavat aj bez predobjednavky, a urcite aj ine weby, a pravdepodobne aj ofic stranka ich bude rozdavat kopu
v dx9 AA nefunguje - je to bug - frostbite bol robeny primarne na vistu a 7 - pracuje sa na tom - v podstate na celej hre sa pracuje - vyzera ako nejaka alfa verzia a pochybujem ze to prejde vyraznymi zmenami - za ten mesiac a do lisovne to ide omnoho skor nez je stanoveny datum vydania
Nevie niekto ako sa ovlada UAV (ta mala helikoptera) neviem ako s nou vzlietnut hore je to nejak inac ako normalna helina a vsimol som si ze aj iny ludia s tym maju trochu problem letia len dopredu a do stran