AV receiver

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
alfa
Amateur
Amateur

AV receiver

Príspevok od používateľa alfa »

Potrebujem poradit ohladom vyberu AV receiveru. takze repraky budem mat 4 stlpove( 2pasmove) zatial, do buducna este stredovy a plus subwofer. k receiveru chcem napojit LCD televizor, pocitac, satelit (zatial analogovy,v buducnosti digitalny). o dvd prehravaci ani neuvazujem. hudba a film tak 50:50. cena do 560eur.
Zatial som si vybral DENON AVR1910. Takze hlavne potrebujem poradit ci ten receiver je dobry a celkovo znacka DENON,alebo poradit pri vybere nejakeho ineho AV receivera. Vopred vdaka za vsetky rady
martinez13
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: AV receiver

Príspevok od používateľa martinez13 »

ja len tolko, ze mohol by si skusit napisat tento text do temy ''Poradna pri kupe''
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: AV receiver

Príspevok od používateľa ramaya »

Ja keď som kupoval receiver tak som skúšal viac značiek aký majú zvuk s tými istými bedňami. Takže si musíš nájsť takú predajňu kde ti to budú ochotný predviesť. Sú rôzne špecializované predajne , ktoré majú aj posluchové štúdio. Ja som konkrétne skúšal 3 značky Yamaha , Sony a Denon. Najviac sa mi páčil zvuk 1. Sony, 2. Yamaha, 3. Denon , ale ako sa hovorí koľko ľudí toľko chutí a navyše to bolo pred 10-imi rokmi :D

Bola to tá nižšia trieda 300-350€. Ku kvalitnému receiveru potrebuješ aj aspoň trošku lepšie bedne. Od 400€ vyššie ( myslím len dve predné bedne nie celú zostavu 7.1 ). Inač ho nevyužiješ. Kupuj to naraz aj s bedňami , pretože s inými bedňami ako s tými ktoré si skúšal može mať ten receiver aj iný zvuk , ktorý sa ti už možno nebude páčiť.
Napísať odpoveď