Nechápem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem

Príspevok od používateľa gogo956 »

dlho mi trvalo, kym som vypozoroval a pochopil, ze zena velmi casto nieco ine hovori a nieco ine si v skutocnosti v kutiku duse mysli.. Lenze tu sa tazko radi, lebo mas k nej vyvinuty silny citovy vztah, co je jasne a normalne- sam budes musiet sa s tym nejako vyrovnat.V kazdom pripade sa oplati brat dievcata s urcitou rezervou, nie su totiz ovela lepsie ako my chlapi..
sonic223
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sonic223 »

Čo som nechápal po včerajšku som pochopil a napokon prišli aj nové veci. Stretli sme sa boli sme si sadnúť,rozprávali sme sa - budeme sa musieť na dlhší čas prestať stretávať,keďže nedokážeme byť kamaráti a vo vzťahu by to bolo teraz zložité. Ona to cíti v sebe dvojako pri mne sú tie pocity kladné a aj by chcela niečo viac ale keď sme od seba tak tie pocity sú chladnejšie...a to by vo vzťahu nefungovalo.Poplakali sme si teda ona 100x viac ako ja,aj teraz ma to ťaží na duši či som spravil správnu vec,lebo som mal pocit,že v tej chvíli jej hrozne ubližujem.Bude mi chýbať,ja budem jej veľa pekných vecí mi v ten večer povedala viacero vecí sme si povedali a aspoň posledný krát sme sa držali za ruku a sem tam pobozkali,človek by povedal aký pekný párik ale nevidel koľko vtedy bolesti a citov z náš šlo.Kompletne s ňou prerušiť kontakt nechcem ani nemienim,keď bude čas jej napíšem...možno týždeň možno mesiac,neviem.Ale toľko vecí pre mňa spravila,toľko sme spolu prežili,že nezabudnem aj keby som chcel,veľmi chcel,možno za roky by som ju kompletne vymazal z hlavy,že by som na ňu spomínal len ako na minulosť a to ešte ani na bývalú z troch rokov dozadu tak nemyslím.Najhoršie rozhodnutia,ktoré rozum pretláča cez srdce a snaží sa presvedčiť o opaku...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

(preglgol som) hm asi to bolo ozaj velmi pekne :/ skoda no :? ze to dopadlo tak ako to dopadlo :( mozno casom ako si sam napisal najdete cestu k sebe
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ber to tak, ze mas dve moznosti:
bud sa k sebe po case vratite alebo si najdes lepsiu.
teraz zazivam to iste a ete bojujem ale su aj ine zeny na svete.
doteraz som vedel co nechcem, a od teraz viem co chcem (od zeny).
drz sa a ak ti mozem poradit, hyb sa, rob nejaky sport, plavanie, futbal, posilovna, to je jedno.
po case nezabudnes ale bude ti to jedno.
sonic223
Amateur
Amateur

Pravdu povediac teraz mi ani nieje tak zle ako, keď sme sa rozišli,ale mám také zlé pocity v sebe,neviem sa utvrdiť niečím,že som spravil dobre..ona mi nikdy nič zlého čo by som jej ja nespravil neurobila takže klasické spôsoby opakovania zlých vlastností tento krát nezaberajú.Proste náš vzťah neskončil zle on skončil smutne ani jeden si nemôže pripísať vinu ani jeden sa nemôže oprieť na nejaký čin ktorý toto všetko spustil o to je to ťažšie.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

zelovoc napísal: doteraz som vedel co nechcem, a od teraz viem co chcem (od zeny)
Ak ti to neprekáža, mohol by si napísať? Alebo ak nechceš vešať do topicu, tak PM. Dík.
sonic223
Amateur
Amateur

Aj napriek tomu,že sme sa dohodli,že jej napíšem po nejakej dobe,ja napísala mi včera "ach,vy muži" dôvod bol,že som kamarátke napísal na fotku "táto je pekná"...nechápem,čo tým teraz dievča sleduje,teda prečo ma sleduje...nasralo ma to a celkom dosť
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

lebo si mysli ze teraz pojdes po dalsej preto to napisala :) add2 uz jej to moze byt uplne jedno nie je s tebou tak co to dalej rozobera? :) hm? nepytal si sa jej nato? akeby som bol zly tak nanu usijem budu
sonic223
Amateur
Amateur

Úprimne neviem o čo jej šlo vtedy,ani neviem o čo jej ide teraz, teda včera, keď som dostal od nej správu, citujem : " Chýbaš mi.Len aby si vedel..." väčšinou nedostávam správy po 23. hodine,celkom ma to dostalo,myslel som na ňu už len ako na prijemnú minulosť a celkom ma to vykoľajilo,takže som prvý krát v histórií otvoril fľašku a nalial si jedného,odpísal som jej na to "Aj ja tebe cez deň venujem pár myšlienok" nechcel som nič citové písať...ale každopádne ma to vykoľajilo,nečakal som ani vo snoch s ňou niečo také...vôbec
Napísať odpoveď