taktovanie Intel Cereron D356
taktovanie Intel Cereron D356
tak mam tento CPU default takt : 3,33 Ghz kolko stoho mozem vyzmikat ??? mam tam iba klasicky chladic box teraz teploty pri zatazi cca 55 stupnov pri surfovani na nete a tak 40 stupnov pocas taktovania by som mal k dispozicii FAN AC F12 pro
samozrejme otvorena bedna teplota v izbe 18 stupnov chcel by som ho nataktovat bez rizika na kolko by to slo s vybavenim ktore mam k dispozicii ??? v buducnosti planujem kupit chladic CPU AC freezer 7PRO
Tak rady sem prikladam par screenshotov z everestu a CPU-Z
samozrejme otvorena bedna teplota v izbe 18 stupnov chcel by som ho nataktovat bez rizika na kolko by to slo s vybavenim ktore mam k dispozicii ??? v buducnosti planujem kupit chladic CPU AC freezer 7PRO
Tak rady sem prikladam par screenshotov z everestu a CPU-Z
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: taktovanie Intel Cereron D356
Ide tu hlavne o chladenie cim lepsie tym vacsie moznosti mas na taktovanie. Ak tam mas teraz box tak sa ti nic neoplati. A AC freezer nieje bohvieco. Vyber nieco ine.
-
cORP.
Addict
skor by som pouvazoval ci to taktovanie bude mat nejaky efektivny zmysel kedze cpu same o sebe nestoji v dnesnej dobe za nic 
4-4,5 na vzduchu, 4,5-4,8 na vode a 7-8ghz na dusiku 
-
cORP.
Addict
som zvedavy kde si take kraviny dostale ale budis ,mozne to je ,vykonovo ale nic moc aj tak
Lebo ja som mal procak s tym istym jadrom, len boli tam dve, a pod peltierom som ho mal na 5,3ghz pri teplotach -10 az 10 stupnov...
aktualne ho mam na 3,52 az 3,56
kolise to
:DD si dal z 3,3 na 5,3 Ghz ?? :DD a islo to pri teplote -10stupnov? 
Jop... dokonca preslo SuperPI 1M
-
cORP.
Addict
a vykon na urovni intel pentium 3.0ghz 
fakt po niakom case som ten CPU znova podtaktoval naco taky hnoj taktovat ??? vykon vyssi nebude tak naco teraz bezi na 3.0 GHZ