Stary vs. Novy
Stary vs. Novy
Mam stary nootbuk a nove Usb. A mame problemy s nacitanim tohoto novsieho USB. Raz ho nacita a raz nie. Da sa nieco prestavit alebo preformatovat? Aby to spolupracovalo, trebars aj pomalsie?
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Stary vs. Novy
Pokial máš na ntb poviem príklad USB typu 1.0, a novší klúč s USB 2.0m OS by ho mal automaticky za starší, pričom bude pracovať pomalšie, a predvolene ťa informovať vetou "Toto zariadenie môže pracovať rýchlejšie, ak ho pripojíte do vysokorýchlostného portu 2.0".
Jedná sa o klúč, alebo iné zariadenie pripojované káblom? Totiž keď ja pripájam foťák cez asi pol-metra dlhú USB kábel priamo, ide v pohodičke, tiež tam mám 1.0, ale akonáhle ho pripojím cez HUB-ku, ide len raz za čas.
Jedná sa o klúč, alebo iné zariadenie pripojované káblom? Totiž keď ja pripájam foťák cez asi pol-metra dlhú USB kábel priamo, ide v pohodičke, tiež tam mám 1.0, ale akonáhle ho pripojím cez HUB-ku, ide len raz za čas.
-
vikko78
Medium Professional
Re: Stary vs. Novy
nedá sa to prestaviť...nové usb má rýchlosť 2.0, ktoré je spätne kompatibilné s 1.1/0/ a tvoj starší ntb má zrejme len to 1.1/0/...to nepravidelné načítanie má na starosti hdw v ntb...v samostatnom klúči to nejde prestaviť