vaše grafické výtvory
Re: vaše grafické výtvory
hmm no, ten prechod vyzerá ako keby bol s nejakého template použitý keď ho porovnám s grafikou vo vnútri jednotlivých sekcií. Vyzerá tak decky tú keby si zmenil, + pridal zvuk pri prechode ( otočení listu ) tak by to bola dobrá práca. Neviem jak to je s tým prechodom či si ho robil ty. Ak hej tak 
Kód: Vybrať všetko
http://cinges.egroup-tech.sk/index-4.htmlRe: vaše grafické výtvory
cinges - vyprdni sa na webdesign ci skinhead "propagandu" a venuj sa ciste fotkam - ich upravy su priam skvele
(zvysok priemer az podpriemer).
no, webdesign je moj job:P a uprava fotiek ma zatial neuzivi:) a tak niektore fotky su stare, take zaciatky.. niektore sa podaria, niektore nie, podla toho, aka je nalada...KoCi napísal:cinges - vyprdni sa na webdesign ci skinhead "propagandu" a venuj sa ciste fotkam - ich upravy su priam skvele(zvysok priemer az podpriemer).
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
po dlhej dobe pridavam aj ja nieco 
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
-
lekoklatik
VIP
berija mna by zaujimalo co za vec je ta haluz v miestnosti na lavo /asi obyvacka/ pri tom osvelteni ci co to je v pravo. Na stene take male chromove ci ake. Asi to mal byt vypinac, zasuvka alebo nvm co... Co to je? Vies co mam na mysli?
tá sedačka je bomba 
-
Grim
Darca
...to bude zásuvka, ale nieje na svojom mieste 
Myslis hento medzi reprakom a tou predelovacou stenou? To bude mozno bries-one-touch, alebo nieco takelekoklatik napísal:berija mna by zaujimalo co za vec je ta haluz v miestnosti na lavo /asi obyvacka/ pri tom osvelteni ci co to je v pravo. Na stene take male chromove ci ake. Asi to mal byt vypinac, zasuvka alebo nvm co... Co to je? Vies co mam na mysli?
Tu dlhu dobu myslis tych 9 hodin render casu?berija111 napísal:po dlhej dobe pridavam aj ja nieco
btw. V com to je, v 3ds-ku?
// ked sa tak na to pozeram, ten UFO (:-D) bude asi vypinac na svetlo, ktory mal byt na stene v pravo
-
Grim
Darca
...materiály si si robil sám alebo odniekiaľ posťahoval? A vidím že niesom jediný, komu V-Ray rendruje celú noc....
-
berija111
Light Professional
pred tym tam bola stena a tu som zmazal a na vypinac som zabudol ako vidimGrim-Reaperka napísal:...materiály si si robil sám alebo odniekiaľ posťahoval? A vidím že niesom jediný, komu V-Ray rendruje celú noc....
Materialy su niektore stiahnute a niektore spravene na kolene
-
Grim
Darca
...a odkiaľ ich sťahuješ?...
-
berija111
Light Professional
Kód: Vybrať všetko
www.asgvis.com-
Grim
Darca
....aha, škoda, ja potrebujem pre 3ds max...
pekna vizoska. sice je tam par chybiciek, ale ja som nic taketo este nedotiahol do konca, takze je to paradne 
prave som si vsimol, ze nema zmysel, aby som tvoril same designy webov, tak som skusil iny smer.
Zacinam poriadne spoznavat PS, a toto je v podstate jeden z mojich normalnych zaciatkov
Nechcem vediet Vas technicky nazor, ale nazor Uzivatela, ktory vie zapnut explorer
Zacinam poriadne spoznavat PS, a toto je v podstate jeden z mojich normalnych zaciatkov
Nechcem vediet Vas technicky nazor, ale nazor Uzivatela, ktory vie zapnut explorer
-
mackousko007
Expert
-
lekoklatik
VIP
Mmartin: uplne ppci font : ) Ale to je asi vsetko. Chcelo by to nejaku ziaru okolo seba, nejaký boom. Veď disko je predsa samé svetlá, tanec, zábava. Proste to žije! A to čo je napísané pod tým som nedokázal prečítať /može to byť aj monitorom na ktorý práve pozerám/
mackousko007: uplne dobre sa mi pozera na ten snezny. Fajn je to urobene. Len ten nestastne umiestneny text s tym velmi skaredym fontom mi tam vobec nesedi : )
mackousko007: uplne dobre sa mi pozera na ten snezny. Fajn je to urobene. Len ten nestastne umiestneny text s tym velmi skaredym fontom mi tam vobec nesedi : )