qip infium
qip infium
mam jeden problem nainstaloval som si qip infium , ale ked zadam moje icq cislo a heslo , tak mi vipise, "mismatch account or password" ale pritom viem ze to zadavam na 100% dobre , v druhom pc to normal funguje, v com moze byt probleem?
-
webmasterr
Medium Professional
-
webmasterr
Medium Professional
qip pouzivam uz niekolko rokov a infium tiez odkedy vlastne vyslo... o infiu sa este nevie kedy bude finalna verzia ale momentalne verzia uz bezi dost v poho...slovenska komunita podpory tohto programu dost zapracovala a uz je na infium aj zopar pluginov, ci slovencina a pod.... s tym heslom:
neviem nemal som problemy...prvy krat ked si zapnes infium chce od teba zakladne nastavenie co zahrna aj to heslo do profilu...ake prvy krat zadas take budes mat (samozrejme ze v programe sa to da zmenit)...a potom zadavas cisla hesla a prihlasovacie mena do protokolov ktore infium zahrna... ked sa infium zapne na tieto protokoly ta automaticky prihlasi preto su nutne tieto profili.
qip forever
neviem nemal som problemy...prvy krat ked si zapnes infium chce od teba zakladne nastavenie co zahrna aj to heslo do profilu...ake prvy krat zadas take budes mat (samozrejme ze v programe sa to da zmenit)...a potom zadavas cisla hesla a prihlasovacie mena do protokolov ktore infium zahrna... ked sa infium zapne na tieto protokoly ta automaticky prihlasi preto su nutne tieto profili.
qip forever
Re: qip infium
viete niekto ako mám vypnúť to, aby mi nechodili tie ruské maily so statusmi?
-
aughostino
Medium Professional
ja to mam nastavene takto
Moznosti -> Anti-spam ->
zaskrtnute:
Upozornovat, ked je sprava zablokovana
Oznamovat, ze antispamovy robot obdrzal spravu
Neprijimat spravy obsahujuce WWW spravy
isty cas som mal zapnuteho aj anti-spam robota a nastavenu kontrolnu otazku a podarilo sa mi otravnych rusov zbavit
Moznosti -> Anti-spam ->
zaskrtnute:
Upozornovat, ked je sprava zablokovana
Oznamovat, ze antispamovy robot obdrzal spravu
Neprijimat spravy obsahujuce WWW spravy
isty cas som mal zapnuteho aj anti-spam robota a nastavenu kontrolnu otazku a podarilo sa mi otravnych rusov zbavit
nie nie.. ja som myslel, že ak si dá niekto z mojho contact lisu na qipe nejaký status aj s textom tak sa mi dole pri ikone qipu zobrazi ďalšia ikona a keď na ňu kliknem tak ma hodí do mojej mailovej schránky čo mám od qipu. A tam to je celé po rusky. tam si klinem na novy mail a zobrazí mi nick a status. Keď mi to znova nabehne tak si sem hodím screen.
btw aughostino dik vyskúšam aj to. Aj to mi už lezie na nervy.
btw aughostino dik vyskúšam aj to. Aj to mi už lezie na nervy.
-
webmasterr
Medium Professional
teraz narychlo nvm presne, ale je to v nastaveni, ucty, a tam Qip ucet, a nieco s upozornovanim na nove emaili