Čo vám vadí na fore?
Re: Co vám vadí na fore???
detto, ja to iste
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
neviem či je toto tá pravá téma - čo takto zmeniť ikonku, prípadne i farbu zamknutej témy - ten krížik je príliš malý a nevýrazný
robbiee, dakujem za radu, pockam az sa to nauci aj chrome 
Stoporko - uz sa to kdesi riesilo, ze to malo byt vsetko vymenene za take tie zamky... Co ja viem, mne sa ten krizik zase lubi podstatne viac ako tie zamky, tie absolutne nijak neladia k tomuto vzhladu. Ani stylom, ani farbou.
Stoporko - uz sa to kdesi riesilo, ze to malo byt vsetko vymenene za take tie zamky... Co ja viem, mne sa ten krizik zase lubi podstatne viac ako tie zamky, tie absolutne nijak neladia k tomuto vzhladu. Ani stylom, ani farbou.
-
Soviet
Darca
Jojo riesil som to uz s uplinkom..Malo by to byt premenene na tie zamky..Len kedy sa netusi..Casom sa tie ikonky cele maju pozmenit takze uvidimeStoporko napísal:neviem či je toto tá pravá téma - čo takto zmeniť ikonku, prípadne i farbu zamknutej témy - ten krížik je príliš malý a nevýrazný
-
Mateq
Medium Professional
Klasické témy majú možnosť prechodu na podstránky aj hore aj dolu po oboch okrajoch poľa pre príspevky.
Avšak v "Zobraziť neprečítané od poslednej návštevy" a aj v celom vyhladávaní je stránkovanie iba dolu. Išlo by ho dorobiť aj nahor?
Avšak v "Zobraziť neprečítané od poslednej návštevy" a aj v celom vyhladávaní je stránkovanie iba dolu. Išlo by ho dorobiť aj nahor?
Mne vadí to hnusné šedé default písmo príspevkov
Nemohlo by byť čierne ako na starom fóre
Nemohlo by byť čierne ako na starom fóre
Som slepy alebo to mam cierne? Resp. mozno vidim odtien sedej a neviem o tom, ale skor sa mi to javi ako cierna farba...
Všetky príspevky sú do siva, iba príspevok od Klingonky je zmenený na čiernu farbu.
Nemyslim si, ze je to rozdiel, ktory by niekomu trhal zily, ale budiz. Anyways, dik za porovnanie, nevsimol som si to.
-
Grim
Darca
...ja som tiež za čierne, číta sa to oveľa lepšie...
-
Shark NX
Addict
Grim-Reaperka ... Sorry ale zatial len ty a Klingonka vidite nejaky Markantny rozdiel medzi Ciernym a Defaultnym pismom v prispevkoch.
Uprimne ... Keby ste to nepovedali ani si to nevsimnem.
Uprimne ... Keby ste to nepovedali ani si to nevsimnem.
ano, cita sa to "lepsie", je to tak hnusne kontrastne ze mi ta cierna akurat na tom podklade taha oci.... a tiez by som si to sam od seba asi nevsimol.... podla mna moze kludne ostat
-
Soviet
Darca
Nechcem nic vraviet, ale dnes mi prisla reklama od uzivatela Lestry
"Vytvoril som nové kvalitné fórum: "blabla" len keď chce človek prezerať obsah fóra musí sa registrovať ale stojí to za to lebo na tomto fóre sa dá skoro všetko sťiahnuť a dá sa tam aj chatovať. Stačí keď sa len registrujete na adrese: "blabla" a keď budete mať pocit, že registrácia nebola zrovna najvhodnejšia tak stačí len kontaktovať admina na fóre a on vás zmaže. Je to všetko zadarmo, Ďakujem za pozornosť a dúfam, že sa stanete členom alebo členkou ."
Da sa bloknut, alebo co? Nech sa tomu vyhneme do buducna. Neznasam reklamne spamy
"Vytvoril som nové kvalitné fórum: "blabla" len keď chce človek prezerať obsah fóra musí sa registrovať ale stojí to za to lebo na tomto fóre sa dá skoro všetko sťiahnuť a dá sa tam aj chatovať. Stačí keď sa len registrujete na adrese: "blabla" a keď budete mať pocit, že registrácia nebola zrovna najvhodnejšia tak stačí len kontaktovať admina na fóre a on vás zmaže. Je to všetko zadarmo, Ďakujem za pozornosť a dúfam, že sa stanete členom alebo členkou ."
Da sa bloknut, alebo co? Nech sa tomu vyhneme do buducna. Neznasam reklamne spamy
-
hojko
Site Admin
Soviet: Dik za upozornenie.
Určite nie som sám, ale neskutočne mi prekáža tá nechutná Google reklama, je to hnus, úplne to ničí základný vhľad fóra.
Hm neexistuje asi žiaden vzhľad na phpBB3 aby vyzeral ako pôvodné hojko.com?! Toto mi príde dosť svetlé, resp. také, iné, nie zrovna najepšie. Neviem, také fádne sa mi zo zdá, neživé... Obsahovo je to stále to čo bolo, ale vzhľad o ničom.
Ale jednoznačne tá Google reklama je "humus".
Hm neexistuje asi žiaden vzhľad na phpBB3 aby vyzeral ako pôvodné hojko.com?! Toto mi príde dosť svetlé, resp. také, iné, nie zrovna najepšie. Neviem, také fádne sa mi zo zdá, neživé... Obsahovo je to stále to čo bolo, ale vzhľad o ničom.
Ale jednoznačne tá Google reklama je "humus".
DR8PruBr: Keď ti vadí google adsense, tak ho zablokuj. 
alebo posielaj aspon tolko penazi co google a reklama bude zbytocna 
a ked chces iny template tak si pockaj... bolo to uz pisane vela krat
-
17
Light Professional
Tu:
http://www.hojko.com/chyby-na-hojko-com-t134079.html
a aj tu:
http://www.hojko.com/co-by-ste-privital ... 34080.html
Je X príspevkov, a vy nemáte v sebe ani toľko, aby ste si našli 10 minút a poriešili to (sú tam väčšinou banálne veci na niekoľko minút)... Na nejaké zmeny možno čakať týždne, ale zbierka na nový server bola vyhlásená okamžite...

http://www.hojko.com/chyby-na-hojko-com-t134079.html
a aj tu:
http://www.hojko.com/co-by-ste-privital ... 34080.html
Je X príspevkov, a vy nemáte v sebe ani toľko, aby ste si našli 10 minút a poriešili to (sú tam väčšinou banálne veci na niekoľko minút)... Na nejaké zmeny možno čakať týždne, ale zbierka na nový server bola vyhlásená okamžite...
Ty si ešte tu?