Problemy doma (mama otca podvadza)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Silencio
Novice
Novice

Problemy doma (mama otca podvadza)

Príspevok od používateľa Silencio »

Tak zacalo to asi pred 2 rokmi ked mama prisla z nemecka (bola na brigade). Otca mam trochu menej inteligentneho a nechapaveho. My sme napriklad ani nemali mobili a pod. iba ja zatial. No a ako prisla tak zacala chodit prec (aj na 2-3 dni) stale s niekym volala atd. Otec si myslel ze ju podvadza bol nervozny zacal mavat depresie. Akonahle vznikol len maly problem (vecinou peniaze) tak sa snim nedalo rozpravat. Mudre riesenie neexistovalo. Tak o rok nato cca som zacal sledovat ocov aj mamin mobil. Zistil som ze otec sa stazuje mojej krsnej. A mama roby naozaj pekne kraviny. Normalne som nasiel smsky s textom lubim ta, moj drahy atd. Nejdem to tu vsetko pisat je toho vela. Mozno neskor. No a dnes mi povedala ze stretla kamarata co sa dlho nevideli a pride ju pozret. Dala mi nabit jeho mobil a zistil som ze to je presne ten s kym si pisala. Este bol problem aj to ze je trochu opiti. (nie moc ale vidno to) No a proste otec na nu aj jeho nahukal aby vypadol atd. Mne to uz naozaj zacina vadit a neviem co mam robyt. nechcem si nikoho znepriatelit a drzat za jeho stranu. Mama, ked je otec prec je uplne v pohode a ked su spolu tak sa to neda vydrzat. To iste naopak. Rozumne riesenie tu nevidim. Mama sa snazi vyriesit. Ale od vtedy ako som zbadal co smskuje tak uz naozaj neviem (je to cudne).

Ak som nieco nepochopitelne napisal tak to opravim. Dakujem vopred za rady
it_novice
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Problemy doma (mama otca podvadza)

Príspevok od používateľa it_novice »

Zisiel by sa vek aby sme vedeli tboje moznosti.... ale ak mas moznost vypadnut zdrhaaaaaaaaaaj je to ich vec....
Silencio
Novice
Novice

za chvilu 16. a zdrhat? to je podla mna blbost.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

naco ti je vek? tu si myslim ze nehra rolu, len neverim ze tvoja matka chytila nejakeho zajaca...v tom ozaj by som videl problem btw skusal si sa s mamou porozpravat ze co to robi za kraviny?

hmm peniaze...to asi trapy vacsinu rodicov tak tazko s tym mozes ty nieco robit, akurat neminat na hluposti a odkladat ale i to nie je az take bohvie ake riesenie...to skor nech to poradi niekto starsi...

ozaj neviem co tu pisat nezazil som neviem to by chcelo niekoho skuseneho or starsieho
Silencio
Novice
Novice

jasne ze som sa s nou rozpraval. s niektorymi vecami som nesuhlasil. a peniaze. to nie akoze ich je malo. s tim problem nemame ale to ze on bude platit to ona bude toto. predtim to boli spolocne peniaze teraz sa uz aj penazenky schovavaju
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

jaaaj tak to je trosku hlupe :/ ale ozaj s tym ti neporadim pretoze neviem kde by som zacal a ako by som to robil...
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ukaz tie smsky otcovi nech sa to cim skor skonci, lebo takto trpia vsetci
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Vobec to neries-teda ako dokazes zaujat tento postoj..Pomaly budes aj sam dospely a nemas sa co starat do sukromneho zivota svojich rodicov, ak Ta o to vyslovene neziadaju. V kazdom pripade ich konanie neodsudzuj, ale snaz sa ich pochopit..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Famozne rady poniektori ... Utiect, neriesit. Sak co nech maminka spi so vsetkymi naokolo a tatino nech trpi.

Jednoznacne by som sa o tom porozpraval s mamou. A mierne tvrdym sposobom ...
U nas v rodine to tiez chvilku skripalo (Nikto nikoho nepodvadzal) Otec mal v niektorych momentoch mierne Iracionalne spravanie ... A mama radsej odisla prec ako by to mala riesit.

S otcom sa stacilo normalne porozpravat ... Sak sme ludia, kde je problem, ze treba s kludom a pod a hned bol pokoj.
Mame stacilo akurat navrhnut nech si spravia dovolenku niekde v kupeloch, nech si obaja oddychnu a v klude si pokecaju. Po navrate o problemoch ani slychu.

Uprimne ... Neriesit je to najhorsie co mozes spravit. Ako som vravel na zaciatku ... Porozpravat sa s mamou, keby mala priblbe argumenty 16 rocnej dievciny (Verte neverte kamaratka ma taku mamu) tak pritvrdit. Ale v rozumnej miere.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

To si mal tak 13/14. Viem, že ti neporadím, ale nedalo mi nenapísať.
Tiež som zažil niečo podobné. Otec podvádzal mamu s maminou dobrou kamarátkou. Chodila k nám na návštevu, robila sa aká je skvelá, vedela, že otec má rodinu, dve deti. A bolo jej to absolútne jedno. No a najhoršie je asi keď na to prídeš ty a nie niekto iný. Máš pocit strašného (zvláštneho?) sklamania.
Takáto situácia sa podľa mňa nedá vyriešiť inak ako rozvodom.
Silencio
Novice
Novice

>Shark NX
S mamou sa da rozpravat bez problemov a hociako. A ona mi nikdy neklamala lenze v poslednom case som si nie isty.
S otcom sa normalne porozpravat: to nejde. To sa neda napisat proste on akokeby doslova vybuchne. Ma roznych "ludi" co mu vraj zistili s kym moja mama "paktovala". No ale to je cisti vymysel. Priznala sa ze niekoho mala a to bolo len chvilu a nebolo to vazne. No a v polednom case sa stale opakuje hlaska: vypadni z mojho domu nekcem ta tu uz vidiet...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Silencio ... Pozri. Ty sa mu divis? Dobre, ako si na zaciatku povedal mozno je tvoj otec z tych pomalsie chapavych a menej inteligentnych (Bez urazky)
Ale so zenou svojho zivota, ktoru si vzal, s ktorou ma teba, si myslel ze to dotiahne pekne do konca. Mamine podla vsetkeho ruplo v bedni ze zrazu je tatino neinteligentny a zabrzdeny. Tak si idem hladat druheho. Ked sa to otec dozvedel je to pre neho doslovne zrutenie okoliteho sveta.

Ja nie som proti rozvodom ... Ale ked sa uz namixuju deti tak do piac ... To im mohlo dojst ze ked sa nieco zvrtne tak si to neodnese nikto iny ... Iba deti.

Ja by som bol asi svina ... Dosiel za mamou, zatlieskal, s gratulaciami, aby som ju mierne zdrbal za to ako to uzasne vymyslela ... A hlavne co si sama sposobila. A co sposobila celku ako rodine. Sebeckym uvazovanim si proti sebe postvala otca a podlomila vsetky nohy rodinnym zakladom.

Uprimne ... Neviem ci je nejaka sanca na to aby to bolo take ako kedysi. To by sa obaja museli v sebe zakusnut. Otec by musel odpustit a prelomit tu barieru nenavisti ktora sa vytvorila. Mama by musela skoncit s vyletmi a ten chlap by sa nesmel nikdy ukazat.
Ti dvaja by sa museli velmi vazne porozpravat ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

SharkNX: bez urážky, ako môže vzájomný vzťah dvoch ľudí (rodičov) vyriešiť niekto tretí (dieťa) ?
Osobne súhlasím so skupinou čo tvrdí, že je to ich vec a musia si to riešiť sami. Na druhej strane - neriešil by som to útekom ani ignoráciou, ale obom by som zrejme povedal niečo v duchu, nech si to láskovo vyriešia a nech tak nejak nezaťažujú týmito problémami teba. Proste nech to riešia - či už chcú byť spolu alebo nie.
A k tomu či je na vine otec alebo mama.... Ak vzťah zlyhá, vždy sú na vine obaja.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

begbee k pochopeniu problemu ti moze velmi dobre pomoct druha osoba. Kedze ti to ukaze z ineho pohladu, nasvieti druhym svetlom.
Ano ... Nech si to riesia medzi sebou. Ale ak sa ty priclenis k rieseniu, mozes im otvorit oci. Clovek je sebecky tvor a vacsinou si nevsima nikoho ineho ako seba.

Poznam desiatky kamaratov co problemy v rodine vyriesili prave angazovanim sa ... Vznikla hadka medzi otcom a mamou ... Nedalo sa to uz znasat ... Syn alebo Dcera pocas hadky zvreskol/zvreskla Klud ... Na to mali dlllllhu diskusiu a bolo po probleme.
Ja som to vyriesil identicky ...
A k tomu či je na vine otec alebo mama.... Ak vzťah zlyhá, vždy sú na vine obaja.
Otec moze byt idiot. Ale to neznamena ze ho ma jeho zena podvadzat s druhym.

Asi nechapes o co mi cely cas ide. Keby mal prcek 18-20 dobre ... Manzelstvo sa rozpadne a Mlady to prekusne a zije dalej sam.
Ale ak je este decko mlade tak sa pokusim ten vztah udrzat ... Len s ohladom na neho.
Pripadne ked uz som taka kur** a chcem silou mocou podvadzat tak to robim tak aby o tom UPLNE nikto nevedel.
Hlavne mi nejde do hlavy to ze naco si beriem manzela ... S ktorym namixujem dieta ... A zrazu z nicoho nic sa naskytne ponorkova choroba?
Mozno to len ja zle chapem ...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Domnievam sa, ze ludia svojich partnerov podvadzaju, lebo v tom vztahu sa im niecoho nedostava a tak to hladaju inde.
Chlapec sa mi na svoj vek zda rozumny a inteligentny, je nad vecou a byt nim, tiez by som sa do toho nemontoval, ak teda nema nejakych mladsich surodencov, pre ktorych by sa oplatilo bojovat.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mastros napísal:Domnievam sa, ze ludia svojich partnerov podvadzaju, lebo v tom vztahu sa im niecoho nedostava a tak to hladaju inde.
Ale manzel nema zalozeny Twitter tak mu to nema ako povedat. Ze?

Ja neviem ci som len ja iny ... Ale ked mi na priatelke nieco vadi tak sa s nou na tu temu snad porozpravam. Doteraz to vzdy fungovalo ... Bud som sa prisposobil ja alebo priatelka a bolo po probleme. A nemyslim si ze v Manzelstve to je ine.

Holt ... Dnes je asi ina doba. Je asi jednoduchsie najst si milenca/milenku a podvadzat manzela/manzelku ako si to vydiskutovat a urobit mierny ustupok. :woa:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

sko pise shark, diskutovat treba. v dnesnej dobe je moderne mat problem, ujst a vyriesene. blbost. niekedy neboli skoro rozvody a kadzy bol stastny. nebola telka, net, rodina sa viac rozpravala.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Normalne mamu postav pred hotovu vec. Nic jej nenaznacuj, sak ona vie, o co ide.A ako ti tu pisali ini, treba to vydiskutovat. Cim skor. Lebo ako si si vsimol, tak to len graduje a graduje.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

lollo si si precital posebe co si pisal? Inteligenciu si kde zabudol? Ako mozes niekoho sudit, ze robi kraviny? Wake up! :sneaky:
Osobne si myslim, tak isto ako Mastros, ze v dlhorocnom manzelstve si jeden z partnerov, niekedy aj obaja nehladaju inu znamost koli rozkosi, ved ked su aspon trochu inteligentny ludia tak by to koli rozkosi nerobili uz len koli spolocnym detom. Ale proste istym sposobom nieco nedostavaju od svojho dlhorocneho partnera, nejde teraz o sex, aj ked to moze byt tiez jedna z pricin. A dost casto sa stava ze druha polovicka nerada keca o problemoch, pripadne sa nemieni zmenit, nezalezi jej na tom, a potom nastava situacia, kedy si ten druhy partner nutne potrebuje najst nejaku kompenzaciu, ved sme iba ludia, niekto potrebuje lasku, objatia atd...a ked to proste nedostane od jedneho partnera, tak nevidim nic zle na tom, ked to hlada inde u ineho cloveka. Mal som to iste doma...priblizne v takom istom veku, otec ako dub...nemienil kecat o problemoch, nechcel nic riesit, nakoniec sa rozviedli, a snad to bolo dobre...v tu chvilu...prvy rok...mozno aj druhy rok to bol horor...az teraz, ked sa na to spatne pozriem, si uvedomujem, ze som musel byt fakt silny, ze som cez to vsetko presiel bez ujmi, znie to hlupo, ale nejakym sposobm sa priprav na vselico...neutekaj, doma sa bude moct diat hoc co...nechaj to zatial tak, otec na to pride raz..nieje blby aby to necitil.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No ak je v tom nevera, tak to fakt nevyzerá dobre. Ja osobne by som neveru nikdy a za žiadnych okolností nestrpel, to jednoducho znamená, že FAIL, koniec...
Napísať odpoveď