Zdravím mám problém =D...No ked hrám nejaku hru a požiadavky splnam aj na 200% napr CS-Source tak mi to proste sekne a zvatša pomáha len restart...Niekedy napíše nejaku chybu s ovladačmi ale tie aktualizujem z nvidia...PC by sa nemal prehrievat mam 3x Fan namierene na matičnu a grafiku + jeden na odtah vzduchu... moja zostava AMD athlon x2 5600+ MB - ASUS M2N68 GK - MSI N9600GT 4GB ram
Vážne prosím o radu...Dakujem...Nejake screen prikladam ako to vyzerá ked to sekne a nasledne sa ešte rozbehne...
Grafika?
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafika?
Pravdepodobne je to grafikov. Ak nepomahaju ani ovladce preinstalovat tak je dost mozne ze ju budes musiet vymenit.(ak je este v zaruke tak ju tam posli)
Tak zistil som že je ešte v záruke...Ako by som mal postupovat? kupoval som to cez internet...Za rady vopred dakujem...
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
AK si to kupoval cez net a si v bydlisku tej firmy tak zober doklad a vyrobok chod tam osobne ako u normalne reklamacie. Ak sa nevies dostavit osobne zavolaj tam(to bude najjednoduchsie) a dohodni sa na detailoch(prip. si precitaj ich stranku tam maju urcite nieco o reklamacii).
Dakujem za rady...